24

839 47 18
                                    

2 jaar later.

Zuchtend loop ik naar binnen, met super veel eten in mijn handen, en ga zitten op mijn bureau stoel. De foto's , achter mij bureau, aan mijn muur. Vrolijken me weer op. Foto's met de jongens die ik in deze twee jaar heb meegemaakt. Ze zijn geweldig en zijn er altijd voor me.

Ik start Skype op en zie dat de jongens al in gesprek zijn, zoals gewoonlijk. Met een glimlach start ik Skype op en het gesprek stopt meteen, maar helaas hoorde ik het wel, ze hadden het over Jeremy. Vergeet het Tess.

Lachend kijk ik naar het beeldscherm. De jongens grinniken een beetje en glimlachen naar mij.  Die lachend in haar stoel zit en niet meer bij komt. De jongens kunnen me altijd weer opvrolijken. ''Jongens! kijk naar jullie mail!'' niet veel later kijkt iedereen op.

''Een nieuwe bijeenkomst voor fans om ons te ontmoeten?'' vraagt Pascal. Ik frons en open me mail ook. ''Gaaf!'' zeg ik blij en de jongens stemmen in.

In de afgelopen twee jaar ben ik gegroeid, maar dan echt enorm! Die miljoen veranderen snel in twee en heb nu bijna drie. Daar in tegen is Enzo ook gegroeid met twee miljoen. Don heeft het gouden playbutton ook binnen gesleept. 

De meeste wel.

''Tering, heb je gezien hoeveel mensen kunnen komen?'' zegt Enzo verbaast. 5 miljoen mensen in totaal. Dat is super veel. Maar wat wil je anders met kanalen die zo groot zijn?  Er staat een bedragen bij en als ik die open klik kan ik zien wie deze uitnodiging allemaal hebben gekregen.

Ik scrol er een beetje door heen en sta na een tijd stil. Waarom moet dat nou weer? Waarom YouTube?  Jeremy komt ook.

Ik heb hem niet meer gesproken in deze twee jaren. Ik had mijn opleiding afgerond en ben fulltime met mijn YouTube kanaal begonnen, terwijl Jeremy een jaar bleef zitten. Natuurlijk had ik hem hier en daar gezien door de gangen, maar ik gaf het geen aandacht meer.

En Roxy?

Jeremy kwam er naar een jaar wel achter dat Roxy hem gebruikte en dumpte haar. Sindsdien is hij niet meer hetzelfde. Ik heb verhalen gehoord, maar had de moed niet om het te vragen aan hem. Hij is uit de groep gegaan en zei, ''Ik heb jullie niet meer nodig, bedankt voor de abonnees.' Het brak mijn hart dat hij zo deed en is. Dat was allemaal in die jaar dat hij samen was met Roxy.

Iets is mij zei dat zij er  iets mee te maken had, maar ik wou het niet geloven en heb die gedachten nooit gedeeld. Maar de verhalen die rond gingen waren bijvoorbeeld, dat hij depressief was en verslaafd om zich beter te voelen. Maar na een jaar waren die verhalen weg en was hij zichzelf weer. Alleen Link heeft weer contact met hem.

Ik schrok wel een beetje toen ik dat hoorde, maar het is zijn keuze en ik hoef me daar niet mee te bemoeien. Soms heeft Link het met mij er over, maar voor de rest niet. Ik had ook tegen hem gezegd dat ik het niet erg vond, want het is uiteraard zijn keuze.

Volgens mij heeft Pascal, Joost en Harm ook contact met hem, omdat Link vaak met ze hangt en Had laatst een foto op Links Instagram gezien met Pascal, Joost en Harm en niet veel later was Link op het verhaal van Jeremy. Maar dat weet ik niet zeker.

Ja, ik volg hem nog steeds, omdat ik kon het niet over me hart krijgen om hem te ontvolgen. Zo ik had het zo gelaten, en Jeremy heeft mij ook nooit ontvolgd. Fans vonden het wel raar en begonnen allemaal te verzinnen dat we ruzie hadden.

Dus deed ik wat ik moest doen.

Ik had een foto op Instagram gezet met Jeremy en mij en er onder gezet dat we geen ruzie hebben, maar gewoon het contact verloren zijn. Niet veel later was dezelfde foto op Instagram, maar dan op die van Jeremy. Wat me nu pas opvalt is dat me hart sneller klopt en ik het warmer krijg, als ik er aan denk dat Jeremy daar ook zou zijn.

Eerlijk gezegd.

Mis ik Jeremy soms wel.

[Oeps?


Iris]

Iris]

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Onbekende Youtuber [DONE]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu