-6-

12.4K 387 14
                                    

MULTİMEDİA'DAKİ ARAS.İLK FARKLIYDI BİLİYORUM AMA BU DAHA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM :Dd SİZ İSTEDİĞİNİZİ HAYAL EDİN AMA :sd

Yorgunluktan açamıyordum gözlerimi.Dün gece o kadar çok ağlamıştım ki.Resmen bana sürtük muamelesi yapmıştı.Tamam o kadar abartılcak şekilde değil belki ama..off bir kıza yapılmaması gereken bir şeydi işte.Zehrayla Beyza bu konularda ne kadar odun olduğumu söylese de benim de duygularım vardı ve dün Aras Kaya bunların ağzına sıçmıştı.

Gözlerimi açmamla bilgisayarımından mesaj sesi gelmesi bir oldu.İlk bakmamayı düşünsem de lanet olası merak duygum bunun önüne geçip beni ayağa kaldırdı.Sandalyeye oturduğumda  Merve'nin bana mesaj attığını gördüm.Merve'yle sanaldan arkadaştık Twitterda yine o meşhur esprilerimi yazarken bir çocuk'yeter artık biraz daha kötü espri yaparsam bileklerimi kesicem' demişti.Merve de o çocukla sırf bu yüzden kavga edip esprilerimi sevdiğini söyleyip bana mesaj atmıştı.Tuhaf bir kızdı baya .Tam benim kafadan bir kızdı işte genellikle enerjisiyle iyi gelirdi bana.

O değilde benim çevrem de hiç normal yoktu ki lan.Alayı tuhaf,manyak tipler.Ama olsun bende öyle olduğum işte seviyorum hepsini.

 "Naber lan :Dd"

"Bok gibiyim."

Şu her zamanki meşhur yalanlarımdan söylememe nedenim Merve'nin bana bir zararının dokunmayacak olamasıydı.Sonuçta ne tam olarak beni biliyordu ne de arkadaşlarımı.Söylediklerimi kimseye söylemeyiceğini de biliyordum yani.Hem söylese ne bok olurdu ki.

"Ne oldu :O"

Derin bir nefes alıp başladım anlatmaya.

**

"Vay piç kurusu.Orospu çocuğu pezevenk." 

Merve'nin bu yorumu beni hafifte olsa gülümsetmişti.

"Ne yapıcağımı hiç bilmiyorum."dedim.Cidden ne yapacağımı hiç bilmiyordum.

"Ne mi yapıcaksın? git evini yak piçin."

"Ne kadar hoş gözükse de sanmıyorum"

"O zaman şu herkesin uygulayıp işe yaradığı taktiği uygula."

"Neymiş o?"

"Siktir et.Umurunda değilmiş gibi davran.Sonra öyle bir hamle yap ki kalsın orta da şerefsiz."

"Ne yapıcağım ki?"

"Sana yaptığının aynısını."

**

Dün tüm Pazar günümü evde bol bol ağlayıp,film izleyerek ve  Aras'a söverek geçirmiştim.Normal de hayatta bir erkek için ağlayacak kızlardan değildim.Ama Aras benim gururumu kırmıştı.Fazlasıyla hemde.Ben ona ilk öpücüğümü verecekken o...o piç... ah boşverin.

Bir kendime kızıyorum bir ona. On kendime kızıyordum dokuz ona. Ama en çok kendime!

Yani sonuç olarak şu an altımda pembe tatlı bir şort üstümde de beyaz bir bluz olup onun üstünde de ince kahverengi bir hırkam ve siyah kulaklıklarımla 'beni hiçbir şey üzemez sürtükler' havasındaydım.Merve'nin dediği yapacaktım.

Siktir edecektim.

İnşallah.

Ama olsun deneyecektim ben hep böyleydim hem.Bir gün ağlar ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi gülerdim.Kimsede anlamazdı bir şey olduğunu en yakın arkadaşlarım bile.

Okuldan adımımı atacaktım ki kulaklıklarım olmasına rağmen Beys'in çığlığıyla durdum.Bana doğru koşuyordu.Ve ve ve ... işte atladıı. Evet  bu Beyza'nın 'sana bomba gibi bir haberim var' deme şeklindiydi.

Bırakma BeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin