19

948 41 23
                                    

De dag vandaag begon al meteen lekker, dat was dus sarcasme als je het nog niet was opgevallen.  De wekker ging weer vroeg af vandaag, want ik had school. Het leukste wat er is natuurlijk. Wie wilt nou niet naar school?! 

Iedereen.

Daarom heb ik me verslapen, een half uur! Maandagen zijn gewoon dom, wie heeft bedacht dat het weekend maar twee dagen zijn?

In de ochtend moest ik me ook nog haasten, omdat ik  me kleding en tas klaar moest maken en ik ben bepaald niet snel in de ochtend. Jeremy had me ook al tien keer gebeld en pas bij de elfde nam ik op, omdat hij me wakker had gebeld.

Hij noemde me een sukkel en zie dat hij wel een smoesje verzon, zodat ik niet te laat werd opgeschreven. Hij is een goede vriend. Ik had me snel gehaast en pakte me fiets, want me moeder had me scooter mee genomen. Bedankt mam!

Eenmaal op school rende ik naar de klaslokaal, door de lege gangen want ja iedereen was al in de klas.  Voorzichtig en zacht klopte ik op de bruine houten deur, een kleine ' kom maar binnen Tessa' hoorde ik aan de andere kant van de deur. 

Beschaamd deed ik de deur open en kijk de klas binnen, mijn ogen vinden die Jeremy. Een frons ontstaat op mijn voorhoofd als ik hem zie grijnzen naar mij. 

''Hallo mevrouw, sorry dat ik zo laat ben.'' zeg ik tegen haar, terwijl iedereen me met aan kijkt dan bezig zijn met hun werk. ''Maakt niks uit meisje, ik begrijpen dat ongesteld zijn nou niet het leukste is, maar let de volgende keer op oké?''

De hele klas lachte en Roxy lachte het hardst. Die hoer. Met rode wangen loop ik naar me plek en ga naast Jeremy zitten. Als iedereen weer aan zijn werk is gezet door onze lerares sla ik Jeremy hard op zijn borst.

Hij grinnikt en vertel wat we moeten maken als huiswerk. ik bedank hem en begin met werken, hopen dat ik het af krijg. Zodat ik vanmiddag of straks een payback kan verzinnen op Jeremy. Het moet geniaal zijn en ik ga het ook filmen en op mijn kanaal zetten!

Na een kwartier heb ik alles af, want het wat nou niet het moeilijkste wat er bestond, terwijl iedereen nog bezig is. Gelukkig ben ik goed in wiskunde, anders was ik nog wel even bezig denk ik.

''Jemig, ben je nu al klaar?'' vraagt een lage stem achter me, diep niet voor mij was bedoelt maar vooral tegen zichzelf. Ik draai lachend om. Brain. ''Jup, het is niet moeilijk Brain. Je moet alleen deze formule gebruiken.'' 

Het is eigenlijk best een leuke jongen en ook knap!

Ik schrijf het formule op en geef het aan hem, met een glimlach. Toen Roxy en ik 'vriendinnen' waren was dit verboden terrein, omdat het haar ex is en ze nog steeds verliefd op hem is. Maar wat kan het me nu geen bal schelen. 

Eigen schuld dikke bult!

'Je praat tegen me?'' vraagt hij verbaast, ik lach en glimlach naar hem. Waarom had hij ooit iets met een heks zoals Roxy? Het is een leuke jongen! Ik knik en geef hem een knipoog.  In me ooghoek zie ik Roxy me nog dodelijk aankijken en haar middelvinger opsteken. Je glimlach lief en daar me om. Alsof ze me nu nog wat kan maken.

Domme koe met rubberen kaplaarzen.

Zelf moet ik grinniken om me enigengedachtes, maar die gaan al snel naar de tijd.Ik kijk naar de tijd en zie dat we nog vijf minuten hebben, dus daarom besluit ik Jeremy nog te helpen.  Voor die payback moet ik goed nadenken en de tijd nemen, want hij komt zeker weten nog en vooral op me kanaal! Zijn reactie voor goed in handen te hebben  en dan ook nog aan de wereld te zien!


Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu