(50)

851 94 0
                                    

Μόλις τελειώσουν το φιλί τους ανοίγουν αργά τα μάτια τους. Το πρόσωπό της βρίσκεται ανάμεσα στα χέρια του Χάρρυ και η ανάσα του χτυπάει τα ζεστά χείλη της. Χωρίς να πει λέξη τον αγκαλιάζει σφιχτά. Εκείνος ανταποδίδει και μένουν έτσι για λίγο.

«Σε αγαπώ» της ψιθυρίζει.

«Και εγώ σε αγαπώ.» την αφήνει από την αγκαλιά του και της πιάνει το χέρι.

«Πάμε στον Τζέιμς να πάρεις τα πράγματά σου και να γυρίσεις σπίτι;»

«Εντάξει. Άλλωστε... αύριο ξεκινάει η σχολή και θέλω να τελειώσω μια εργασία που άφησα στην μέση.» χαμογελάει αμυδρά.

«Φυτό!» την πειράζει ο Χάρρυ. Εκείνη του βγάζει την γλώσσα και σηκώνετε να φύγει, όμως το χέρι του τυλίγεται γύρω από το μπράτσο της. «Παρεξηγήθηκες μικρό;» ρωτάει αισθησιακά μέσα στο αυτί της.

«Ίσως.» λέει ναζιάρικα. Ξεκινάει να φύγει.

«Περιμένεις να τρέξω από πίσω σου έτσι;» λέει γελώντας παιχνιδιάρικα.

«Ναιπ!»

«Έχεις δίκιο.» γρήγορα το χέρι του τυλίγεται γύρω από τους ώμους της και προχωράνε μαζί.

Αφού φτάσουν σπίτι του Τζέιμς και μαζέψουν τα πράγματά της, εκείνος προσφέρεται να τους πάει στο σπίτι του με την μηχανή του. Η πρόταση του παραξενεύει τον Χάρρυ γι' αυτό και αρνείται όσο πιο ευγενικά μπορεί. Ακόμα θέλει να του σπάσει τα μούτρα, αλλά ξέρει πως αυτό θα τσαντίσει την Φαμπιάνα για αυτό παραμένει ψύχραιμος. Εκείνη του δίνει μια αγκαλιά και ένα ζεστό χαμόγελο και φεύγουν. Παίρνουν ένα ταξί και μέσα σε μερικά λεπτά είναι στο σπίτι τους. Μόλις η κοπέλα ανοίγει την πόρτα παθαίνει σοκ από την ακαταστασία που επικρατεί στο χώρο. Αφήνει την τσάντα της στο δωμάτιό τους και αρχίζει να καθαρίζει το σπίτι. Μετά από μερικά λεπτά αρχίζει να πονάει η κοιλιά της. Πηγαίνει στην τουαλέτα και βλέπει πως της άρχισε η περίοδος.

«Γαμώτο! Σοβαρά τώρα;» λέει σηκώνοντας τα χέρια της στον αέρα.

«Αγάπη μου, όλα καλά;» ρωτάει από την άλλη πλευρά της πόρτας ο Χάρρυ.

«Ναι μωρό μου..»

Αφού ετοιμαστεί κατάλληλα βγαίνει χαμογελώντας και πηγαίνει στην κουζίνα. Παίρνει ένα ντεπόν και ξαπλώνει στον καναπέ. Φέρνει τα πόδια της στο στήθος της, ώστε να σταματήσει να πονάει και ανοίγει την τηλεόραση. Ο Χάρρυ παραξενεμένος κάθεται δίπλα της και ακουμπάει το κεφάλι της στα πόδια του. Βλέπουν λίγο τηλεόραση ώσπου της περνάει ο πόνος.

«Πρέπει να τελειώσω την εργασία μου και βαριέμαι.» λέει χαμηλόφωνα.

«Μπα το φυτό βαριέται;» γελάει ο Χάρρυ.

«Σκάσε βλάκα.»

Του πετάει ένα μαξιλάρι και εκείνος σοκάρεται, αλλά της πετάει και εκείνος ένα. Ανεβαίνει από πάνω της, τα γόνατά του ανοιχτά και ανάμεσά τους βρίσκονται τα πόδια της και αρχίζουν να παίζουν μαξιλαροπόλεμο. Κάποια στιγμή της κρατάει τα χέρια και την αρχίζει να την φιλάει. Εκείνη τυλίγει τα πόδια της γύρω από την μέση. Την σηκώνει μαζί του και πηγαίνουν στο κρεβάτι τους. Την ξαπλώνει και αρχίζει να βγάζει την μπλούζα του.

«Χάρρυ...»

«Ναι...»

«Δεν γίνεται να... σήμερα. Και γενικά για μερικές μέρες.» λέει νιώθοντας άβολα.

«Γιατί, έγινε κάτι;»

«Εεεμ... έχω... έχω τα γυναικολογικά μου.» κοκκινίζει αμέσως και κοιτάζει αλλού.

«Έι έι δεν χρειάζεται να τρέπεσαι για αυτό.» την πλησιάζει και γυρίζει το κεφάλι της ώστε να τον κοιτάζει. «Είναι καλό το ότι έχεις περίοδο. Σημαίνει πως μπορείς να κάνεις παιδιά.» χαμογελάει.

«Ναι, το ξέρω.» χαμογελάει και εκείνος της φιλάει την μύτη.

«Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορούμε να φασωθούμε.» λέει πονηρά.

«Χάρρυ!» λέει αυστηρά η κοπέλα.

«Σουτ!»

Δεν προλαβαίνει να του φέρει αντίρρηση και τα χείλια του ακουμπάνε τα δικά της. Μόλις αρχίζουν να παίρνουν μέρος οι γλώσσες τους το φιλί γίνεται πιο παθιασμένο. Τα χέρια του Χάρρυ, που πριν βρίσκονταν στην μέση της, τώρα χουφτώνουν τους γοφούς της και εκείνη έχει βάλει το ένα της χέρι μέσα από τα μαλλιά του, τα οποία τραβάει απαλά και το άλλο χαϊδεύει τον λαιμό του. Μετά από μερικά λεπτά σταματάνε και πέφτουν για ύπνο. Αύριο πρωί-πρωί πρέπει να πάνε στην σχολή.

VOTE & COMMENT. THANK YOU:*

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now