-11-

10.8K 382 13
                                    

Bugün halamlara kalmaya gidicem onlarda da bölüm yükleyemem diye gitmeden önce bir bölüm yükleyeyim dedim :dd

Multimedya da Aras ve İlkim var.

Ve bölümü okuduktan sonra bir voteleseniz hiç fena olmayacak hani :D sonuçta o kadar çaba sarf ediyorum yazmak için.Neyse çok konuştum iyi okumalar :Dd

Sabah uyandığımda,boğazımı saran güçlü iki kolla karşılaştım.İlk bir anlamasam da,gözlerimi açarak kolların sahibine bakmaya çalıştım,ama beni o kadar sıkı sarıyordu ki,dönemiyordum bile.Aras’a sırtım dönük,ellerimde, kollarını kavramış bir şekilde,tek kişilik yatağımda çok da rahat bir şekilde uyuyorduk.Doğrusu o uyuyordu.

Çenesi başımın üstündeydi yine ve bu benim garip bir şekilde çok hoşuma gidiyordu yahu.

Kendimi,biraz daha zorlayarak ona dönmeyi başardım.Ben döner dönmez,kolları belimi kavradı ve sıkı sıkıya sardı.Ellerimi nereye koyacağımı bilemeyerek onun çıplak göğsüne koydum.Hazır o uyuyorken,kusursuz yüzünü incelemeye başladım.Yeni çıkmaya başlayan sakallarını,elimle okşadım nazikçe.İçimde,Aras’ın,kusursuz yüzünün her yerini öpmek geçiyordu.Evet,çok saçma bir istekti ama istiyordum işte.Derin bir nefes çektim içime,sanki her yerim Aras kokuyormuş gibi hissettim bir an.Kokusu uyuşturucu gibiydi.Hafifçe arkamı dönerek,duvarda ki saatime baktım.Saat daha 09.42 idi.Eh,okulu kaçırmıştık çoktan.

Yüzümü tekrar,kusursuz adama çevirdim.Ona çaktırmadan,sanki hiç uyanmamış gibi biraz daha uyuyabilirdim.Şimdi aklıma geldi de,biz nasıl uyumuştuk ,ne halde uyanmıştım.Cidden deli yatıyordum.

Aras’ın yüzünü okşayan elimi,Aras’ın beline doladım.Ayağımı da kolumun biraz aşağısına sardım.Yüzümü ise,boynuna gömdüm.Biraz daha sokuldum ona,onun da anında belimdeki kollarlı sıkılaştı.Tek bir vücut gibiydik şuan sanki ve ben bu durumdan hiçte rahatsız olmuyordum.Hafif gülümseyerek kendimi tekrar tek sevgilim olan uykunun kollarına bıraktım.

**

Sinir bozucu bir melodiyle,tekrar açtım gözlerimi.Birinin telefonu çalıyordu,ama kimin bilmiyorum ve ses cidden sinirlerimi bozmaya başlamıştı bile.Olduğum,güzel kokan yere daha da sokularak,sıkıntıyla inledim.

“Kapatın şunu.”diye mırıldandım.

Yanımda,birinin kıpırdadığını hissetmiştim.Gözlerimi araladığımda,kafamı biraz geri çekip Aras’a baktım.Hala sabah ki,pozisyonumuzdaydık. Gözlerimi kırpıştırarak,ona baktım yine.Bir gün,Aras’la birlikte uyuyacağımı,sabahta gözümü açtığım da onun hala yanımda olduğunu söyleyecek olsalar, götümle falan gülerdim herhalde.

“Sende amma meraklısın beni izlemeye.”Aras’ın sesiyle birden irkildim.Gözleri kapalı söylemişti bunu,siktir uyumuyor muydu?Peki ya ilk uyandığım zaman?Rezil  oldun İlkim.Rezil.

“B-ben,”dedim kekeleyerek ne diyeceğimi bilmiyordum ki. “Ne izleyeceğim seni be,sadece uyanıp uyanmadığına bakıyordum.Amma egoist çıktın sende Aras.”dedim tek nefeste.Aras ise gözlerini açmış bana bakıyordu sadece.Ay,gözlerini yarı baygındı ve koyu renk saçları dağılmıştı.Böyle acayip tatlıydı.Kim bilir ben nasıldım?Dağınık saçlar,bir gözü büyük diğeri küçük gözler ve yüzümde ki sevimsizliğimle, Kusursuz Aras’ın yanında komik duruyordum kesin.

Bir tutamı önüne düştüğünde,hiç düşünmeden onu elimle alıp geri attım.Aras ise hala gözünü kırpmadan izliyordu beni.

Bu arada,size hala aynı pozisyonda olduğumuzu söylemiş miydim?Ben başımı hafif kaldırmış bakıyordum Aras’ın gözlerine.O ise  yeşil gözlerini,kahverengi gözlerime dikmiş hipnotize olmuş bir şekilde çok yoğun bakıyordu.Uzun sessizliğin sonunda,yine o sinir bozucu melodiyi duydum.

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now