-1-

25K 652 62
                                    

ÖHM ÖHM.

HİKAYEYE BAŞLAMAK İSTEYENLER İÇİN KÜÇÜK BİR DUYURUM OLACAK.

ÖNCELİKLEEE,İLK ON BÖLÜM FALAN AĞIR ERGENLİK İÇERİYOR.HİKAYEYİ 13-14 YAŞIMDA YAZMAYA BAŞLADIM VE...DÜŞÜNCELERİM İLE HAYALLERİM DAHA FARKLIYDI.İLK ON BÖLÜMÜ BEN DÜZENLEMEYE ALMADAN OKUYANLAR OLACAKSA EĞER,RİCA EDİYORUM(!) HEMEN BIRAKMASIN.

SİZDEN TEK İSTEDİĞİM BU.

BANA VE BU HİKAYEYE BİR ŞANS VERİN,EMİN OLUN İLERLEYEN BÖLÜMLERDE HOŞUNUZA GİDECEK :d

Boş boş tahtaya formüller çizen Pelin Hocayı izliyordum.Biyoloji dersinden nefret ediyorum.Ben orta sıranın en arka sırasında tek oturuyordum.Yanımda biri olmasına cidden katlanamıyorum.Sırama biri oturduğunda da kavga çıkartmışlığım bile vardır yani. Tam önümde de dedikodu yapan yakın arkadaşlarım Beyza ve Zehra vardı.

Seninin başından beri her ders konuşup dururlar.Cidden.Bir ders sustuklarını görmemiştim konudan konuya atlayıp ne var ne yok anlatırladı.Bu hallerine sırıttım. Bu yaşam enerjilerini seviyordum.

Üçümüzün ilişkisi tuhaftı ama bu tuhaflığı seviyorum.Birbirimizde o kadar farklı kişilikleriz ki nasıl anlaştığımızı bile anlamıyorum.

Beyza her daim deli dolu olanıdır grubun.Her grubun vazgeçilmezi. Yaptığı her şeye güleriz çünkü tam bir şebek. Zehra daha ağır başlı ama Beyzayla takıldığı zaman onunda mallıkları çok olmuştur.Benimde öyle.Beyzayla takılan herkes mutlaka bir saçmalık yapar. Götünde kurt var deyiminin örneği Beyza. Bense bazen çılgın bazense ağır başlı biriyim. İkiside mal oldukları için arkalarını toplayan ben olurum.Bundan tabii gocunmuyorum değecek insan olunca bir ömür çekerim.

Fiziksel olarakta farklıyız.Mesela Beyza hafif sarışın düz ince telli saçlara sahip orta boylu zayıf biri, Zehra onun aksine kabarık ve kıvırcık saçları var.İkimizde de birazcık uzun.Benimse dalgalı ne Beyza kadar ince ne de Zehra kadar kabarık saçlarım var.Boyum da az bişey Beyzadan uzun.Tek ortak noktamız kahverengi gözlerimiz herhalde.

Ben boş boş bakmaya devam ederken sonunda kurtarıcım olan plotonik , sesini duymaya hayran kaldığım kurtarıcım çaldı.Zil.

Beyza ve Zehra bana döndüler.Ah sonunda hatırlandım demek.

"Resmen hapishanelik oldular lan İlkim"

"Ha?"

Tepkime karşı Beys-sadece ben Beyzaya Beys derim- gözlerini devirdi.

"Yine dinlemiyodun dime?"

"O kafar çok konuşuyosunuz ki sizi duymaya çalışarak öne gele gele belim tututuldu"

"Ben açıımm" diye böğüren Zehraya baktım dikkatlice.Anlamıyorum ki abi kız öküz gibi yemek yediği halde hala nasıl zayıf kalabiliyor?En nefret ettiğim kız tipi işte budur arkadaş;yiyip yiyip kilo almayanlar.Ayar oluyorum.Yok sen kimsin ki,Allah'ın verdiği güzelim yiyeceklerin kalorisinden nasibini almıyorsun,sen kimsin?

"Böğürme hayvan." diyerek böğüren arkadaşım Beys'e baktım bu sefer. Gülerek sıramdan kalktım.

"Ee bende açım yürüyün kantine inelim."

İkiside bana şu Şrekteki çizmeli kedinin sevimli bakışlarını taklit etmeye çalışarak baktılar.Bakın altını çiziyorum ÇALIŞTILAR. Çünkü şuan dilini çıkarmış bir ata benziyorlardı.

Tamam berbat bir örnekleme oldu.

"Yürüyün fırsatçı köpekler ben ısmarlıyorum.Yine"

Biz Beys'in yaptığı iğrenç espriye gülerek sınıftan çıktık ki,

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

O NE LAN !

ERKEK Mİ BU ?

BU ERKEKSE BİZİMKİLER NE ALLAHIM?

Yanımda ki Beyza ve Zehraya bakınca rüya görmediğimi anladım ve bakışlarımı tekrar siyah saçlı,yeşil gözlü, düzgün burnu, dolgun dudakları, ne iri nede çok zayıf diyebileceğim erkek vücudunun en iyisine sahip Allah'ın kulu olup çok sevgili arkadaşım Berkle- Berki artık daha bir sevmeye başladım-konuşan şahesere baktım. Tabi benle beraber koridordaki tüm kızlar ona baktı ya ,neyse.

Yakışıklı birçok erkek gördüm tabiki.Fakat en yakın arkadaşlarımdan biriyle konuşup,beyaz dişlerini göstere göstere kafasını eğerek gülen -altını çiziyorum yakın arkadaşımla konuşan- ve benim okulumdaki bu derece 'Organik mi doğdun vicdansızın oğlu bu ne tatlılık' diyebileceğin aynı metre karede içerisinde bulunan bir erkek görmemiştim.

Arkamdan birinin cimciklemesi sayesinde -ki bu Zehra oluyor- irkilerek kendime gelip hızla Zehra'ya dönerek cırladım.

"Ay! Ne cimcikliyosun be" evet bildiğiniz cırladım.

Tabi bu karşımda ki ultra yakışıklı çocuğun da bana bakmasını sağlamıştı. Ona tekrar baktığımda bakışlarını benden kaçırmadığını gördüm ve göz göze geldik.Şu an bana nasıl baktığını çözemiyordum.Alaycı? Küçümser? Yoksa benden çok etkilenip bana direk aşık olup parıldayan gözler?

Bu son dediğimi yok sayalım.

Evet,ben yakışıklı birini görünce ne başını çeviren kızlardandım,nede ilgisiz bir şekilde cool cool gidenlerden.Benim genelde dibim düşerdi fakat hareket etmez veya gidip kur yapmazdım.Sadece bakardım işte.Güzele bakmak sevaptır diyede kendimi motive ederdim.

Liseli bir ergen olmak zor,hormonlar hep yukarda.

Kızararak önüme döndüm. Saçlarım salık olduğu için yüzümü kapatmaya çalıştım ama arkamda gülerek böğüren iki arkadaşım sayesinde daha da kızarmaktan kendimi alıkoyamayıp sinirle baktım onlara. Mallar ya sırf beni rezil etmek için varlar sanki. Sinirle - ve azcıkta utanmış çok azcık ama- bir şekilde hızla merdivenlere yürüyerek hızla inip alt kattaki lavaboya gittim. Aynaya baktığım da tam da tahmin ettiğim gibi kıpkırmızı kesilmiştim. Oha kulaklarıma kadar kızarmışım lan. En son Beys'in hoşlandığım çocuğun önünde "Oha İlkim bula bula bu tipi mi buldun lan? Ha bire anlattığın çocuğa bak." dediğindeydi herhalde. Ah, bak o aklıma gelince daha da kızarmıştım.

Kapıyı hayvan gibi açıp içeriye anırarak giren kankalarıma baktım sinirle.Normalde bu bakışlarımdan tırsarlardı ama gülmekten fırsatları yok herhalde. Yüzüme baktıkça daha da anırıyor mübarekler!

Bir daha o ultra yakışıklı çocuğu hiç görmeyiceğimi düşünerek tenimin normal hale gelmesi için yüzümü yıkadım. Ah, umarım bir daha hiç görmezdim onu. Allahım ne olursun ya sahibini öldür bana bağışla yada bir daha karşıma çıkarma!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŞİMDİK CANLARIM!BU İLK HİKAYEM VE BEN BU HİKAYEYLE GELİŞTİRDİM KENDİMİ.TEK RİCAM,LÜTFEN AMA LÜTFEN İLK BÖLÜMLERİMİ ANLAYIŞLA KARŞILAYIP SIKILSANIZDA İLERLEMENİZDİR ÇÜNKÜ EMİNİM Kİ İLERLEDİKÇE İLKİMİ DE ARASI DA SEVECEKSİNİZ :)

Bırakma BeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin