-18-

10.2K 350 14
                                    

SON 3 GÜNDE YENİ BÖLÜM KOYDUM HEP TEBRİK EDİYORUM KENDİMİ :ds ARKADAŞLAR ZATEN ÇOK AZ YORUM GELİYOR AMA YORUM YAPAN ÇOK SEVGİLİ OKUYUCULARIM DA BU BÖLÜM HİKAYE DE SEVMEDİĞİ ŞEYLERİ SÖYLEYEBİLİR Mİ?MESELA İLKİM,ARAS'A BAĞLANDIĞINI İTİRAF ETTİ.SİZ FAZLA ERKEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ SÖYLEYİN.YA İŞTE YAZIMIMDA BEĞENMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ FALAN YAZIN LÜTFEN.BU KADAR :D 

MULTİMEDİA VAR 

Son bir haftadır,her şey sıradandı.Aras’la tanışmadan öncesi gibi.Beyza’yla yine aynıydık ama Zehra olmadığı için,daha da bağlıydık birbirimize.

Son bir haftadır,yeni bir olay olmamıştı.Aras,benimle artık hiç ilgilenmiyordu.Okula geldiğinde,yanıma oturup,ya kafasını sıraya koyup uyuyordu yada dizlerime.Çok yorgun olduğu her halinden belliydi ve benim elimden bir şey gelmemesi,beni deli ediyordu.Konuşamıyordum onunla da,oldukça gergin  ve sinirli gözüküyordu.Normal bir insan için bile,bunlar iyi değildi zaten.Ki,söz konusu Aras olunca patlayıcı bomba kıvamına geliyordu.Sadece,dizlerime yattığı zaman başına masaj yapıyor ve yorgun olduğu halde, hala muhteşem olan yüzünü inceliyordum.

Aras’ta olmayınca,her dakikamı Beys’le geçiriyordum.Bundan kesinlikle pişmanda değildim.Son bir hafta içinde,neşem acayip yerine gelmişti.Bizim yaptıklarımızı,saçma buluyordu bazıları,bazıları ise eğlenceli.Gerçek şu ki;Sizin rezil oluruz,diye düşünüp,elalemi takıp yapamadığınız şeyleri, yaparak eğleniyorduk biz ve kimseyi umursamıyorduk.

 “Ciddi misin sen?! Daha dün ben ödedim hesabı.”

“Hadi ama!Yanımda para yok.”

“Beys,sende her zaman para vardır.Anlaşmaya uy ve öde.”

“Hayır!” diyip masaya elini vurdu Beyza.Bende sinirle onun eline vurdum.Diğer eliyle de,benim elime vurunca,bende aynı şekil karşılık verdim.

“Efendim,hesabınız.” Diyen tatlı garsona baktım.

“Şimdi tatlı çocuk,hakem ol.En çok eli kızaran,oyunu kaybeder anladın mı?” dediğim de,garson sadece şaşkınca başını sallamıştı.

“Oyun ha!Sen kaşındın güzelim.” Diyip altta ki elini hızla vurdu Beyza.

“Ah,biç.”diyip,etraftakilerin bize bakmasına aldırmadan, aynı şekilde karşılık verdim.

Sonunda hesabı Beys ödemiş,ellerimize de buz koymuştuk  tabi.

**

“Muck!”diyip,karşısında ki,küçük kıza öpücük yollayan Beyza’ya baktım.Bakışlarımın görüp,gülümseyerek yanağımdan öptü.

“Hadi herkese öpücük yollayıp,’tikim var diyelim’”

“Saçmalama Beys.”dedim gülerek.Karşımda,Aras kadar olmasa da ultra yakışıklı çocuğa bakınca,Beyza’ya sinsice gülümsedim.

“İşte benim kızım!”diyip kıkırdadı Beyza.

“Hey,yakışıklı!”diyip,çocuğun bana bakmasını sağladıktan sonra,avucumun içini öpüp ona doğru üfleyerek göz kırptım. “Yakışıklılara karşı tikim var,pardon!”diyip,çocuğun şaşkın suratına bakarak Beyza’yla anırmıştık.

**

Kalabalık bir asansöre binip, etrafımda ki insanlara gayet ciddi bir şekilde bakıp, “Hepiniz,sizi neden burada topladığımı merak ediyorsunuzdur.” Diyip Beyza’ya baktım. “Öldür onları Sebastian.”diyerek yine herkesin şaşkınca bize bakmasına sebep olmuştuk.

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now