16.BÖLÜM '' Avucunun İçinde Saklı Yaralarım ''

553 104 205
                                    

Koştum koştum geldim size.. Umarım sonunda bana kızmazsınız 😶 yorum yapmayı ve bölümü oylamayı unutmayın 😘 Hayırlı sahurlar... Şimdiden Hayırlı Bayramlar diliyorum size 💜 kendinize çok iyi bakın Bayramdan sonra tekrar burada buluşacağız..

bu bölümü buralarda olmadığı için ithaf yapamadığım İREM ARMY'ye gelsin.. Umarım bir gün buralarda olacaksın inanıyorum. seni seviyorum şimdiden sınavında başarılar :)) üniversite sınavına girecek olan bütün okuyucularıma başarılar ben size inanıyorum çalışmışsanız Allah karşılığını verir '' başaracaksınız ''...

Multimedya: SARE VE SARAÇ 

KEYİFLİ OKUMALAR🌙

Daha sesli bir şekilde '' Saraç uyan kâbus görüyorsun! '' dedim tekrardan hızlı bir şekilde kolundan tutup silkeledim ve kendini bir anda atarak kalktı.

Ellerinin yumruk olduğunu fark etmemiş olacaktı ki hala daha sıkıştırıyordu, ellerini tutup serbest bırakmasını sağladım ve hızlı bir şekilde mutfağa gidip bir bardak su getirdim elimle sırtını sıvazlayarak su içmesine yardım ettim.

'' iyi misin Saraç? '' dedim sakince terden alnına yapışmış olan saçlarını geriye doğru attım, soruma başını sallayarak olumlu tepki verdi ama nefesini hala düzene sokamamıştı.

'' Anlatmak ister misin? '' dedim tereddüt ederek, derin bir nefes alıp

'' önemli bir şey değil '' dedi fakat kâbusunun etkisini hala üstünden atamadığı belli oluyordu.

ilk uyandığında yüzünde gördüğüm o korku beni endişelendirmişti.

Beş- on dakika daha sessizce durup kendini toparladıktan sonra saatine bakıp bana döndü,

'' Sare akşam uyuyakaldığın için oyunu sana anlatamadım ama oraya giderken sana anlatacağım ve bende seninle orda olacağım korkmana gerek yok'' dedi sakince ve ayağa kalkıp banyoya doğru ilerledi yavaşça.

'' Önemli değil Saraç giderken ne yapılacaksa konuşuruz fakat sen iyi misin? '' dedim arkasından bende yavaşça yürüyerek.

''iyiyim merak etme sen '' dedi ve bana dönmeden elini kaldırdı sadece ve banyonun kapısını açıp tam adım atacakken kolundan tutup hızlıca kendime doğru çektim.

Yaptığım şeye şaşırmış ve anlam verememişti bir şey demeden banyo kapısını sonuna kadar açıp yerde duran cam kırıklarını gösterdim ona.

Anlamış gibi dudaklarını birbirine bastırıp başını salladı.

Kapı zili çalınca '' Birini mi bekliyordun? '' diye sordum merakla,

'' Oğuzdur bu akşam yemekte giyeceğimiz elbiseleri getirmiştir '' dedi kendi yatak odasındaki ebeveyn banyosuna ilerlerken.

Arkasından yine bakakaldım dediğini anlamak için, Oğuz ikinci defa zile basınca kendimi toparlayıp hızlı adımlarla ilerleyip kapıyı açtım.

Oğuz kapının önünde elindeki iki elbise kılıfını sallayarak,

'' Günaydın Sare! '' dedi sesli bir şekilde ve içeriye girdi konuşmama izin vermeden ''Saraç abi nerede? '' dedi.

Hızla oturma oturmasına ilerledi bende kapıyı kapatıp onun hızlı adımlarına eşlik ettim, elindeki iki elbiseyi dikkatli bir şekilde koltuğun üzerine koydu.

'' Elbiseleriniz hazırsa akşam ki yemeğe de hazırsınız sayılır'' dedi ve ellerini birbirine vurup masanın üzerine oturdu.

Koltuğun üzerindeki elbiseleri göstererek '' sen mi seçtin yoksa? '' dedim yüzümü buruşturarak.

SOĞUK NEVALEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin