21.

864 47 33
                                    

Deze ochtend maak me klaar voor school om negen uur. Onze eerste twee uur viel uit, dus kon ik lekker door slapen.  Dat is altijd fijn.

( Lol elke woensdag hoef ik pas om 11:35 op school te zijn.)

Rustig eet ik mijn ontbijt op en ga naar school. Ik heb niet meer met Jeremy gepraat en het is al twee weken geleden dat het is gebeurt. Als we naast elkaar zitten zeggen we niks tegen elkaar en als we een gezamenlijke opdracht moeten maken zeggen we wie wat maakt en gaan we onze eigen weg op.

De jongens hebben het ook door, omdat we niet meer met elkaar praten en ze vragen er steeds naar. Ik heb geen idee wat ik gedaan heb, dus ik zeg niks. Maar waarom zegt Jeremy dan niks?

Eenmaal aangekomen op school zie ik de raarste ding ooit. Brain, Roxy en Jeremy zitten samen in de kantine te lachen en praten. Schijnheilig lach ik een beetje en loop verder de kantine in. In me ooghoek zie ik de drie kijken naar me, maar het kan me niks schelen.

Ik ga zitten aan een hoge tafel en check mijn sociale media. ''Hey!'' zegt een jongen, die naast me komt zitten. Twee andere jongens komen voor ons zitten. Ik frons naar hem wat hem aan het lachen maakt.

''Je herkent me niet meer huh?'' Ik lach een beetje en knik met me hoofd. ''Ik ben Justin, die jongen die je auto een compliment gaf.'' Opeens schiet het me te binnen en ik moet lachen. ''Oh my god! Hoe kon ik je nou vergeten?'' lach ik en geef hem een knuffel.

''Wat doe je hier alleen?'' vraagt Justin na het lachen. ''Je was toch vrienden met Roxy en Jeremy?'' ik zucht en leg hem het hele verhaal uit. Hij knikt en haalt zijn schouders op. ''Meisjes zijn altijd lastig.''

''Jongens ook hoor'' zeg ik terug en kijk naar de jongens voor me, die het hele gesprek niet mee hebben gemaakt. ''Wie zijn jullie?'' ze kijken op van hun telefoons en glimlachen naar me. ''Ik ben Jayden en dit is Jason.'' ik knik. ''Ik ben Tessa''

De jongens lachen en zeggen tegelijk, ''Ja dat weten we youtubertje.'' Ik lach om de bijnaam. ''Klopt ik ben een youtuber.'' lach ik. De jongens halen hun schouders op.  ''Het maakt ons niks uit.'' zegt James. ''Dat je een youtuber bent. Voor ons ben je gewoon een klein meisje. Die een niveau onder ons zit.'' zegt Jason erachter aan. Ik frons boos naar hem en zucht. ''Ik kan wel een hoger niveau doen, maar ik weet niet of het mag van school.''

De jongens kijken me blij aan en vragen, ''Welke klas zit je?'' Ik noem me klas op en ze grijnzen naar me. Ik schud het van me af en sta op, want de bel gaat over twee minuten. ''Ik zie jullie wel in de pauze'' zeg ik en zie de jongens blij knikken.

Zuchtend kijk ik naar het uit einde van de gang. Roxy, Brain en Jeremy staan daar te wachten. Geweldig. Ik loop er naar toe en ga er bij staan. ''Wat heeft zij nu dan weer aan?'' hoor ik Roxy zeggen. ''Geen idee, maar het is lelijk.'' Hoor ik Jeremy zeggen.

''Zou ze dat geko-'' ''Als je iets te zeggen hebt tegen mij, wees dan niet laf en zeg het in me gezicht!'' onderbreek ik haar. Als ze iets wilt zeggen gaat de bel en open ik de deur van het lokaal. 

''Hoi meneer'' groet ik mijn wiskunde leraar, hij glimlacht en gaat verder waarmee hij bezig is. Ik ga zitten en niet veel later komt Jeremy naast me zitten. Hij pakt zijn tas en pakt zijn spullen er uit. 

''Yo Rox?'' hoor ik hem roepen. Rox? ''Ja wat is er Jer?'' hij glimlacht naar haar. ''Hadden we huiswerk.'' Ik hoor Roxy niks zeggen, dus ik neem aan dat ze geknikt heeft. ''Kut.'' hoor ik Jeremy zeggen. 

''Tess?'' hoor ik hem zeggen en ik kijk op. ''Mag ik het overschrijven?'' glimlacht hij lief naar me. ''Ten eerste het is voor jouw Tessa geworden en ten tweede nee, had je het maar voor elkaar moeten hebben Jeremy.'' Hij kijkt me boos aan en gaat recht zitten.

Waarom is hij nu weer boos? Hij negeert mij voor twee weken en dan lief vragen of ze het huiswerk mogen overschrijven?

[ Opeens zin in ruzie, maar oké :/

Iris]

Iris]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu