(11)

1.3K 145 3
                                    

«Αυτή η τύπισσα, που μου έστειλε μήνυμα, λέγεται Σούζι κι είναι πρώην μου...»

«Όπα όπα κάτσε! Βγήκες με την πρώην σου ενώ τα είχες με την Μπεατρίξ;» ρωτάει διακόπτοντας τον.

«Όχι... δεν... ναι, αλλά άσε με πρώτα να ολοκληρώσω κι θα καταλάβεις!»

«Καλά...» απαντά η κοπέλα δύσπιστα.

«Είμασταν μαζί περίπου δύο χρόνια. Είμαι δύο χρόνια μεγαλύτερος της, δηλαδή αυτή ήταν 14 κι εγώ ήμουν 16. Περάσαμε πολλά, άσχημα κυρίως, αλλά ποτέ δεν την άφησα. Όμως, στα γενέθλια της έμαθα πως έπαιρνε κοκαϊνη απ' όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε. Προσπάθησε να με πείσει να πάρω, αλλά δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς όμως, άρχισα να καπνίζω. Είχα γίνει άλλος άνθρωπος, ένας απαίσιος άνθρωπος. Κάπνιζα και έπινα πολύ. Αφού έφαγα ένα γερό κράξιμο από τους γονείς μου, συνειδητοποίησα ποιος είχα γίνει. Την χώρισα χωρίς δεύτερη σκέψη, όμως την μέρα εκείνη ήρθε και μου ζήτησε λεφτά για την δόση της. Δεν της έδωσα κι άρχισε να με χτυπάει. Γι' αυτό συναντηθήκαμε. Δεν τρέχει κάτι άλλο.» ομολογεί ο Τάιλερ.

Τα μάτια του αρχίζουν να γεμίζουν δάκρυα καθώς κοιτάζει την Φαμπιάνα μέσα στα δικά της, όμως αποφασίζει να τα καταπιεί. Δεν θέλει να κλάψει μπροστά της. Είναι δυνατός!

«Αχ Τάιλερ δεν ξερω... μου ακούγεται τόσο τρελό!» αναστενάζει.

«Στ' ορκίζομαι αυτό έγινε! Δεν είμαι τόσο ηλίθιος να αφήσω μια κοπέλα σαν την Μπεατρίξ για έναν κοκακια σαν την Σούζι!» λέει αυστηρά.

«Τότε γιατί πηγές;» τον ρωτάει ειρωνικά η Φαμπιάνα.

«Ήθελα να δω τι ήθελε. Ανησυχώ για εκείνη ξέρεις. Την αγαπάω, αλλά όχι ερώτικα, φιλικά, αδελφικα ίσως. Τίποτα λιγότερο ή τίποτα περισσότερο από αυτό!»

«Μάλιστα... νομίζω πως σε πιστεύω! Το θέμα είναι να σε πιστέψει και η Μπεατρίξ.»

«Τον πιστεύω.» ακούγεται μια φωνή από πίσω.

Γυρίζουν και οι δύο. Βλέπουν την Μπεατρίξ να έρχεται προς το μέρος τους. Ήταν πλάτη στην πόρτα όση ώρα μιλούσαν, οπότε δεν την είδαν που ήρθε. Ο Τάιλερ σηκώνεται και σπεύδει να την αγκαλιάσει. Εκείνη σηκώνει τα χέρια της. Η αγκαλιά τους είναι μακρόχρονη καθώς και σφικτή. Μόλις απομακρυνθούν δεν βλέπουν την Φαμπιάνα μέσα στην ταξη. Χαμογελανε ενώ ο Τάιλερ την πλησίαζει και αρχίζουν να φιλιούνται.

Η Φαμπιάνα είναι στον διάδρομο κι περπατάει όταν ακούει το κουδούνι για μέσα. Γυρίζει απότομα κι πέφτει πάνω στον Χάρρυ. Δεν τον κοιτάζει καν! Απλά συνεχίζει να προχωράει.

Ο Γείτονας!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt