Alles komt goed

2.9K 130 8
                                    

Hoe, ik bedoel wanneer, ik bedoel waarom. Nee. Niet waarom, ik weet waarom. Ik moet V waarschuwen, meer kan ik niet voor hem doen. Meer hoef ik ook niet te doen, ik doe al te veel. Dus wel waarom? Omdat ik om hem geef, maar dat slaat nergens op. Hij heeft gewoon zo erg op me ingepraat. Hij heeft me gewoon omgepraat, dat rotjoch, die klootzak. Hij heeft gewoon zo op me ingepraat dat ik medelijden ben gaan voelen. Hij is gewoon zo sluw. Hij geeft niks om me. Daisy, hij geeft niks om je. Dat heeft hij vandaag wel bewezen. Technisch gezien gisteren want het is al half drie en ik heb nog geen oog dicht gedaan. Want hoe? Hoe moet ik V laten weten wat er gaat gebeuren, wat gaat er eigenlijk precies gebeuren? Moet ik ook als getuigen in zo'n stoel gaan zitten? Moet ik mijn verhaal doen terwijl iedereen kijkt? Mijn ouders, Chris, V. Wat als hij ook dan op me in weet te praten? Hoe kan ik er voor zorgen dat ik niet meer om hem geef? Gewoon stoppen met dat te doen Daisy! Maar wat nou als hij het echt zo zwaar heeft? Dat heeft hij niet, hij is gewoon een klootzak die zielig doet om je hart te winnen. Daar zou ik toch niet voor moeten vallen. Ik knijp mijn ogen dicht, ik krijg hier echt koppijn van. Een ruzie in mijzelf, twee kanten strijden tegen elkaar. Die gast maakt me echt gek! Straks... straks... straks stoppen ze me nog in een gekkenhuis ofzo. Allemaal door die klootzak. Een briefje, ik laat gewoon ergens een briefje achter, ergens waar hij het wel zal kunnen vinden. Hij vindt het vast wel, hij weet mijn immers ook altijd te vinden. Dan moet een briefje toch ook wel lukken? Ja! Maar waar? Dat bankje, het bankje waarop ik op hem wacht misschien, waar ik de laatste twee keer op hem heb gewacht bedoel ik. Dat is wel een logische plek toch? Wat schrijf ik dan op dat briefje?

Vlucht, de politie zit achter je aan! Liefs Daisy. 

De politie weet alles. X D

Ja, meer kan ik er ook niet van maken, meer weet ik ook niet. Dit is het beste wat ik kan doen, denk ik. Het beste zonder iedereen te laten weten dat ik twee kanten heb, twee meningen over V. Shit...

Met trillende handen druk ik de punaise in het bankje, zal hij het vinden? En wanneer dan, en wat als hij het niet vind? Daisy hou je kop! Je doet al meer dan je zou moeten doen, die klootzak mag je wel op zijn blote knieën bedanken, en nu weg wezen! 

Het is pas drie uur later maar ik kan het toch niet laten. Zo onopvallend mogelijk ga ik op het bankje zitten en schuif mijn hand richting het briefje. Met een koude rilling trek ik mijn hand terug, kauwgom. Adem in adem uit, nog een keer. Gevonden. Ik race naar huis, naar m'n kamer om het briefje te lezen. 

Shit, laat dit maar aan mij over, alles komt goed. Liefs V. 

Ergens ben ik wel trots op mezelf, dat ik dit plannetje heb bedacht en het heeft gewerkt. Bovendien hoef ik me dus nergens zorgen over te maken en ben ik over een maand ook nog eens bevrijd van V en kan ik me dus weer compleet op Chris focussen. Om mezelf helemaal los te maken van V schrijf ik zijn positieve en negatieve kanten op. 

Negatief:

Hij heeft seks met me terwijl ik dat niet wil, in ieder geval in het begin.

Als het niet naar zijn zin is draait hij door. 

Hij heeft een vaag verleden, bijna onwerkelijk.

Hij heeft therapie nodig.

Hij heeft een mes in mijn zij gestoken.

Hij zorgde ervoor dat het uit ging met Chris.

Hij weet alles over mij terwijl ik hem niks vertel. Niet zo zeer negatief maar wel behoorlijk creepy.

Positief:

Hij zorgde dat het aan ging tussen mij en Chris.

Hij houdt op goede dagen wel rekening met me en hij weet precies waar hij me wanneer hoe moet aanraken.

Zie je, veel meer negatieve punten dan positieve. Die jongen is gek en slecht, punt uit. Chris, die is goed en lief. Wat te lief af en toe, maar dat is nou eenmaal zo. Misschien kan ik hem voorzichtig wat tips geven. 

 Wat zou V allemaal verzonnen kunnen hebben om mij voor hem te laten vallen:

Hij kent zijn vader wel en het is een hele aardige man,

Het maakt hem niet uit of ik zwanger wordt, hij wil alleen dat gedoe van kinderen niet.

Hij moet helemaal niks en is gewoon een verwend kreng.

Ik ben lang niet de enige die hij verkracht, het ligt er maar niet aan wie er wanneer ongesteld is. 

Eigenlijk alles dus. Maar wat was er dan met die branden, waarom zou hij die branden hebben gepleegd als hij gewoon andere meisjes zou kunnen verkrachten? En als V dat niet was geweest, wie dan? Dat zou al wel heel erg toevallig zijn geweest, en V nogal goed uitgekomen zijn. Oké, dat valt misschien af. Misschien heeft hij nergens over gelogen. Maar dan nog. Dan nog is hij gevaarlijk, dan nog zou ik niet voor hem moeten vallen. Ik zou niet eens moeten verlangen naar zijn aanrakingen. Zijn aanrakingen die mijn hele huid doen tintelen. Zijn aanrakingen die precies kloppen... Ik moet maar zonder leren leven. Dat is niet erg, dat kan ik. 

Hij houdt van roodWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu