8.BÖLÜM '' İlk Yalanım ''

834 203 585
                                    

Bu bölümümü yazarken çalışma masamdan kalktığımda annem hiç üşenmeden gelip haberim yokken yazdığımı  okuması ve  sonra ne yazıyorsun sen " Saraçla tanışmamın izini taşıyacaktım" falan birşeyler yazıyordu.. İlk önce birşey anlamasam da kitabın diyince gülmekten karnım ağırdı 😂 neden bunu anlattım bilmiyorum sadece sizinle paylaşmak istedim 🤗😙

KEYİFLİ OKUMALAR CANLARIM!💞

Baba mı merdivenlerden yukarı çıkarken görünce bir anda aklıma annem geldi o eve geldiyse kesin para için gelmişti başka gelmezdi eve çünkü saatime baktığım da annemin evde olması lazımdı. Yine babama o kapıyı açmıştı ve o dayak yemişti bu seferde annemi kurtaramamıştım. Sinirden ellerimi yumruk yaparak tırnaklarımı avucumun içine batırdım, hafifçe geri adım atmak istedim ama alçılı ayağıma bakınca bu düşüncemden vazgeçtim. Ondan kaçmak istesem de adımlarım ondan daha yavaş olacağını biliyordum, hazırdım uzun zamandır ondan dayak yemiyordum. Beni böyle görünce sinirden köpürecek hayal edebiliyorum hayal etmesem de gözümün önüne geliyor o hali zaten. Boğazımda düğümlenen hıçkırıklarımı gidermek için yutkundum derin bir nefes aldım ve tekrardan babama baktım.

Adımlarını zor atıyordu, belli ki yine içmişti diyecektim ki elindeki içki şişesini görünce ona acıyarak baktım. Ayakta zor duruyordu ama içkisinden içmeyi ihmal etmiyordu.

Sonunda çıkmıştı merdivenlerden, içki şişesinden içmek için başını yerden kaldırdığında kıpkırmızı gözleri ile göz göze geldim. Beni görünce apartmanın içi bir anda onun kahkahaları ile yankılandı, gözlerimi ondan çekip etrafa bakınmaya başladım.

'' Ooo kimleri görüyorum '' dedi zorla, bana doğru ilerlemeye başlayınca elim ile alçıda olan bacağımı tutup hafifçe geriledim. Her seferinde düşecek gibi olup kendini toparlayarak bana daha çok yaklaştı.

'' Uzun zamandır seni göremiyordum bu iyi oldu. '' dedi içki şişesindeki son yudumu da içerek, hiçbir şey demeyip onu izlemeye devam ettim. Yalpalanarak karşımda durdu, bitmiş olan içki şişesini gözümün önünde sallayarak,

'' baksana bitti Sare '' dedi gülerek, nefesimi sesli bir şekilde dışarıya verip onu görmemezlikten gelerek yanından geçecektim ki kolumdan sertte tuttu ve ona bakmamı sağladı.

'' Para ver! '' diye bağırdı bu sefer gülmesinden eser yoktu, sesi sertti ve ona cevap vermedikçe kolumu daha fazla sıkıyordu.

Galiba vücudum da hiçbir yer sağlam kalamayacaktı. İlk başta omzum sonra ayağım tabi babamın vurduğu ve morarttığı yerleri saymıyorum çünkü onlar vücudum da yer edinmişlerdi artık.

'' Sana diyorum! '' diyerek silkeledi beni,

'' yok, param '' dedim babama bakmak yerine karşıdaki duvara bakarak. Bunu duyunca sinirlendiğini alıp verdiği nefesten anlıyordum elindeki şişe düşünce yere baktı içki şişesi yuvarlanarak alçıda olan ayağıma çarparak durdu. Kolumu hızla ittirip karşıma geçti az önce yalpalanarak yürüyen adam bir anda kendine geldi.

'' Ne demek param yok! Paran olsa da olmasa da bir şekilde bana para vermek zorundasın '' dedi sinirli bir şekilde bağırarak hiç ara vermeden devam etti bağırmasına, oysa çok konuşmak yerine çok vurmayı tercih ederdi babam.

'' Çünkü sen ve annen çalışıyorsun ve bana para vermek zorundasınız! '' dedi.

'' Anneme ne yaptın? '' dedim ona dönerek, sinirden titreyerek çıkan sesim onun bana bakmasını sağladı.

SOĞUK NEVALEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin