-45-

10.6K 314 19
                                    

HANİ BEN KAÇ BÖLÜMDÜR SÜREKLİ, 'FİNAL YAKLAŞTI' FALAN DİYORUM,SONRA DA YORUMLARINIZA VE SİZE KIYAMAYIP,HİKAYEYİ OLABİLDİĞİNCE UZATMAYA ÇALIŞIYORUM YA,HE İŞTE ARTIK OLAYLARI UZATMAYACAĞIM ARKADAŞLAR.ÜZGÜNÜM AMA BENİM AKLIMDAKİ KURGU 39. BÖLÜMDE FALAN BİTİYORDU.SIRF SİZİ KIRAMADIĞIM İÇİN OLAYLARI HEP UZATTIM.

ŞİMDİ,BU SEFER BÖLÜMLE İLGİLİ HERKESİN YORUM YAPMASINI RİCA EDİYORUM,LÜTFEN O KADAR EMEK HARCIYORUM VE FİKİRLERİNİZİ DE OKUMAK İSTERİM.

BIRAKMA BENİ HARİCİNDE,İKİ HİKAYE DAHA YAZIYORUM.BUNLARDAN BİRİSİ GİZEMLİ ADAM,BAKIN DERİM.DİĞERİ İSE BU HİKAYE FİNALE GİRDİĞİNDE YAYIMLAYACAĞIM BİR ŞEY.ONUN KONUSUNA DA BİR GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM AMA.

MULTİMEDİA:İLKİM&ARAS 

MEDYAYA BİR BAKIN DERİM,HUZUR BULUNAN BİR PARÇA BENCE :)  İYİ OKUMALAR!

Gözlerimi araladığımda,karşımda ki duvarla göz göze geldim.Belimde ve bacaklarımda hissettiğim baskıyla,dün gecenin anıları gözümde canlandı.Hafifçe gülümseyip,omzumun üstünden arkaya baktım.

Çıplak kollarını bana dolamış,bir bacağını da bacaklarımın üzerine atmıştı.

Bu şekilde,sonsuza kadar kalırdım onunla.

İçimdeki öyle bir sevgi,öyle büyük bir aşktı ki,kelimelere dökemiyor,dökemeyince içimi parçalayıp,dolup taştığı için ağlamak istiyordum.

Aras’ı öyle çok seviyordum ki,hislerime sadece ‘sevgi’ demek bile hakaret gibi geliyordu aslında.

Arkamı dönüp,gülümseyerek ona baktım.Çarşafı bedenime iyice sarmıştım.Başımı uzatıp,burnunu öperken,burnunu kırıştırdı.

Kıkırdayıp,gözünü öptüm.Gözleri kapalıyken,gözlerini kırptı.

Tekrar sırıtıp,ardı ardına yüzünün her yerini öpmeye başladım.Aras sinirle inleyip,belimden tutup,beni itmeye çalışsa da,daha sesli gülüp ellerini iterek öpücükler kondurmaya devam ettim.

“Ya kızım dursana.” Diye huysuzca bağırdı Aras gözlerini açıp.

Ne kadar huysuzca çıksa da sesi,sırıtıyordu. “Ne yapayım ya,böyle içimde bir şey var iliklerime kadar hissediyorum ama böyle,”

“Seks sonrası olur öyle şeyler.” Dedi keyifle,ona çok yakışan ibne bir sırıtışla kaşlarını oynatıp,bana bakarak.

“Ya Aras ya!” Cırlamam,Aras’ın suratının buruşmasına sebep oldu.

Evet,yaklaşık bir haftadır burada kalıyordum ve…şey hani…Aras’la dün yakınlaşmış olabilirdik.Belki iki kez.Biraz fazla yakınlaşma.Hani şu şeyden olandan.Ya aman ya,birlikte olduk iki kez işte,onları da detaylı anlatacak değilim yani.Ama çok güzeldi yahu.

“Bak daldın yine,kesin beni düşünüyorsun.” Gözlerimi kırpıştırıp,şaşkın bakışlarla Aras’a bakıp,dediği şeyi idrak ettiğimde koluna vurdum.

“Egoya bak ya!” Aras kolunu başının altına alıp,dudaklarını yaladı.

“Öyle değil miydi yoksa?”

“Ya!” diye cırladım tekrar. “Şu ses tonunla konuşmasana.”

Aras beyaz dişlerini göstererek gülüp,ensemden tutarak beni kendine çekti.İçim bir hoş olurken,gülümseyerek öpüşüne karşılık verdim.

Aras üst dudağımı yalayıp,geri çekildi. “Sen ne diyecektin?”

“Ha?” dedim hala hülyalı hülyalı ona bakarak.

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now