(14)

1.3K 143 4
                                    

Τους τα λέει όλα μέχρι και το φιλί. Ο Τάιλερ με την Μπεατρίξ ανταλλάσσουν ένα βλέμμα και πρώτος μιλάει εκείνος.

«Θες να σου πω κάτι;»

«Ναι.»

«Δεν χάνεις απολύτως τίποτα να δοκιμάσεις. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσεις παρακάτω και να βάλεις άλλο ένα λιθαράκι από εμπειρίες και αναμνήσεις στο «κουτί» σου. Ξέρω πως είσαι ερωτευμένη με τον Χάρρυ όμως...»

«Όπα οπα... κάτσε. Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Χάρρυ!» λέει διακόπτοντάς τον κάνοντας τον να γελάσει.

«Ναι καλά. Πρώτον, μιλάς για εκείνον και το πρόσωπό σου φωτίζεται. Τα μάτια σου φωτίζονται. Έχεις ένα χαμόγελο από εδώ μέχρι το σπίτι του.» χαμογελάει.

«Και... αυτό δεν αποδεικνύει πως είμαι ερωτευμένη μαζί του.» απαντά απότομα.

«Δεν τελείωσα... καταρχάς, εσύ μου είχες πει πως τον σκέφτεσαι συνέχεια, πως όταν σε ακουμπάει οι πεταλούδες στήνουν χορό στο στομάχι σου και ένα ρίγος σε διαπερνά. Όταν βρίσκεται κοντά σου κοκκινίζεις και αγχώνεσαι. Θες να είσαι συνέχεια μαζί του. Δεν μπορείς μακριά του. Τον ονειρεύεσαι, σκέφτεσαι αν θα του αρέσει αυτό που θα βάλεις ή ο τρόπος που θα βαφτείς. Και τέλος... τα συγκρίνεις όλα μαζί του!» τονίζει.

«Ναι.. όμως δεν είμαι ερωτευμένη μαζί του!» επιμένει εκείνη.

«Καλά... κάποια στιγμή θα το καταλάβεις.» της κλείνει το μάτι. «Αρκεί να μην είναι πολύ αργά.» συμπληρώνει ο Τάιλερ.

"Τέλος πάντων. Λέτε να του πω ναι;» αναστενάζει.

«Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και βλέπεις.» απαντά ειλικρινά ο Τάιλερ.

«Συμφωνώ.» λέει και η Μπεατρίξ.

«Σας ευχαριστώ πολύ!» αναφωνεί η κοπέλα και τους παίρνει μια σφιχτεί αγκαλιά.

Ανεβαίνει στο δωμάτιό της και παίρνει τηλέφωνο τον Τζακ. Του ανακοινώνει την απόφασή της. Χαίρεται πολύ και της ζητάει να συναντηθούν. Καταλήγει να έρθει σπίτι της. Μέχρι να έρθει, εκείνη κάνει ένα μπάνιο. Μόλις τελειώσει ακούει την πόρτα από κάτω να χτυπάει. Τρέχει να την ανοίξει, γιατί η Μπεατρίξ με τον Τάιλερ θα έβγαιναν. Ντύνεται γρήγορα και κατεβαίνει κάτω.

«Τώρα!» φωνάζει πριν ανοίξει την πόρτα.

Μόλις ανοίξει, ο Χάρρυ ορμάει μέσα. Την πιάνει από το μάγουλό της και την φιλάει παθιασμένα στο στόμα. Έτσι ακριβώς τους βλέπει ο Τζακ μόλις μπει μέσα στο σπίτι. Του πέφτει η σοκολάτα από τα χέρια και αρχίζει να περπατάει γρήγορα μακριά τους. Είναι νευριασμένος και νιώθει προδομένος. Η Φαμπιάνα απομακρύνεται από τα χέρια του Χάρρυ και τρέχει πίσω του... ήταν πολύ νευριασμένος και αυτό δεν κρυβόταν. Είχε δίκιο άλλωστε! Την στιγμή που τα φτιάξαμε φίλησε κάποιον άλλο. Δεν έχασε χρόνο!

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now