-20-

9K 334 14
                                    

YARIN DAYIMIN NİŞANI VAR.SONRADA KUZENLERİMİN YANINA GİDECEĞİM.YANİ ANLAYACAĞINIZ BU ARALAR EPEY DOLUYUM BU YÜZDEN DE YENİ BÖLÜM GECİKECEK.BİR KAÇ OKUYUCUM VAR HER BÖLÜME DÜŞÜNCELERİNİ SÖYLEYİP,BENİ MUTLU EDİYORLAR.ONLAR İYİ Kİ VAR :dsSD NEYSE GEÇ GELİCEK BÖLÜM İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM.ELİMDEN GELDİĞİNCE ERKEN YÜKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM AMA.

“Çocuk musunuz siz ya?”diyip,suratını buruşturan Aras’a baygın bakışlarımla baktım.

“Ne alakası var?” dedim soğuk çıkan sesimle.Aras,bana alaycı bakışlarıyla bakıp,baştan aşağıya süzdü.

“Sana bir şey demedim  İlkim.Bu,tam senin beyin yaşına göre zaten.” Dediğinde sertçe nefes aldım.Bunun derdi neydi de geldiğinden beri bana öküz gibi davranıyordu ki?

“Senin derdin ne?”dedim ayağa kalkarak. “Ne diye uğraşıyorsun benimle geldiğimden beri!?”

Aras’ta ayağa kalkıp,tam dibimde durdu.Dibimde durduğundan,ona bakmak için kafamı kaldırdım.

“Bir derdim yok,sadece bu aralar gözüme olduğundan daha aptal gözüküyorsun.”dedi küçümseyici bir şekilde beni süzerek.Çenemin seğirmesine aldırmadan,inatla gözlerine baktım.

“Senin gibi duygusuz olmaktansa,aptal olmayı tercih ederim.”dedim dişlerimin arasından konuşup.Bir süre daha birbirimize ölümcül bakışlar attıktan sonra,omzuna çarparak,koltuğunu üstünde ki telefonumu alıp, Beys’le Berk’e “Görüşürüz.”dedikten sonra hızla evden çıktım. Kapıyı kapatır kapatmaz,evimin ters yönüne doğru yürümeye başladım.

Sanki herkes,kalbimi kırmak için yaşıyordu.Yıllar sonra ilk kez bir erkeğe karşı,bu kadar güçlü duygular besleyip,yakınlaşmıştım.O da Aras gibi bir öküze denk gelmişti.Ne yapacağımı bilmiyordum.Berk,bana kolay olmayacağını söylemişti,biliyordum.Ama bu kadar zor olup,kalbimin kırılacağını da tahmin etmemiştim.Aras,zor biriydi. Oldukça zor.Karşısındakinin düşüncelerini önemsemiyordu,ne düşünüyorsa söylüyordu işte.Benim de aptal olduğumu düşünüyordu.Ona aptalın nasıl olduğunu gösterecektim.Ben aptal biri değildim.Bunu ona da kanıtlayacaktım da.

Sahile geldiğimde,adımlarımı yavaşlattım.Her zaman oturduğum banka doğru ilerledim.Telefonum,bilmem kaçıncı kez çalıyordu.Büyük ihtimalle Beyza’ydı.

Tabi ki Beyza.Beyza dan başka kim düşünür ki ulan beni?

Banka oturduğum da,cebimde titreyip duran telefonumu çıkartıp,mesajlara baktım.Hepsi,tam tahmin ettiğim gibi Beyza’dandı.

Gönderen;Piç Beyss

Aşkım,birtanem,gülüm,yavrum,kuzum.Evde değilsin nereye gittin söyle bana geleyim yanına.Beraber girelim depresyona.

Kafiyeli oldu lan xd

Gözlerimi devirip,diğer mesaja baktım.

Gönderen;Piç Beyss

İlkiğmm,nerdesin lan?

Gönderen;Piç Beyss

Bak sana espri yapıcam,keyfin yerine gelsin :DSD

Balık olmak ne güzel.Düşünsene;

+Ayrıldık kanka

-Unutursun

+Neyi?

-Ne neyi?

+Sen kimsin amk.

Bırakma BeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin