25

893 47 8
                                    

JEREMY

Zuchtend kijk ik naar mijn beeldscherm. Waar de uitnodiging van het evenement op staat. Zou ik er heen gaan? Ik zal wel moeten, m fans zouden anders erg teleurgesteld zijn en dat ik wil ik niet. Maar anders zie ik haar  weer en ik weet niet of ik dat aan kan.

Ik sta op en loop naar beneden om mijn kleinere broertje te zien bellen, hij knikt en glimlacht even en gaat verder met zijn gesprek. Enzo heeft zijn droom opgegeven om YouTuber full-time te zijn en is een baan gaan zoeken. Hij plaatst soms nog wel video's , maar dat is zelden. Ik ben nog wel trots op hem en hij op mij. Ik heb vorige maand de miljoen gehaald op mijn kanaal. Ik ben er blij mee en vooral trots.

''Ga je ook heen naar dit evenement van YouTube?'' ik knik, ''ik wil het wel tenminste, maar dan kom ik hun tegen. Wat moet ik doen?!'' zeg ik na het knikken. Enzo kijkt me aan en knikt. ''Jeremy, probeer het gewoon.'' zegt hij voordat hij de kamer verlaat.

TESSA

Zuchtend maak ik me klaar voor het evenement. Eenmaal voor de spiegel, wat echt lang duurde, omdat ik me wekker drie keer heb uitgezet. Ik zet altijd te veel wekkers, bedenk ik in mezelf. Ik bekijk mezelf in de spiegel waar een jonge vrouw staat met lange bruine haren, met een gloed blond er in.

Mijn make-up laat ik neutraal en ik doe mijn haren in een hoge staart, wat ik meestal doe. Ben ik blij dat gisteren toch heb gedoucht, anders kwam ik nog later dan anders. Ja je hebt het gehoord, Tessa komt te laat.

Ik kleed mezelf snel om in leuke kleren en ren naar beneden, terwijl ik alles tegelijk doe. Ik ook dat ik nog een beetje op tijd kom. Ik stap me auto in met een appel en banaan en begin met rijden. Over anderhalf uur gaat het beginnen en ik ben er over twee uur. KAK!

Ik heb geen tijd om op de jongens te reageren en ga meteen verder rijden.

JEREMY

Zuchtend kijken de jongens en ik om ons heen. Tessa is er nog steeds niet en het begint over tien minuten!? Gaat ze nu echt al die fans laten zitten? Want het geschreeuw van buiten kan je al horen.

''Waar blijft ze toch?'' mompelt Pascal naast me. De jongens zuchten en zeggen allemaal, ''Ik heb geen idee.''  Als we achter ons horen geloop horen draaien we allemaal heel snel om en we hopen dat Tessa aan komt lopen,  maar nee. Het zijn bewakers die nu klaar gaan staan, want de deuren gaan open.

Gillend en schreeuwende meisjes en jongens komen onze richting gelopen, meer gerend. Ik zie al paar verbaasde en verwarrende blikken als ze alleen ons zien staan zonder Tessa.

Ik vraag om een microfoon of iets in die richting en krijg het. Ik ga op een stoel staan en vraag om de aandacht, ''Hallo allemaal! Mag ik de aandacht even?!'' paar fans schreeuwen 'Link!' en zijn dan stil.

Gelukkig hebben we een soort tijdsperiode. De ene moment komt de fans en dan na veertig minuten komen er andere fans. Anders hadden we hier veel te veel fans op één moment. We zijn hier ook drie dagen om al die fans te ontmoeten. 

''Ik zag al paar verbaasde en verwarrende blikken, toen jullie zagen dat Tessa er niet is en om eerlijk te zijn met jullie. Weten wij het ook niet! Ze reageert niet op haar telefoon. Het spijt me enorm voor de mensen die voor haar kwamen, maar blijf vooral ze kan nog komen!'' zeg ik en spring van de stoel af. 

De jongens geven mij een schouderklopje en mompelen wat, we lopen allemaal naar ons vak toe en gaan daar staan. Het is een lang vak waar blokken staan met onze namen en daar staan we dan. Fans kunnen per drietallen komen. 

Helaas is die van Tessa leeg en ik hoop dat ze wel komt, anders laat ze al haar fans in de steek! Ik ga op foto's met fans en zet mijn handtekening. Natuurlijk praat ik ook even met ze en zeg ze gedag.

Waar ben je nou Tessa?

[Lol

Iris]

Iris]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu