Chris

3.6K 115 2
                                    

Bij elke hoek verwacht ik hem, in elk steegje, maar ik zie hem nergens. Elke keer ben ik teleurgesteld, niet om de aanraking. Ik wil hem vragen stellen en ik heb het idee dat ik nu meer antwoorden krijg dan tijdens ons maandelijkse samenkomen. Waarom kan hij niet zonder me, ik bedoel seks in en relatie is toch beter dan gedwongen, dat vind ik in ieder geval, al moet ik dat soms nog eens tegen mezelf zeggen... Waarom is hij er zo zeker van dat ik van hem ga houden? Of dat Roos van hem gaat houden, kan je echt zo vol zijn van jezelf? Kan je echt zo'n enorme kwal zijn? Misschien wel... Hij is toch al slecht. Wat is er met zijn vader wil ik ook vragen. En waarom kan het niet anders. Ik wil alles weten, alles. Heb ik daar geen recht op? Niet een klein beetje? Wat is er sowieso met zijn vader, de slechtste vader ooit, maar nog nooit  ontmoet. Hoe weet hij dan of zijn vader zo slecht is, ik bedoel er zijn wel meer mensen die hun vader hebben gezien. Al die mensen gaan toch ook niet zomaar meisjes verkrachten. Al die mensen gaan ze toch ook niet vervolgens stalken. Al die mensen gaan toch ook niet hun vriendinnen verleiden zonder op te houden met de verkrachtingen. Al die mensen hebben toch ook geen obsessie met ongesteldheid. Wat is daar toch mee!? Waarom doet hij daar zo moeilijk over? Wanneer worden mijn vragen nou eindelijk eens beantwoord?

 ‘Wat zie jij er goed uit, lieverd!’ begroet Chris me. Ik geef hem een dikke kus.

‘Jij ziet er anders ook geweldig uit.’ En dat is geen leugen. Zijn haar zit leuk, zijn ogen sprankelen, hij heeft een leuk shirt en vest aan. Ik geef hem nog een kus.

‘En je ruikt heerlijk.’ Ik weet niet wat het is, maar het voelt alsof ik opnieuw voor het eerst verliefd op hem ben, maar dan zonder de zenuwen.

‘Ik heb een leuk filmpje klaar gezet, ik weet zeker dat je hem leuk zal vinden.’ Zegt hij met een brede glimlach.

Boven aangekomen staan twee bekers warme chocolade melk, ookal is het niet meer zo koud. Verder zie ik een bak popcorn en een bak spekies. Ik kijk naar Chris en krijg het helemaal warm. Ik geef hem nog eens een dikke kus en knuffel hem helemaal plat.

‘Wat ben je toch geweldig!’

‘En dan heb je de film nog niet gezien!’ lacht hij.

Een Disney film, beter nog een Disney film die ik nog niet heb gezien. Chris kent me echt zo goed. Ik hou van Disney en heb dan ook heel veel van de films al gezien. Toch haeeft Chris er nog een gevonden die ik nog niet heb gezien. The Hunchback of the Notredam, ja ik weet het, het is echt raar dat ik die nog niet heb gezien, maar ik kijk veel Disney films dan ook vaker dan twee keer…

Hij houdt van roodWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu