(Author's Note)

1.3K 73 16
                                    

Θα ήθελα να σας ευχαριστίσω όλους και όλες τόσοοοοο πολύ που συνεχίσατε να διαβαζετε το Fan Fiction μου με τον Χάρρυ. Χωρίς την στήριξη σας δεν θα υπήρχε λόγος να συνεχίσω να το γράφω και να ανεβάζω παρτ. Αλήθεια, χίλια ευχαριστώ και στους φανερούς, αλλά και στους κρυφούς readers! Δεν ξέρετε πόσα πολλά σημαίνει για μένα αυτή σας η στήριξη σε όλη την πορεία. Μπορεί να μην είναι από τα καλύτερα που έχετε διαβασει και λυπάμαι, αλλά πιστεύω πως δεν είναι και από τα χειρότερα!:)

Ξέρω πως ίσως με σιχαίνεστε που το τελείωσα έτσι, όμως όπως προείπα είχα λόγο. Καταρχάς να τονίσω πως δεν είμαι και από του πιο θετικούς ανθρώπους πάνω στον πλανήτη. Τις περισσότερες φορές και για τα πάντα σκέφτομαι αρνητικά. Επίσης, πάντα προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια.

Άρα ήθελα να το τελειώσω έτσι, γιατί θα σας έδειχνε και θα σας μάθαινε πως η ζωή σχεδόν ποτέ δεν καταλήγει έτσι όπως την θέλουμε ή την εχουμε προγραμματίσει και σχεδόν, μην να σας πω ποτέ, δεν παίρνουμε ότι και όσα θέλουμε. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ήθελα να σας δείξω πως και ο Χάρρυ δεν θα πάρει αυτό που θέλει, όχι σαν τιμωρία, επειδή έκανε κάτι κακό, αλλά γιατί έτσι ήταν γραφτό του. Όσοι πιστεύετε στο πεπρωμένο, θα με καταλάβετε!:)

Τέλος, σας είχα πει πως στο author's note σας περιμένει μια έκπληξη. Αποφάσισα να συνεχίσω τον fan fiction σαν season δυο. Θα περιγράφει φυσικά ο Χάρρυ τι έγινε και τι έζησε μετά τον θάνατο της Φαμπιάνας. Λογικά σήμερα θα ανεβάσω την Εισαγωγή! Θα είναι υπέροχο, πιστεύω, αν και στην αρχή θα είναι λίγο λυπηρό καθώς θα φαίνεται πως νιώθει ο Χάρρυ για τον χαμό της αγαπημένης του

Όσοι λοιπόν θέλετε να μάθετε την συνέχεια τσεκάρετε στο προφίλ μου και προσθέστε το στην βιβλιοθήκη σας. Θα λέγεται: Ο Γείτονας: Kill me or Save me! Από τον τίτλο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα.

Αυτά είχα να σας πω. Ελπίζω να μην βαρεθήκατε με όσα είπα! Σας αγαπώ πολύ και πάλι ευχαριστώ;')

Kisses xx

Lina <3

Ο Γείτονας!Where stories live. Discover now