-39-

8K 321 20
                                    

İLK KEZ TELEFONDAN YAZIYORUM. SÜREKLİ PCDEN YAZARDIM AMA KÖYDE MÜMKÜN OLMADIĞI İÇİN TELEFONUNU BABASINA DOKUNDURTMAYAN BİRİCİK KUZENİM BANA TELEFONUNU VERDİ.DUA ETSİNLER BANA DİYOR ASDFG NEYSE YAZIM YANLIŞLARI İÇİN KUSURUMA BAKMAYIN.ANCA BU KADAR OLDU YORUM VE VOTE YAPMAYI UNUTMAYIN ARKADAŞLAR İYİ OKUMALARR.

Günler resmen jet hızıyla akıp gidiyordu.O kadar ki,resmen gitmeme bi hafta kalmıştı.Yok yani okulda olsam zaman geçmez,söz konusu Aras'tan ayrılmak olunca saatler birbirleriyle kapışır. Yok yani Allah'ım bana Aras gibi bir taşı nasip ediyorsun, eyvallah.Nasip ediyorsun da neden benden ayırıyorsun?

"Yine ne düşünüyorsun?" Gözlerimi dalgalı denizden ayırıp, Doruk'a çevirdim.

"Aras'ı nasıl bırakacağımı." dedim dürüstçe. Sıkıntıyla derin bir nefes aldım. "Of Doruk." Ayağa kalkıp, saçlarımı çektim. "Ne bok yiyeceğim?! Ona, seni asla bırakmayacağım dedim, yeminler ettim.Şimdi  şu halime bak! Değer verdiğim insanlarla nasıl vedalaşacağımı düşünüyorum."

Ne boktan bir hayatım vardı lan benim.

"Aras'ı çok mu seviyorsun?" Ona baktığımda hala istifini bozmadan kolları arkada,uzun bacaklarını uzatmış,ciddi bir şekilde beni dinliyordu.Yaşına göre hem fazla şakacı, hemde fazla ciddiydi. Şunu söyleyemeden de geçemeyeceğim, üstündeki kareli gömlek ve altındaki kotuyla çok tatlı görünüyordu.Rampa saç ona yakışıyordu üstelik.

"Sence?"diye sordum alayla. Doruk'la haftada en az üç gün buluşuyorduk ve her buluştuğumuz da beni güldürmesini iyi biliyordu.

"Kızım hayırlı olsun, sen abayı yakmışsın buna." Kaşlarını kaldırıp, dudaklarını birbirine bastırarak başını olumsuz anlamda iki yana salladı. "Yandı eniştem yandı.Söyleyeyim de yol yakınken vazgeçsin.Yazık yani adama, senin gibi cadı çekilmez."

Gözlerimi kısıp, dil çıkardım. "Hııı anan."

"Anamı bu işe karıştırma liseli."

"Ananı..." Doruk kaşlarını kaldırınca,gülümseyerek banka geri oturdum. "Sevsinler karşiim."

"Aferin balım. " Yüzümü buruşturdum.Tam balım ne be diyecekken telefonum çalınca susup,cebimden telefonumu çıkarttım. Arayanın Aras olduğunu görünce kocaman gülümsedim. "İşte bu aptal sırıtışları göre göre aşktan soğudum ben."

Doruk'u umursamayıp, telefonu aynı sırıtışla açtım.

"Efendim?" dedim gülümseyerek.

"Nerdesin?" Gözlerimi devirmemek için büyük bir uğraş verip, dudaklarımı büzdüm.

"Nerede olmamı isterdin?" Doruk'un kıkırdadığını duyunca acaba Aras'tamı Doruk gibi fesatça anladı diye düşünemeden edemedim.

"Senin yanımda olmanı istediğim çok yer var, İlkim." Yanaklarımın kızarıklığı Aras'ı duymak için kulağıma yapışan, Aras'ın cevabından sonrada kendini yere atıp, kahkaha atan Doruk sayesinde daha da kızardı.

"Sapık. " dedim mırıldanarak. Doruk tekrar kulağıma yaklaşacakken elimle durdurdum.

"Kim var senin yanında? " Aras' ın sesi alaycılıktan bir anda seri katil dönüşünce gözlerimi kırpıştırdım. "Cevap versene kızım?" kükremesiyle yerimden sıçrarken sesimi bulmak için boğazımı temizledim.

"Ne bağırıyorsun be?" Gözüm yerden kalkmış, bana merakla bakan arkadaşımda takılınca, bir şey yok anlamında elimi havada salladım.

"İlkim." dedi Aras sakin bir sesle. "Nerde ve kiminlesin?"

Bırakma BeniDonde viven las historias. Descúbrelo ahora