-47-

7.9K 290 18
                                    

AÇIKCASI ÖYLE DÜŞÜNÜPTE YAZDIĞIM BİR BÖLÜM DEĞİLDİ.AKLIMA GELENLERİ DİREKT AKTARDIM.SAÇMA BİR BÖLÜM OLABİLİR ANLAYACAĞINIZ,YAZIM YANLIŞLARI İÇİN ŞİMDİDEN KUSURA BAKMAYIN KONTROL EDEMEDİM.

HİKAYELER GEÇ GELİYOR HALA,FARKINDAYIM.WATTPAD'DE MESAJLARA DA CEVAP VEREMİYORUM YA DA ESKİSİ GİBİ SOHPET EDEMİYORUM KUSURA BAKMAYIN ONUN  İÇİN DE.OKULLAR VAR MALUMUNUZ :d

MULTİMEDİA VAR,BAKIN DERİM ^^

HERNEYSE,İYİ OKUMALAR!

Aras’tan

Sayamadığım sigaramı içime çekerken,kucağımda oturmuş,boynumu emen sürtüğe aldırış etmiyordum.Şu 1 ay içinde yeterince sürtük becermiştim,becermeye de devam ediyordum ama bu gece çokta zevk aldığım söylenemezdi.

Bacaklarını iki yana açıp,ata biner gibi kucağımda oturmuş sarışını belinden tutarak koltuğa fırlattım.Nefes nefese yanıma düştüğünde,önüne gelen bir tutam saçını kulağının arkasına sıkıştırdı. “Ne oldu?Tatmin edemedim mi seni?”

Bakışlarımı ona sabitleyip,sertçe bakınca susup,kalçasını zar zor kapatan mavi elbisesini düzeltti.Boğazını temizleyip,ayağa kalkarken bana kısa bir bakış atıp,kıvırtarak önümden geçti.

Gözlerimi devirirken,masada duran içki şişesinden kalanları dikleyerek bitirdim.Boğazımda yanma hissinin geçmesine izin vermeden,giden sürtüğün içkisini de kafama dikledim.Sarsak adımlarla ayağa kalkıp,önüme çıkanları ittirdiğim de,biri küfür ederek bana baktı.

“Önüne baksana lan!” diye bağırdı,yüksek çıkan müziğin sesiyle zar zor seçebilmiştim kelimelerini.

“Çıkmazsam ne yaparsın?” dedim gayet umursamaz bir şekilde.Sataşacak yer arıyordum zaten,çıkmıştı işte bir tane enayi daha karşıma.

“Amınakorum.” Dediği şeye kahkaha atmak istesem de,kibirli bir şekilde sırıtmakla yetindim.Başım yüksek ses ve lanet ışıklandırmalardan dolayı yeterince ağrıyordu.

“Koy bakalım.” Dedim,ellerimi iki yana açarak.Adam daha elini kaldıramadan yumruğumu gözüne geçirdim.Üstüne çıkıp,ağzını burnunu kıracakken arkamda birinin tutmasıyla,geri sendeledim.

Sinirle arkamı döndüğüm de onu gördüm;Kurtarıcım Berk’imi.

Kurtarıcım Berk,siktir kahkaha atıyordum.Resmen ibne gibi sürekli peşimdeydi,her bir boktan kurtarıyordu beni.

Kurtarıcım Berk…

Kahkahalarım şiddetlenince,Kemal o piçi dışarı çıkarttı,Berk’se bana kaşlarını çatarak bakmaya devam etti.

Tıpkı annem gibi davranıyordu.

Dur lan,benim annem yoktu ki.Ölmüştü ya oğlum,ne safsın ya.

Evet,göründüğü gibi baya bir içmiştim.

“Hadi çek nutuğunu.” Dedim sırıtarak.Berk beni kolumdan tutup,dışarı sürükledi.Barın arka kısmına giderken,İlkim’in beni ilk burada seni seviyorum demesini hatırladım.Yüzümdeki alaycılık silinirken,içimdeki içkilerle bastırdığım o boktan is kendini gösterirken,dişlerimi sıktım. “Defolun!” dedi Berk ayakta sevişen kişileri bölüp.Burası büyük bir yer olduğu için,oldukça çeşitli fantezilerle sürtük becerilebiliyordu. “Hadisenize lan!” Hepsi homurdanıp,giderken asker selamı verdim alayla.

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now