-19-

11.7K 345 19
                                    

YİNE YENİ BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM :dS ARKADAŞLAR BU ARADA "KİTAPTA Kİ BEYZA GERÇEK Mİ?" DİYE MESAJ ALDIM BİR İKİ TANE :D EVET BEYZA BENİM GERÇEKTE DE EN YAKIN ARKADAŞIM .HATTA TELEFONLA KONUŞUP,BÖLÜM HAKKINDA YORUM FALAN YAPIYOR :D :d MULTİMEDİA'DA KIZLARIN MAĞAZADA GİYDİKLERİ KIYAFETKER VAR :d İYİ OKUMALAR 

“İ-NAN-MI-YO-RUM.”

Dün olanları Beyza’ya anlattıktan sonra,verdiğin tepki sadece buydu.Bana tamamen dönmüş,gözlerini pörtletip,ağzını kocaman açmış bir Beyza.

‘Birbirimize her şeyi anlatacağız.’ Sözümüzden sonra,olan biten her şeyi biliyordu.Önce beni,ona daha önce anlatmadığım için dövmüş,sonra da ortalıkta ‘oha!Yuh!’ gibi tepkilerle dolaşmıştı.

“Bizim,öküz,duygusuz,odun,süper seksi Aras’a bak sen.”diyip,daha da çok açtı ağzını.Morarmış boynuma bakmaya çalıştığında,saçımla daha çok kapattım orayı.Tüm fondöteni neredeyse sürmüştüm boynuma ve küçücük bir iz gibi duruyordu şimdi.

“Ağzını kapa sinek gircek.”diyip,elimle çenesine vurdum.Aras’la Berk bugün gelmemişti.Hatta,Aras’ı dün geceden beri hiç görmemiştim.Sabah yanımda yoktu çünkü.

“Bu, seni seviyor olmasın İlkim?”dediğinde,Beyza’ya bakarak,abartı bir şekilde gözlerimi devirdim.O da gülmeye başlayıp, “Lan,Aras seni sevecek?Haha.Düşüncesi bile komik be olum.Hatta Aras’ın birini sevdiği düşüncesi bile komik.Düşünsene;Elinde bir demet gül,üstünde takım elbise,saçını da yana yatırıp,kocaman sırıtan bir Aras gelmiş,seni çok sevdiğini söylüyor. Puahaha.”diye anırdığında elimde olmadan bende gülmeye başlamıştım.Hayali bile komikti.

“Cidden,sağol ama Beys ya.Çok iyi moral verdin.”diyip somurttum tekrar.Beyza’da derdimi sonunda(!) anlayıp,sıranın üstünden bana sarılmaya çalıştı.

“Ah be gülüm.Seve seve sevcek onu mu buldun sende.Lütfen yani,burada 90 60 90 Beys dururken,Aras’ta kimmiş?Gıçımın kenarı.”

“Uf,yavrum benim.” Dediğimde ikimizde dayanamayıp,yüksek bir şekilde kahkaha atmıştık.Diğerleri,’yine niye gülüyor bu çatlaklar?’ gibi baksa da takmamıştık.

“İlkim,Beyza!” Perihan hoca’nın sesiyle ona döndük susarak. “Niye gülüyorsunuz kızım siz yine?Anlatında biz de gülelim.” Ay,yıllardır aynı replik hocam,bir sıkılmadınız ya.

“Espri yaptı da Beys hocam ona gülüyoruz.”Normalde,bir öğretmene açıklama yapma gereği duymazdım,ama Perihan Hoca candır ya.

“Ne dedi Beyza.”dedi tatlı tatlı gülerek.Beyza,bana ‘Geber biç.’ Bakışları atınca,dayanamayıp kıkırdadım.

“Hocam,bir şey dememe gerek yok ki,ben İlkim’e baksam,İlkim yine gülüyor. Benle alakalı değil yani.”diyip, ‘İntikamımı alırım qöpek.’ Bakışı attı bana dönüp.

“Gülmek iyidir hocam.”dediğimde zil de çalmıştı.Daha büyük sırıtıp,yerimden kalktım.

“Yürü kantine.”dedim belimi büküp,esneyerek.Beyza kafasını sallayıp,kolunu omzuma attı.

“Berk’i özledim ya.”

Ay,yine başlıyoruz.

“Aras’ta yok meydanda.Kesin birlikte bunlar.”

Aras diyince konu ilgimi çekti birden tabi.

“Aynen kanka.” Dediğimde yanımızdan Zehra geçti. Tip tip ona baktım.Aslında, artık ne Beys ne de ben,Zehra’yı umursamıyorduk,ama uğraşmayı seviyorduk tabisi.

Bırakma Beniحيث تعيش القصص. اكتشف الآن