(8)

1.4K 150 6
                                    

Το σαββατοκύριακο πέρασε πολύ γρήγορα, αφού και οι δυο δεν σηκώθηκαν από τα κρεβάτια τους παρά μόνο για να φάνε λίγο και να πάνε τουαλέτα. Και οι δυο προσπαθούσαν να αποφύγουν τον Τάιλερ και τον Χάρρυ. Δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα ή απαντούν στα μηνύματα. Τέλος και οι δυο έχουν προσπαθήσει να πάνε σπίτι, όμως καμία δεν τους ανοίγει την πόρτα. Ούτα καν μεταξύ τους δεν μιλάνε. Η κάθε μία είναι κλεισμένη στο δωμάτιό της. Ο μόνος χώρος που συναντιούνται πλέον είναι στην κουζίνα.

Το πρωί της Δευτέρας έρχεται ηλιόλουστο και φωτεινό. Οι ζεστές ακτίνες του ηλίου τρυπάνε μέσα στο δωμάτιο της Φαμπιάνας από το παράθυρό της. Το είχε ξεχάσει ανοιχτό...

Σηκώνεται και πηγαίνει να φάει λίγο πρωινό. Καταλήγει να πιεί μόνο λίγο χυμό όπως και η Μπεατρίξ. Καμία δεν φαίνεται να έχει ηρεμίσει ή να έχει νιώσει λίγο καλύτερα από χτες.

Αναιβαίνουν πάνω κι αρχίζουν να ετοιμάζονται. Η Μπεατρίξ έβαλε ένα σκισμένο τζιν, με μια λευκή μπλούζα, με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και τις μαύρες μπαλαρίνες της, ενώ η Φαμπιάνα έβαλε ένα μάυρο σκουφάκι, με μια μπλούζα μαύρη που μπροστά έγραφε το νούμερο '23', μαζί με μια βράκα πράσινι και τις μουσταρδοί αρβύλες της. Αφού ισιώσουν τα μαλλιά τους, παίρνουν τις τσάντες του και ξεκινάνε για την σχολή.

Στον δρόμο παραμένουν σιωπηλές οι καθεμιά βυθισμένη στις δικές στις σκέψεις. Φτάνοντας πηγαίνουν στις τάξεις τους, αφού πρώτα ανταλλάξουν μια σφιχτεί αγκαλιά. Μόλις η Φαμπιάνα μπαίνει στην τάξη βλέπει τον Χάρρυ. Το βλέμμα της καρφώνεται πάνω του, όμως δεν θέλει να τον κοιτάζει. Αρχίζει να προχωράει και κάθεται μπροστά του, αντί για δίπλα του, όπως συνήθως. Εκείνος το καταλαβαίνει και πηγαίνει να κάτσει δίπλα της. Εκείνη φεύγει και πηγαίνει να κάτσει εκεί που καθόταν ο Χάρρυ πριν.

«Δεν γίνεται να με αποφεύγεις για πάντα.» λέει εκείνος απαλά κοιτάζοντας μπροστά.

«Ναι, μπορώ!» του απαντά απότομα.

«Όχι δεν μπορείς.» συνεχίζει στον ίδιο τόνο εκείνος.

«Δεν είμαι παιδί να μου λες τι μπορώ να κάνω και τι όχι!» λέει η κοπελα.

«Τότε σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι!» απαντά ο Χάρρυ καθώς γυρίζει να την κοιτάξει.

«Δεν θέλω να συζητήσω μαζί σου τίποτα!» απαντά εκείνη αποφασιστικά.

«Σε παρακαλώ Φαμπ... Έκανα ένα λάθος. Συγγνώμη απλά...»

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now