-33-

9.7K 347 11
                                    

SAAT SABAHIN 6'SI VE BEN KISA BİR BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM.BÖLÜM GECİKTİĞİ İÇİN İYİ KÖTÜ BİR ŞEY KOYMAK LAZIM DEDİM.ACAYİP UYKUM VAR ŞUAN :D GELECEK BÖLÜM ELİMDEN GELDİĞİNCE UZUN YAZACAĞIM.

MULTİMEDİA  DA İLKİM&ARAS

YENİ KAPAK NASIL OLMUŞ BU ARADA?HEPİNİZİN KESİN YORUMLARINI İSTİYORUM BU KONUDA.BEĞENMEYENLER OLURSA ELİMDE BİR TANE DAHA VAR ONU DA YAPABİLİRİM.SON OLARAKTA ŞU KAPAK KONUSUNDA YAPIPTA MESAJ ATARSANIZ FALAN ÇOK SEVİNİRİM CİDDEN KAPAK KONUSU ÇOK TAKILDIĞIM BİR MEVZU YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM :D NEYSE İYİ OKUMALARRR.

“Puahahaha.” Fazla abartılmış kahkaham,Beyza’nın suratında ki tükürüklerim sayesinde son buldu.Beyza işaret parmağı ile gözünü,burnunu ve yanağını tiksinç bir surat ifadesiyle silerken,kıs kıs gülüyordum bende.

“Balgamını attın ulan.” Suratımı buruşturup,omuz silktim.

“Pardon,çok saçmalamıştın da.Yüzünü yıka diyecektim,üşeneceğini bileceğim için kolaylık sağladım.” Kibirle bir şekilde güldüm. “Değerimi bil işte,salak.Üşenme diye suratına tükürüyorum,daha ne olsun?”

Beyza tavana bakıp,tahminimce Allah’tan sabır dileniyordu.Bakışları tekrar beni bulduğunda ben çoktan yatağıma kurulmuştum.

“Lan yeter.Yata yata götün oldu Nicki Minaj.” Suratımı buruşturup,yan dönerek yastığıma sarıldım.

“Uykum var.” Daha yeni uyanmış olabilirdim ama…Hadi ama benden bahsediyoruz,ben her zaman uyurum.

“Uyu sen uyu.” Dedi Beyza yanıma uzanıp. “Aras orada nelerle uğraşsın,ne şeytani planlar yapsın,uyu sen.” Gözlerimi aralayıp,kaşlarımı çattım. “Yok kanka,valla uyu bak.Aras intikam alacak alt üstü,katil falan olur en fazla.” Sırtı üstü uzanıp,Beyza’ya baktım.Bakışlarımız birleşince elini havada salladı. “Senin için katil olması önemli değil ama,değil mi?Sonuçta sende de adam öldürecek bir potansiyel var.Eminim Aras katil olsa da umursamaz,omuz silker ya da göz devirirsin.Ah,İlkim ah.Bir devireceğim ben senide,neyse.”

Beyza’nın dediklerini takmayarak ayağa kalktım. “Anlat bakalım,dedikoducu kız çakması.”

Beyza bana bakıp,ellerini ben masumum dercesine kaldırdı. “Ben bilmem,” Sonrada kendi kendine güldü. “Eşim bilir.”

Gözlerimi devirip,yatakta bağdaş kurarak oturdum. Hadi Beyza,naz yapma da anlat.” Dedim ciddi bir ifadeyle.Beyza da bağdaş kurup,karşıma oturdu.

“Tam bilmiyorum ama,Berk,Aras için ‘Zamanı gelmek üzere,Aras artık planını uygulayacak.’ Dedi.Tam anlamını bilmiyorum,sadece Aras’la konuştu ve kendi kendine mırıldandı.”Beyza dudaklarını büküp,bana baktı. “Senin bir fikrin var mı?”

Bedenim buz kesmişken,sadece Aras’ı düşünüyordum.Plan derken ne demek istediğini tabi ki anlamıştım.İntikamını alacaktı.Benim yüzümden geç bile kalmıştı artık.Aras,intikamını almadan ailesinin huzura eremeyeceğini düşünüyordu ve bunu kendine kabullendirmişti.  “Bir fikrim yok.”

Beyza kalkarken,arka cebimden bir şey yatağıma düşünce düşüncelerimden arınıp,yatağımda ki küçük bıçağa baktım.

“Ciddi misin,Beys?” dedim küçük çakıyı elimde sallayarak. “Yine çöpten aniden çıkan kedilere bıçak mı çekeceksin?”

Beyza hızla elimdekini alıp,arka cebine sıkıştırdı. “Sen ne anlarsın ki,kızım.Ben bilirim o an ki korkumu.Olum ödüm bokuma karışıyor lan,harbi tırsıyorum.”

Bırakma BeniWo Geschichten leben. Entdecke jetzt