26.bölüm

524 37 2
                                    

 ~~ Düzenlendi~~


Ali, Barış ile kavga ediyordu. Olaya müdahale olmak için Ali'yi belinden sardım. Kısa bir süre sonra Ali ile isimlerimizi duyduğumuzda hayatımın ikinci hayal kırıklığını yaşamıştım. Sinan, Sinankuşum, yanımıza geldiğinde ilk o konuştu.

 '' Ali bana rüya gördüğümü veya yanlış duyduğumu söyle'' Ali kafasını hayır anlamında sallayınca gözleri dolmuştu ve küfürler sayarak bize geri döndü. 

'' Şimdi doğru mu anladım? Siz ikiniz çıkıyorsunuz ve bunu Gökhan da biliyor?'' Kısık bir sesle konuşmuştum. Sesim fısıltı gibi çıkmıştı.

 '' Evet '' diye bilmiştim sadece ama o konuşmaya devam etti. 

'' Yani şimdi anlamadığım olay şu. Biz birbirimizi 12 yıl hatta bir kaç ay sonra 13 yıllık arkadaş, kardeş dediğimiz insanlar çıkıyor ve bizim bundan haberimiz yok. Tamam başka kim biliyor çıktığınızı onu söylesenize?'' Ali yutkunarak lafa başladı.

 '' Barış, Emre, Tuna, Gökhan, Bade - bundan pek emin değilim ve başka bilen kişi hatırlamıyorum- ve şimdide sen öğrendin'' Dedi ama çok zor konuşuyordu. Sinan duydukları karşısında daha da çok şaşırdı. 

'' Emre'nin nereden haberi oldu lan?'' Ali sakin kalmaya çalışıyordu ve konuşmaya devam etti.

 '' Ben şimdi Yaprağ'ı ilk gördüğüm günden beri seviyorum'' Sinan 'nım gözleri fal taşı gibi açıldı ama Ali ona aldırış etmeden devam etti. '' Emre'ye de ben söylemedim zaten Yaprağ'a olan bakışlarımdan anlamış ve benim de birine söylemem gerekiyordu yoksa altından kalkamazdım'' Sonra Sinan devam etti. '' Ve bunu bize veya Yaprağ'a değil Emre'ye söyledin. Tamam anlıyorum ama neden daha önce söylemediniz?'' Zar zor konuşmayı başara bilmiştim.

 '' Bırak da Ali anlatsın''

 '' Size söyleyemezdim korkuyordum ne tepki vereceğinizi bilmiyordum?''

 ''Peki sevgili olduktan sonra niye demediniz?'' Bu sefer yine ben konuştum.

 '' Ne tepki vereceğinizi bilmiyorduk dalga geçersiniz diye söyleyemedik''

  '' Demek öyle. Peki sonra soru Gökhan ne zaman öğrendi ve bizi neden söylemedi?'' Ali konuşmaya başlamıştı. '' Biz 3,5 veya 4 aylık sevgili iken öğrendi ve söylemesini biz istemedik''

 '' Tamam şimdi ben gidiyorum istediğinizi yapın yani ne haliniz varsa görün'' Sinan arkasından sadece '' Gitme'' diye bilmiştim. 

'' Ben de gidiyorum artık çete falanda kalmadı'' Gökhan bunu söyleyince dayanamayıp ağlayarak arkalarından baktım. '' Yaa gitmeyin. Ne olur durun Sinan, Gökhan ya kime diyorum gitmeyin '' kendimi artık yere bırakmıştım ama Ali gelip arkamdan sarıldı. '' Sen merak etme her şey düzelecek'' diye kulağıma fısıldadı. 

"Abi ne oldu? Nereye gitti bunlar da Yaprak sen neden ağlıyorsun?" Oğuz şaşkın  şaşkın  bana bakarken ben sadece hıçkırılar içerisin de ağlıyordum ve sorularina Ali cevap vermek zorunda kaldı. 

"  Oğuz hani bizim sevgili olduğumuz kişiler vardı ya" Oğuz kafasını evet anlaminda sallayinca devam etti. 

"İste onlar bizdik. Yaprak'la ben sevgiliydim" dediğinde Oğuz'un yaptığı şey beni şaşırtmıştı çünkü Oğuz bana ve Ali'ye sarılmıştı. 

" Ne y-yani şimdi bize kızmadın m-mı?" Zar zor konuşmuştum Oğuz'un böyle bir tepki vereceğinı düşünmüyordum çünkü. 

" Bak şimdi biraz kızdım başında söylemediniz diye ama olsun bir de bardağın dolu tarafına bak, bizden ayrılmayacaksın yani öyle sanıyorum di mi Ali?" Ali kafasını 'evet' anlamında sallayınca daha çok birbirimize sarıldık. Üstümde biraz daha ağarlık hissedince baktım Gökhan ve Sinan da gelmişti iste şimdi tam olmuştuk. Aynı eskisi gibi tabii bir şey dışında o da Ali ile sevgili olmamız dışında tabii.




4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin