-5-

12.5K 427 24
                                    

Şu an tırsmıyorum desem yalan olur, çünkü heyecandan şuracıkta Aras beni öldürmeden ölebilirim herhalde.

Suratına baktığımda herhangi bir duygu aradım.Ama sadece bana yapacağı şeyleri düşünmenin verdiği alaycılık vardı yüzünde.Nasıl anladığımı sormayın bende bilmiyorum.

Acaba ilk öldürüp sonra yakar mıydı bedenimi? Yok lan o kadar ileri gitmez o? Gider mi ki? Bence bana yavaş yavaş acı vermek ister.Hihh tecavüz mü etcek kii? O kadar gaddar olduğunu sanmıyorum ama Aras bu yani.Görende çok uzun zamandır tanıyorum sanır varya anca 1 hafta oldu şurda daha.

"Y-ya b-ben ba-bak o tokatı yani şey yaptın diye attım yoksa şey yapmazdım." Sesimin titremesine mi yanayım? Kekelediğime mi ? Saçmaladığıma mı? Yoksa benim korkumun onun hoşuna gitmesine mi?

Hızla çıkardı beni dışarı.Biraz daha ilerledikten sonra siyah kotunun cebine soktu elini.Siyah anahtarlık çıkardı.Yuh lan arabası mı vardı?

"Arabanın olması için ehliyetininde olması gerekiyor."

Gülerek siyah bir porscheye doğru itekledi beni.

Arabaya binerken "Olmadığını kim söyledi ki?" dedi.17 yaşındakilere ehliyet ne zamandan berş veriliyordu .Tamam Berk'te olmasını anlarım o bir sene geç başlamıştı.Acaba Aras'ta mı öyleydi ki.

"Binmeyi düşünüyor  musun yoksa zorla mı bindireyim?"

Aras'ın sesiyle irkilerek kendime gelip ön koltuğa oturdum hemen.

"Kaç yaşındasın"

"19" diyip kestirip attı.Yuh 19 yaşındaysa bizim okulda niye okuyacaktı ki? Ha söylemedim ben size onu Aras bana artık daha sık görüşeceğiz derken harbi ciddiymiş okul kaydını bizim okula aldırmış pislik.Berk söyledi bunu tabi.Benim o an ki şokumu siz düşünün.

"19 yaşındaysan niye bizim okuldasın?"

Gözlerini kısarak bana baktı.

"Ne çok soru soruyorsun sen öyle"

"Hiçte bile!Sadece merak ediyorum.Cevaplasana"

Derin bir nefes aldı.Manyak bu da alt üstü bir soru sordum.

"1 yıl okulda kaldım 1 yılda bazı nedenlerden dolayı gitmedim."

"Nasıl nedenler" diye heyecanla sordum.Gözlerini devirdi.Salak.

"Seni ilgilendirmeyen özel nedenler."

"Am-"

"Kessene sesini artık" diye hafifçe yükseltti sesini. Tehlikeli sularda olduğuöu anlayıp anında sustum. İşte dediğim de buydu.Bir sorunu vardı kötü bir sorun o yüzden bu haldeydi belki de.

Biraz daha araba yolculuğundan sonra sıkılıp saate bakmak için telefonumu çıkartıcaktım ki Beyzade'de kaldığını hatırladım.Derin bir of çekerken napıcağımı düşünüyordum.Annem ararsa kızlar onu geçiştirirdi büyük ihtimalle.O yüzden sorun olmazdı ama Aras'ın benden intikam alacağı şu şeyden hala haberim yoktu.

"Saat kaç?"

"19.00"

"Yuh oldu mu o kadar ya" Sorumu hiç takmamıştı bile.Bende cevap vermesini beklemiyordum açıkcası.

"Pekii nereye gidiyoruz"

Aras ön camdan gökyüzüne bakıp 'ya sabır' çekti tahminimce.

"Gerizekalı" diye mırıldandım bende.

"Ne dedin sen?"

"Ne! hiç, hiç bir şey demedim canım ne dicem" diye panikle konuştum.Sonuçta onu daha da kızdırıp başıma daha büyük bir bela almak istemiyordum.
Cevap vermedi.

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now