(30)

1.1K 113 0
                                    

Το πρωί έρχεται και η αχτίνες του ήλιου τους χτυπάνε στο πρόσωπο καθώς ο σπαστικός και γνώριμος ήχος του ξυπνητηριού της Φαμπιάνας ακούγεται. Σηκώνονται από το κρεβάτι αργά. Ο Χάρρυ μπαίνει στο μπάνιο, ενώ η Φαμπ ντύνεται και κατευθύνεται προς το σπίτι της να ετοιμαστεί. Αφού φτάσει μπαίνει στο μπάνιο της. Πλένεται και ύστερα πηγαίνει στην ντουλάπα της. Φοράει μια μαύρη μπλούζα που αφήνει ακάλυπτο τον αριστερό της ώμο, με ένα μαύρο κολάν και τις ψηλές καφέ μπότες της. Πιάνει μια πλάγια πλεξούδα τα καινούργια φρεσκό-βαμμένα μοβ μαλλιά της, βάζει τα βιβλία στην τσάντα της, παίρνει το κινητό της και φεύγει.

Βάζει τα ακουστικά στα αυτιά της και ακούει το Miss Nothing των The Pretty Reckless καθώς ξεκινά τον δρόμο της προς την σχολή. Φτάνοντας μπαίνει στην τάξη και κάθεται στην θέση της. Η θέση δίπλα της είναι για άλλη μια φορά άδεια, καθώς ο Τζακ δεν είναι εκεί να την γεμίσει. Ένας πόνος αναβλύζει την καρδιά της, όμως προσπαθεί να τον αποβάλλει. Ξανά βάζει το τραγούδι ώστε να μην σκέφτεται. Μόλις ο καθηγητής μπει, βγάζει τα ακουστικά και το μάθημα αρχίζει. Η ώρες περνάνε γρήγορα και έρχεται η τελευταία ώρα που είναι στην ίδια τάξη με τον Χάρρυ. Πηγαίνει στην θέση τους και κάθεται. Μετά από λίγο βλέπει τον Χάρρυ να την πλησιάζει.

«Καλημέρα μωρό μου.» της λέει και της αφήνει ένα απαλό φιλί στα χείλη.

«Καλημέρα!»

«Δεν σε είδα σήμερα.» παραπονιέται γλυκά.

«Ναι... καθόμουν από πίσω από την σχολή σήμερα. Σκεφτόμουν...»

«Για ποιο πράγμα;» ανησυχεί.

«Νιώθω πως η Μπεατρίξ με γράφει.»

«Πως σου ήρθε τώρα αυτό;»

«Απλά... μου στάθηκε ένας άγνωστος, ο Ζοζέφ και όχι εκείνη. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν με πήρε. Περνάει όλη την μέρα της με τον Τάιλερ. Ούτε σπίτι δεν έρχεται πια.»

«Απλά είναι οι αρχές με τον Τάιλερ.»

«Δεν ισχύει αυτό. Τα έχουν σχεδόν εφτά μήνες. Μέτρα τους... Μάρτης έφτασε και τα έχουν από τον Σεπτέμβριο. Σε 2 μέρες κλείνουν 7 μήνες... δεν είναι οι αρχές.» έχει βουρκώσει, αλλά δεν θέλει να κλάψει!

«Απφ... γιατί δεν της μιλάς;»

Δεν προλαβαίνει να απαντήσει και ο καθηγητής μπαίνει μέσα στην τάξη. Εκείνη κουνάει το κεφάλι της αρνητικά και το μάθημα αρχίζει. Καθ' όλη την διάρκεια, η Φαμπιάνα δεν προσέχει. Έχει καρφώσει το βλέμμα της στο βιβλίο της και σκέφτεται. Της λείπει η παλιά σχέση της με την Μπεατρίξ, πριν τον Χάρρυ και τον Τάιλερ. Να της μιλήσει; Ίσως βοηθήσει, αλλά όχι. Να το καταλάβει μόνη της. Έχει και έναν εγωισμό, δεν θέλει να τον ρίξει, ειδικά τώρα που δεν φταίει κιόλας. Το κουδούνι χτυπά και εκείνη φεύγει σαν σίφουνας. Περπατάει δίπλα-δίπλα με τον Χάρρυ όμως δεν μιλάνε. Εκείνη είναι απορροφημένη στις σκέψεις τις κάτι που γίνεται αντιληπτό και σεβαστό από τον Χάρρυ. Την φιλάει απαλά στο μάγουλο και την αφήνει σπίτι της. Εκείνη πάει να μπει στο σπίτι της, όμως γυρίζει και τον παίρνει μια σφιχτή αγκαλιά. Κάθονται έτσι για λίγο και η πόρτα ανοίγει.

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now