(27)

1.2K 127 1
                                    

Το επόμενο πρωί έρχεται και τους βρίσκει αγκαλιά. Σηκώνονται και πηγαίνουν στην κουζίνα να φάνε λίγο πρωινό. Πρωινό ετοιμάζει ο Χάρρυ, δηλαδή κρέπες με μερέντα. Φτιάχνει χυμό και καφέ. Μόλις η Φαμπιάνα κατέβει παθαίνει ένα σοκ, όμως τον φιλάει και τρώνε μαζί. Ανεβαίνουν πάνω να ετοιμαστούν. Η Φαμπιάνα πηγαίνει σπίτι της, όπου βρίσκει την Μπεατρίξ σε άσχημη κατάσταση. Έκλαιγε και αυτό δεν κρύβεται. Προσπαθούν να μιλήσουν, όμως η Μπεατρίξ δεν έχει όρεξη.

«Θα πάμε στην Βικτώρια θέλεις να έρθεις;»

«Όχι...» απαντά μονότονα.

«Έλα... θα ξεχαστείς.»

«Όχι.» επιμένει.

«Έλα...» παρακαλεί η Φαμπιάνα κάνοντας την Μπεατρίξ να ξεφυσήσει.

«Καλά! Πάω να ετοιμαστώ κι έρχομαι.»

«Ωραια!»

Η Φαμπιάνα φοράει ένα κολάν με σχέδιο παραλλαγής, με μια άσπρη τιραντέ μπλούζα, όπου πάνω βάζει ένα φούτερ μέχρι το στήθος της που αφήνει ακάλυπτο τον ένα της ώμο και τα ασημένια μποτάκια της. Η Μπεατρίξ φοράει μαύρο καλσόν, με ένα μαύρο σορτσάκι, με ένα άσπρο t-shit. Δένει ενα ριγέ μπλε-μαύρο πουκάμισο γύρω από την μέση της, βάζει ένα μαύρο φουλάρι και τα μαύρα μποτάκια της. Η Φαμπιάνα ισώνει τα μαλλιά της ενώ η Μπεατρίξ τα κάνει μπούκλες και μάλιστα τα έβαψε άσπρα με ροζ ανταύγιες. Αρχίζουν να πηγαίνουν προς το σπίτι της Βικτώριας. Μόλις φτάσουν τους ανοίγει ο Τζέρεμι, ο οποίος κλείνει το μάτι στην Φαμπιάνα διακριτικά.

«Το σημάδι...» σκέφτεται. Πηγαίνουν μέσα και προχωρούν προς το σαλόνι. Κάθονται για λίγο και αμέσως ξεκινούν να συζητούν.

«Μπεατρίξ, πήγαινε λίγο στο δωμάτιο μου να φέρεις το κινητό μου, γιατί πονάει το πόδι μου από χτες το μεσημέρι και δεν θελω να το κουράζω.» λέει η Βικτώρια και τρίβει το δεξί της αστράγαλο.

«Εντάξει.» απαντά απλά και αρχίζει να ανεβαίνει.

Ανοίγει την πόρτα και εκεί βλέπει τον Τάιλερ να ψαχουλεύει το δωμάτιο της Βικτώριας. Κοιτάζονται για μερικά δευτερόλεπτα και μόλις η Μπεατρίξ δοκιμάζει ν' ανοίξει την πόρτα την βρίσκει κλειδωμένη.

«Τέλεια.» ψιθυρίζει.

«Τι κάνεις εσύ εδώ;» ρωτάει αμέσως αν Τάιλερ.

«Ήμουν έτοιμη να σε ρωτήσω το ίδιο πράγμα.»

«Με έστειλε η Βικτώρια να βρω το κινητό της, αλλά δεν τον βρίσκω.»

Ο Γείτονας!Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora