-42-

9.9K 319 38
                                    

YENİ HİKAYEM OLAN GİZEMLİ ADAM'A BAKIN LÜTFEN :D YENİ HİKAYEMDE DE BENİ YALNIZ BIRAKMAZSANIZ ÇOK SEVİNİRİM,İYİ OKUMALAR! 

Boynumda hissettiğim ıslaklıkla gözlerimi araladım.İlk bir kaşlarımı kaldırsam da,sonradan aklım başıma gelip kaşlarımı indirerek gülümsedim.Çeneme değen siyah saçlardan huylanmama neden olurken,Aras boynuma gömdüğü yüzünü kaldırıp,gülümsedi.

Ona arkamı dönmüş olduğumdan,bedenimi ona doğru çevirdim.

Yeşil gözlerini bu kadar canlı görünce,sırıtmam daha da büyüdü.O kadar canlı bakıyordu ki,canlı ve mutlu.Yeşil gözleri parlıyordu resmen.Sırıtmam yüzümde solup,somurttum.Aras dengesizliğime anlam veremiyor olmalı ki,kaşlarını çattı o da. “Sırf bana böyle bakman için,illa seninle birlikte olmam mı gerekiyordu?”

Başını eğip gülünce,bir an kalp krizi geçiyorum sandım. “Uzun zamandır hazır olmanı bekliyordum,bebeğim.”

Gözlerimi açarak ona baktım. “Ha yani,seninle sevişeceği mi biliyordun?”

Aras başını ortak yastığımıza koyarak,belimden tutup beni göğsüne çekti.Başımı huzurla göğsüne koyarken,ona çaktırmadan gülümsedim. “Eh,yani.”

Göğsüne vurduğumda bedeninin sarsılmasından güldüğünü anlayınca bende güldüm.Başımı kaldırıp,boynuna öperken kokusunu içime çektim. “Çok güzel kokuyorsun.”

Aras’ta aynı benim yaptığım gibi,boynunu burnuma sürtüp kokumu çekerek öptü.Tabi biraz beni yukarı çekmek durumunda kaldı,kısayım sonuçta.

“Sende tıpkı benim gibi kokuyorsun.” Dedi,kalbimi hızlandıracak kadar mükemmel gülümsemesiyle.Kalp ritmim anında hızlanırken,başkalarının yanında –özellikle kızların- böyle gülümsememesini ona tembihlemeyi kafama not ettim.

Kafamı tekrar göğsüne koydum.

“Dün gece…harikaydın.” Dedi,Aras arsız bir şekilde sırıtıp.Anında yanaklarım kızarırken,bir kez daha vurdum göğsüne.

“Edepsiz.” Aras kocaman bir kahkaha patlattı.

“Benimle seks yapan sen,edepsiz olan ben mi?” Kaşlarımı çatıp,yüzüne baktım.

"Tek başıma yapmadım herhalde!" Aras kahkaha atarken,yutkundum.

"Durdurmadın da ama?" Şuan sırf beni sinir etmek için yaptığını bilmesem ağlardım.Kalbim şuanda cidden çok hızlı atıyordu ve içimde bir his –sanırım hala namuslu tarafım- yaptığım şeyden dolayı pişman,keder içindeydi.O hissi vücudumdan ve düşüncelerimden atmak için Aras’ın dün gece kulağıma fısıldamalarını düşündüm.Çok güzel olduğumu,beni uzun zamandır beklediğiyle ilgili ilahi gibi gelen fısıldamaları…

Beni neden beklediğini hala bilmiyordum,asıl ben onu bekliyordum.Ama yatak olayı olarak değil,beni sevmesi açıdan.O ne açıdan bekliyordu acaba?Onu sevdiğimi biliyordu,ee o zaman?

Ah,sırf benimle seks yapmak için beklediğini mi söylüyordu yoksa?

“Pişman olmamı mı istersin?” dedim,sorduğu soruyu hatırlayarak.

Aras çenemden tutup,başımı kaldırdı.Yeşil gözlerine bakarken,dudaklarının tek çizgi olduğunu ve kaşlarını çattığını görünce tepki vermeden ona baktım.

“Pişman mısın?” dedi,tereddütlü çıkan sesiyle.

Derin bir nefes alıp,gözlerinin içine baktım.Pişman mıydım? “Sadece içimde anlamdıramadığım bir his var,garip hissediyorum.”

Bırakma BeniWhere stories live. Discover now