-35-

12.1K 332 27
                                    

ÇOK BEKLETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN HEMEN KOYDUM YENİ BÖLÜMÜ :D BÖLÜM HAKKINDA KESİNLİKLE YORUM YAPMANIZI İSTİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ İÇİME SİNMEYEN BİR BÖLÜMDÜ.İYİ OKUMALAR.

MULTİMEDİA'DA İLKİM VAR. 

Sevdiğiniz adamı düşünün.Onunla aynı yatakta yattığınızı,aynı yastığını paylaştığınızı,saçlarıyla oynadığınızı,ona sarılıp,onu öpebildiğinizi…Düşünmesi bile harika değil mi?Bence kesinlikle öyle.Şuan tam da bunu yapıyordum.Aras bana sırtını dönmüştü,eh,bende fırsattan istifade onun omzunda ki kartal dövmesini inceliyordum.Bir kolumu başımın altına koyarken,diğeriyle de Aras’ın sırtında ki kaslarına dokunuyordum .Sapıkça değil mi?Bence de.Ama inanın insan kendine engel olamıyordu.Derin bir nefes alıp,saatlerdir suratımda ki olan sırıtmayı silmeye çalışsam da başaramadım.Şuan içinde bulunduğum durumu kimseye anlatamazdım,ben bile anlamıyordum ki başkasına anlatayım.O kadar farklı,o kadar güzel bir histi ki.

Dışarısı zifiri karanlıktı,buda demek oluyordu ki,güneş birazdan doğacaktı.Gözlerimi kapatıp,kollarımı Aras’ın çıplak bedenine sardım.Yanağımı omzuna koyup,kokusunu içime çekip,silinmeyen sırıtmama güldüm.Tekrar gözlerimi açıp,omzuna bir öpücük kondurmayı da ihmal etmemiştim tabi.Onu seviyordum,o kadar çok seviyordum ki Aras'ı,anlatamıyordum bile.Sanki kelimeler yetersiz kalıyordu.

Yanımda ki kıpırdanmalarla inleyip kollarımda ki şeyi biraz daha kendime çektim.Birinin kısık gülmesini duyunca kaşlarımı çatıp,ayağımı ona doladım.Yanım da ki,sırt üstü yatıp,başımı göğsüne koyunca kokusundan Aras olduğunu anlamıştım.Zaten başka yanımda kim yatabilirdi ki?Aras yaşatmazdı öncelikle.

Başımı göğsünden boyun girintisine gömdüm.Kokusunu içime çekerken,saçlarımla oynadığını hissedebiliyordum.Kalbim çok hızlı atardı normal de ama şuan cidden çok uykum vardı.

Alnımda,şakağım da,burnumda ardından çenemin kaldırılıp,dudaklarım da ıslaklık hissedince gözlerimi şaşkınlıkla araladım.

DAHA DEMİN ARAS BENİ ÖPEREK Mİ UYANDIRMIŞTI!

BENİ!

ÖPEREK

UYANDIRDI.

Gözlerimi sonuna kadar açıp,şaşkınlıkla suratına baktım.Gözümde çapak olduğunu tahmin etsem de şuan acayip şaşkındım. “Vay canına.” Dedim şaşkınlıkla gülerken.

“Tam bir romantik ibneler gibi davrandım,değil mi?” dedi suratını buruşturup.Yüzünü inceleyip,şaka yapıp yapmadığına baktım.

Şaka yapmıyordu.

Ah,dağılmış saçları ve yeşil gözleriyle çok çekiciydi üstelik!

Bakışlarım aşağıya indiğinde,vay anasını dedim bir kez daha.Vücuda bak ya.

“Hayır,hayır.” Dedim hemen.Ardından güldüm. “Sadece…şaşırdım.Ama çok hoştu,yani öperek uyandırman.Yani ne bileyim daha önce kimse yapmadığı için şey ol-“ Anlamsız çırpınmalarıma Aras’ın alayla kalkmış kaşları eşlik ediyordu.

“Aman ya.” Dedim yüzümü boynuna gömüp,utançla gülerken.Aras’ın boğuk kıkırdamasını duyuca,hemen kafamı kaldırdım ama çoktan gülüşü dudaklarından silinmişti bile.Suratımı buruşturdum.Bir kez de gözlerimin içine bakarak gülmesini istiyordum.

“Bir kere daha gülsene.” Dedim utanmaz bir şekilde.Aras kaşlarını kaldırdı. “Neden?”

Omuzlarımı kaldırıp indirdim. “İşte.”

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now