1. bölüm

2.7K 67 6
                                    

~~Düzenlendi~~

Aradan tam olarak bir ay geçti.'Neye mi?' diye soruyorsanız Gökkuşumun aşk defterimi görmesinden tam olarak aradan bir ay geçti. Bir ay boyunca bizimkilere hiç bir şey söylemedi ama bizimlede hiç tek kalmadı. Gökhan'a yine her zaman olduğu gibi evde cesaretimi toplayıp ona her şeyi anlatacaktım ki Gökhan benden önce davrandı.

Yine her zaman ki gibi Alikuşun evindeyken ben çikolatalı süt almak için mutfağa gittim ancak Gökhan da arkamdan geldi. Mutfaktan tam çıkacakken Gökhan beni tuttu ve köşeye doğru çekiştirdi. ''Yaprak bize ne zaman söylemeyi düşünüyordunuz'' dedi. ''Neyi?'' diye sorunca sinirlendi ve eleni duvara dayayıp tekrar soracakken bir ses duyduk ve hemen oraya doğru koştuk. Ne görelim Oğuz Sinan'ın kafasında vazo kırmış gerizekalı. Neyse hemen Sinan'ın kafasına baktım sadece şişmişti ve hemen buz getirdim neyse ki Gökhan'dan yırtmıştım.
~~~~
Sinan kafasındaki buz eridikten sonra eve doğru giderken Oğuz onun peşine takıldı haliyle Gökhan'da gitti. size dedim ya o günden sonra Sinan ve Oğuz yanımızda yokken oda olmuyordu. Haliyle çocuk hayal kırıklığına uğramıştı 12 senelik arkadaşının bir gün sevgili olduğunu öğreniyorsun.

Neyse Aliyle evde tek kalmıştık biraz pes oynadıktan sonra telefonuma baktım ve 15 cevapsız arama ve saat tam olarak 00.54'tü Ali'ye söyledim hemen beni eve bıraktı. Eve vardığımda ise anakraliçe'den ağır dayak yiyecekken hemen odaya çıkıp kapıyı arkamdan kilitledim.

4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now