14.bölüm

698 35 1
                                    

''Düzenlendi''


''Merak etme Ali ben senin için gelmedim zaten.''

 ''Bak sırıkçığım bunu o kuş kadar olan beynine sok yoksa ben sana sokmasını bilirim. Ben Ali'yi seviyorum, Ali'yi seviyorum tamam mı? Git artık buradan'' O ara Efe abi buraya doğru geliyordu. Ki Ali yanına gidip bir şeyler söyledi, oda kafasıyla onaylayıp gitti.

 ''Sırık hadi naş naş istenmiyorsun burada'' dediğime de verdiği cevapla iyice sinirlendim. ''Bak amazon kızım burada istenmiyor olabilirim, ama orada bir yerim var. Bunu herkes biliyor tamam mı?'' Bunu göğsümün sol alt kısmını kısmı göstererek yaptı ve gitti. Arkasından ''Cehenneme kadar yolun var sırıkların efendisi '' oda yüzünü bana şöyle bir cevap verdi ''Seni orada da beklerim amazon kızım'' dedi ve gitti. Mal,hayvan, öküz ,geri zekalı beyinli sırıkların efendisi.

''İyisin değil mi küçük titan? '' Kafamı iyiyim anlamında salladım ama aslında biraz sinirlerim bozulmuştu. Tam kendimi ondan kurtardım diyorum tekrar karşıma çıkıyor. ''Tamam sen gelin odasına git hadi'' deyip beni gönderdi.

Gelin odası

Sadece ben ve Zübeyde abla kaldığında soru yağmuruna tuttu beni ''Ali'nin neyi oluyorsun?Kimsin? Kimlerdensin? vb. vb.'' Hepsine cevap verdim tabii ki ama siz şimdi diyorsunuzdur 'Ali'nin neyi olarak tanıtın kendini? ' hem 13 yıllık arkadaşı hemde sevgilimsi bir şey olarak tanıttım çünkü daha doğru düzgün kimse bilmiyordu sevgili olduğumuzu.

Takılar takıldı yemekler yenildi sıra geldi ilk dansa. Ali beni dansa davet etti tabii ki kabul ettin. Topuklu ayakkabı giydiğimde gözlerim Ali'nin tam çenesine denk geliyordu.Benim ellerim Ali'nin omuzlarında ki yerlerini alırken o ise ellerini belime sarmıştı. Ama öyle narin tutuyordu ki sanki tam tutsa kırılacak veya zarar görecek gibiydim. Topukluları çıkartsan asılı kalırdım Ali'ye . Dans ederken yüzümü Ali'nin göğsüne koymuşum haberim yok. Gözlerin kapalı dansa edersen böyle olur. Neyse Ali saçlarımın arasına narin bir öpücük kondurduktan sonra yüzümü Ali'ye döndüm. Gözleri ışıl ışıl parlıyordu ve o gamzeleriyle kocaman gülümsüyordu kendimi tutamadım ve gamzesine parmak soktum. ''Ali oturalım mı artık yoksa ayaklarım bedenimi terk edecek'' Bu sever masa oturduğumuzda durduk yere gülmeye başladı '' Ne oldu neye gülüyorsun Alikuşum''. '' Aklıma Kerem abi'nin -Sinan'ın abisi-  düğünü geldi o halin neydi kızım senin öyle'' dediğinde utandım hemen kızarmaya başladım. ''Tamam Yaprak yapma böyle birden alkıma gelince güldüm o kadar'' 

O gece biraz içki içmiştim ama Ali benden daha çok içmişti. Ali'nin akrabaları götürecekti bizi ama çok geç olduğu ve bende anahtar olmadığı için Ali'de kalmıştım. Sabah gözlerimi açtığımda belimde birinin elleri vardı ve ben sıkıca o elleri tutuyordum. Arkamı dönmeye korkuyordum ya bir şey olduysa dün gece. Korku ile arkamı döndüğümde tanıdık bir yüz gördüm Ali. Gece Ali ile yatmıştım rahatladım çünkü Ali bana bir şey yapmaz ama dur oda sarhoştu olamaz ya offff. Hemen Ali'yi uyandırıp neler olduğunu sordum oda anlatmaya başladı.

Ali'den

'' Dün gece çok içince bizimkiler bıraktı bizi eve. Eve geldiğimde senin üstüne yedek kıyafetlerini giydirdim ama gözüm kapalı ve Oya teyze'ye mesaj attım böyle böyle diye seni merak etmesinler. Gece seni yatağ'a yatırıp salona gidecektim bırakmadın elime yapıştın resmen. Kenara kayıp beni de yanına çektin ama merak etme sen bana , ben sana sırtımı dönük yattım düşündüğün gibi bir şey olmadı. Hadi ben şimdi kahvaltı hazırlayacağım sende duşa gir sonra ben gireceğim.''

Kahvaltıyı yaptıktan sonra bende duşa girdim ,çıktığımda bizimkiler gelmişti herkes dün neler yaptığından bahsetti sırığın geldiğinden falan bahsettik .Yaprak öğlen 3 gibi yanımızdan ayrılmıştı bizimkiler hemen sevgilimle ilgili soru sormaya başladı.


4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now