16.bölüm

588 33 2
                                    

'' Düzenlendi''


Gökhan'dan

Bu gün her zaman ki saatim'den biraz daha geç kalkmıştım, çünkü dün gece film izlemiştim. Kahvaltıyı kaçırdığım için bir cafe'ye gittim. 

Erkek garson almıştı siparişimi ama kız garson getirmişti. Kızın yüzünü görünce gözlerimi ovuşturup tekrar baktım. Yanılmamıştım oydu Naz 

''Pardon bakar mısınız '' O arada Naz arkadaşlarının yayına gitmişti ve yine erkek garsonu göndermişti yanıma.

 ''Ne istemiştiniz?''

 '' Şu az önce gelen kızı bir daha buraya gönderir misiniz?''  Kafasını 'Tamam ' anlamında sallayıp gitti . Naz çok değişmişti , saçlarını falan uzatmıştı zor tanıdım. 

''Beni istemişsiniz?'' 

''Sen olduğunu biliyorum. Ama neden gittin?'' 

''Bu sana söyleyemem Gökhan olmaz, olamaz'' 

 ''Peki sana son bir şey daha. Benim bir alakam var mı?'' Bir an gözleri dolmuştu ama ağlamadan konuşmaya devam etti. '' Evet senin yüzünden, ben sana aşık olmuştum ama sen gidip bana onu anlatmıştın. Bu yüzden kendimi ona benzetmeye çalışıyorum saçlarımı bu yüzden uzattım ,sonra boyatacağım'' dedi ve bir hışımla arkasını dönüp gidecekken bileğinden kavradım. 

 ''Sen eğer kendini ona benzetirsen ben yine kıskançlıktan ölürüm'' Bunun karşısında şaşırıp kalmıştı ''Nasıl yani?'' dedi hala şaşkın şaşkın.

 ''Sen gittikten sonra seni aradım ama bulamadım çünkü bende sana aşıktım eğer sen gitmeseydin sana bunu söylemeyi düşünüyordum ama olmadı'' Gözleri büyüyerek.

 ''Na-nasıl yani şimdi sen bana mı?''

 ''Evet şimdi bende sana aşık oldum seni bu yüzden aradım ama ulaşamamıştım taki bu güne kadar '' Elimin birini yanağında gezdirirken diğer yanağını öpmüştüm. Yüzü kızarmıştı çok tatlı olmuştu , kendimi tutamayarak.

 ''Utanınca çok tatlı oluyorsun Naz'' Bunun karşısında daha çok kızarmıştı. ''Gökhan yapma lütfen '' dedi ve personel odasına koştu bende peşinden gitmiştim.

 ''Naz ne oldu ne yapmayayım?'' dedim odada kimse yoktu. Yanına gittim başını göğsüme yasladım ve tekrar konuşmaya başladım. ''Ne oldu Naz ben sana ne yaptım ki?''

'' Sorun da bu hiç bir şey yapmadın ben seni ilk gördüğümde aşık oldum ama sen beni fark bile etmedin ve bak bunları kalbimdeki ağrı dinsin diye yaptım'' Kolunu açtı ve jilet kesikleri vardı. 

''Naz sana söz bir daha bu olmayacak'' 

''Nasıl olmayacak Gökhan baksan bana benim neyimi beğeniyorsun?'' Yüzünü ellerimle kavrayıp aynı hizza ya getirmiştim .''Naz istemediğin sürece o ağrı dinmeyecek ''dediğim de gözlerinin içine baktım parıl parıl parlıyordu '' Şifreli konuşma Gökhan seni anlamıyorum''

 ''Diyorum ki sen istemediğin sürece seni öpmeyeceğim ama şundan eminim ki ağrıların dinecektir sadece masum bir öpücük sonra ,sen istersen bir daha karşına bile çıkmam''

 ''Neyimi beğeniyorsun benim , kıza bile benzemiyordum o zamanlar ''

 '' Seni sen yapanda bu ya ben seni seviyorum ,ama sen olan seni anladın mı beni? Başkasını değil seni'' Gözleri iyice dolmuştu ağlıyacağı sırada benim görmemem için elleri ile gözlerimi kapattı. Bir süre sonra bir şey hissettim tam dudağımda. ''Gökhan ben seni istiyorum sadece masum bir öpücüğü istemiyorum. Şimdi kararını ver ben mi , yoksa yalnızlık mı?'' dediğinde düşünürmüş gibi yapıp sorusuna değişik bir şekilde cevap vermiştim. Ben de Nazı öpmüştüm ''Bu soruna cevap oldu mu ?'' Kafasını 'Tamam 'anlamında salladı bende hemen kafasını göğsüme gömüp bir süre daha öyle kaldık. 

Günün sonunda neler olmuştu. Naz'ın gözünün önünde onu telefonuma 'Aşkımmm' diye kayıt ettiğimde kızarmıştı. Ve artık sevdiğim kişi ile olmuştum Merve artık benim için yoktu o benim artık arkadaşımdı çünkü kendime kıskançlıklarım dan bayıltacağım yeni birini bulmuştum. Bu gün benden mutlusu yoktur.

4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin