-3-

14.4K 489 14
                                    

BU BENİM İLK KİTABIM,YAZIM YANLIŞLARI FALAN OLURSA KUSURUMA BAKMAYIN LÜTFEN :D İLERLEYEN BÖLÜMLERDE DAHA ÇOK GELİŞTİRİP,HATALARI DA TELAFİ EDECEĞİM :D

MULTİMEDİA'DAKİ İLKİM, İYİ OKUMALAR.

Sınıfa girdiğimde beni bir adet Banu Hoca bekliyordu.Yok yani anlamıyorum bu öğretmenlerin benle dertleri ne hepsi bana takık yahu.

"Şey.."

Ben mırıldanarak nasıl özür dileceğimi düşünüyordum.Çünkü ufak meselelerden dolayı birinden özür dilemekten cidden nefret ederdim.

Banu Hoca bana gözlerini kısmış sinirle bakıyordu.Sinirlendiğini dudaklarını gerdiğinden anlıyordum.Cidden bu kadın sinirlendiğinde çok tuhaf oluyordu lan.

"Nerdesin sen Dana"

Banu Hocanın meşhur lafı işte.Tüm öğrencilerine böyle der.Bare güzel bişey seçseydi dana nedir ya ? Şimdi ne desem ki?

Hocam beni ultra yakışıklı olup öküz olan Berk'in çocukluk arkadaşı tipine ölebileceğiniz Aras hayvanı sıkıştırdı tuttu çenemi sıktı duvara yapıştırdı tehdit etti.Sırf ona sesimi yükseltip, gerizekalı dedim diye! Tokat atmışta olabilirim tabi.Birde üstüne seni ağlatırım lan da demiş olabilirim.Tamam elinide ısırdım.O da bana Bücür dedi.Bücür dedi yahu Bücür!Birde hayvan üstüne tehdit etti,yetmedi dalgasını da geçti.Neyse işte ben de bunun elini ısırdım öyle.Ayy nasıl yaptığımı bilmiyorum bende kokusu da çok güzeldi yalnız.Bunu söylemeden geçemicem.Neyse işte o eşkıya,seksi sersiri yüzünden geç kaldım.Özür dilerim.Yerime oturabilir miyim şimdi?Teşekkürler.

"Uyuyakalmışım Hocam."

Evet iç sesimin dedikleri ve benim söylediklerimin arasında ne kadar dağlar kadar fark olsada bunları desem Aras'ın beni yaşatma şansı hiç olmazdı herhalde.Ya da Berk'in.Sonuçta çocukluk arkadı ona değer veriyor olmalı.

"Anca kıçınızı yayıp yatmayı bilin zaten siz.Geç otur yerine"

Ey gidi ey sen öyle san.

Kafamı sallayarak hızlı adımlarla yerime oturdum.Beyza'yla Zehra bana kaşları çatık bir şekilde bakıyorlardı.

"Ne"

"Senin çenene noldu?"

Refleks olarak elim çeneme gitmişti.Aras hayvanı nolcak.Hayret lan Banu Hocanın dikkatini çekmemiş.Hemen sorardı yoksa.

"Nolmuş"

Safa yatmada bir numarayımdır.

"Kızarmış kızım kim yaptı?Noldu"

Zehra'nın lafı üzerine onlara anlatıp anlatmama arasında gidip geldim.Sonunda anlatmaya karar verdim.Sonuçta onları seviyordum.Bazen umursamıyorlardı falan ama yakın arkadaşlarım olarak bir ikisi vardı.

Ben sözümü bitirince Beyza da Zehrada ağızları açık bana baktılar.Öylece.Hiçbir mimikleri bile oynamadı.

"Oha! Cidden mi! Konuştun yani! Yuh kızım senin şansını seveyim ben!"

Bilin bakalım sınıfın içinde öğretmen varken böyle cırlayan kimdi.Hadi tahmin edin.O kadar da zor değil bak valla.

"Mal mısın Beys ne bağırıyorsun!" diye ben bağırdım bu sefer.

"İlkim bağırma derken bile sende bağırıyon salak!" diyerek bağıran Zehra'ydı bu sefer.

"Kessenize olum bağırmayı!"

"Sen sussan bende suscam mal!"

"Terbiyesizler çıkın dışarı!!" diyerekten bağırma birinciliğini Banu Hocaya vererek üçümüzde ilk şaşkınca birbirimize bakıp sonra gülmeye pardon resmen anırmaya başladık.Tabi Banu Hocanın bakışlarını gördüğümüzde kahkahalarımızı tutmaya çalışarak sınıftan çıktığımız an yine güldük.

Bırakma BeniOnde histórias criam vida. Descubra agora