-16-

12K 359 19
                                    

TEKRAR KONTRÖL EDEMEDİM YAZIM YANLIŞLARI VARSA KUSURA BAKMAYIN :d ve vote vote vote arkadaşlar :DSd 

Kıkırdama sesleri ile kaşlarımı çattım. Birinin,tahminimce telefonun flaşı yüzünden de,gözlerimi yumdum sıkıca.Kalçamın ağrısını şimdi çok daha iyi hissediyordum ve acayip ağrıyordu.Cidden nerdeydim?

“Aşık bunlar ya.”

Bir flaş daha.

Gözlerimi zorlukla açtığımda,dizlerimi kırarak ayaklarımı banka uzatmış,kafam da birisinin omzunun biraz aşağısında,bir kolum o kişinin karnının üstünde,diğeri ise beleni kavramıştı.Kafamı şaşkınlıkla kaldırdığımda,Aras,kafasını geriye atmış,ayaklarını da rahat bir şekilde uzatmış kolu da belimi kavrayıp beni kendine yapıştırmıştı.Büyük ihtimalle onun da kalçası ağrıdığı için ileriye doğru kaymıştı biraz.Ve hala uyuyordu.

“Oo,uyuyan güzel uyanmış.”

“Çok güzel kız yalnız.Dime Recep?”

“Aynen,bunun gibi sevgilim olsun 5tl borcum olsun.”

Karşıma baktığımda,beş tane, üç erkek,iki kız küçük çocuklar vardı.Küçük dediğime bakmayın sarı,uzun saçlı kızın elinde İphone vardı be.Üstelik yaşı da 10-11 gibi duruyordu.

VE BİZİ ÇEKİYORDU!

“Asıl siz,şu erkeğe bakın.Of,inşallah büyünce benimde böyle sevgilim olur ya!Çok tatlı.”

Ben hala çocuklara şaşkınca bakarken,diğer kız bunu diyince gözlerimi açtım kocaman.

“Gülümse!”diye cırlayıp yine fotoğrafımızı çekti telefonu olan kız.Onun cırlamasına,Aras yerinden kıpırdandı ve çok geçmeden gözlerini açıp,ilk bana baktıktan sonra çocuklara baktı.

“Ayy!,yeşil gözlü bir de!” Kumral olan,ama cidden çok tatlı olan kıza gözlerimi kısarak baktım.Bakışlarımı görüp,kıkırdadı. “Kıskandın mı yoksa,sevgilini?”

Tam o benim sevgilim değil diyecekken,telefonu olan sarışın konuştu.

“Burada biz dururken,nasıl baktıysa sana ya.”diyip burun kıvırınca,küçük falan dinlemeyip üstüne atlayıp dövmemek için zor tuttum kendimi.Neyim varmış benim!

Hele birde Aras gülünce,düşündüklerimi üstümde uygulayacaktım!

“Öyle demesene kızım.”diyip kıvırcık,sarı saçlı olan yanakları tam öpmelik erkek beni gösterip, “Neresi çirkin,o abi olmasa ben alıcam sevgili diye.” Diyip bana gülümseyerek göz kırpınca kahkaha atmamak için yanağımın içini ısırdım.

“Abla,eğer bu abi seni üzerse,bana söyle.”diyen diğerlerine göre daha iri olan çocuğa baktım.Aras’a bakıp,duruşunu dikleştirdikten sonra, “Hiç tutmadı gözüm onu.Sen söyle bana ben abime söylerim döver onu.” Dediğinde gülmemek için kendimi baya zor tuttuğumdan olsa gerek,yüzümün kızardığını hissettim.Aras’a kafamı kaldırıp baktığımda,gözlerini kısmış,dudaklarında da alaycı bir gülüş vardı.

“Tamam üzerse söylerim.”dedim sırıtarak.

“He döver abin heee.”dedi sarışın kız ellerini beline koyarak. “İzin vermem bikerem.Hem nasıl sevgilisin sen korusana sevgilini.”dedi sarışın bana bakarak.Sonrada elini kaldırıp “Bulmuş böyle yakışıklıyı dövdüttürüyo yaa.”dedi mırıldanarak.

“Çok tatlısınız ama biz sevgili değiliz.”dedim istemeye istemeye doğrularak. Hiç konuşmayan çocuk,mavi gözlerini sonuna kadar açtı.Diğerleri de aynı şekil tabi.

Bırakma BeniOnde histórias criam vida. Descubra agora