33.BÖLÜM '' Dibi Karanlık Uçurum ''

242 25 66
                                    

Merhabaa! Uyumayanlar gece vakti bölüm paylaşılır mı be diyor uyuyanların haberi yok zaten sabah görecekler. Hem bak ilk defa bölüm şarkısı da eklemişim yukarı dinleyin bu bölümde en çok bu şarkıyı dinledim niyeyse. Bu gece cenem baya düştü konuşup konuşup durdum bölümü yazarken ama sonlarında nefes bile alamadım yaniiğğğ bak gerisini siz düşünün ve bu gazla okumaya koşun jsjsjsjs

Bölüm şarkısı: Sedef Sebüktekin- Kayboluyorum

Keyifli okumalar 🖤

Son bölümden kesit:

Deponun sessizliğini bu sefer Meral bozmuştu. '' Ben seni o kadar beklerken sen burada onlarla hayat yaşadın ve beni hep kandırdın! '' Dedi ayağa kalkıp bana doğru gelerek.

'' Ne sanıyordun beni kendinden uzaklaştırıp burada yalan üzerine kurduğun hayatı yaşamayı mı? Leyla öldükten sonra buraya gelip seninle yaşamak istedim Saraç'ın beni tanımasını istedim ama sen beni hep erteledin '' diye söylendi.

'' Ben seni hiçbir zaman kendimden uzaklaştırmadım. Saraç annesine her zaman düşkün bir çocuktu hala daha öyle seni kabulleneceğini mi sanıyordun. Küçükken neyse şimdi de öyle Saraç, oğlumu tanımıyor muyum ben. '' Dedim bir nefeste.

'' Uzaklaştırdın! Saraç küçükken gelseydim daha çabuk kabullenebilirdi ama şimdi hiç kabullenmeyecek. Hem biliyor musun bundan sonra asla uzaklaştıramayacaksın beni kendinden sana uzun yıllardır hazırladığım büyük bir sürpriz var '' dedi yüzündeki sinsi bir sırıtışla.

Kaşlarımı çatıp Meralın yüzündeki alaycı sırıtmaya baktım ve şaşırarak dediğini tekrarladım.'' Büyük bir sürpriz mi var? ''

OTUZ ÜÇÜNCÜ BÖLÜM '' Dibi Karanlık Uçurum ''

Kaçmak sığındığım en güvenli fiil. Bildiğim bir şey varsa yaşama dair, insanın yalnızca kaçmakla kurtulamayacağıdır. Gitmek birçok düşünceyi ve duyguyu peşinden sürükleyen bir olaydır. Aslında kaçmak denilen umursamamakla olur, görmemekle olur, merakı gidermektir bir yandan. Aslında her şeyinle tiksinmektir o şeyden. Bu dünyadan kaçmak istedim çünkü kendimden tiksiniyordum artık. Ama bu yüzden yalnızca gitmek eksik etmez beni hiçbir yerden.

Benim kalbim, kulağım, duygularımın hepsi orada, başka bir kalbe bağlı. Yüreğini öptüğüm adam benden iyi bakacağını biliyordum bana.

Bugünde onun kolları arasında açtım gözlerimi. Hava kararmıştı gün boyu uyuduk. Ara sıra uyanıp onun uyuduğundan emin olunca yüzüne uzun uzun bakıp parmak izlerimi bıraktık boynuna, ensesine, saç diplerine. Konuştum onunla sessizce, içimdeki tırtılın siyah kelebeğe dönüştüğünü anlattım ona. Aşkı tanımlayabildiğim kadar yaklaştım kalbine.

Oda benimle konuştu ara ara, dokunduğu yerlerin alev alışını hissettim.

Güçlü kalmak yerine, vazgeçip gitmek istediğim için lanet ettim kendime. Bundan sonra lanetliydim. İnanmalıydım Saraç bana bu çocuğu sevmedim dediğinde onu terslemek yerine dinlemeliydim.

Her kimse... Saraç'a acı çektirmek için beni kullandığını anlamıştım. Delirmek yerine mantıklı düşünmeyi tercih ettim. Korkmayacak bu şeyin altındaki asıl pisliği bulacaktım.

Yaşadığın onca olayın en büyüğü ve bana darbe veren buydu. Ama bende Sare Erkan'sam bununda altından kalkacağım.

'' Yine gözlerini tavana dikmiş ne düşünüyorsun? ''

Saraç'ın sorusuyla hızla ona döndüm.

'' Odamın ne zaman biteceğini, bu karanlık oda beni boğuyor '' dedim etrafa bakarak.

SOĞUK NEVALEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin