25.bölüm

583 34 13
                                    

~~ Düzenlendi~~

Ali'nin de o sesin sahibini gördüğünde boynunda ki damarlar belli olmaya başlamıştı.

'' Bence şu pembe olanı dene Amazon kızı'' 

'' Lan sırık sana ne benim ne giyeceğimden!'' 

'' He doğru ya bana ne senin ne giyeceğinden sevgilin söylesin  ne giyeceğinin değil mi? Ben kimim ki zaten?''

 ''Evet Barış sen kimsin ki Yaprağ'a ne giyeceğini söylüyorsun di mi? Hadi şimdi s*ktir olup gitsene hadi!'' 

'' Ah Ali ben sana bir şey söylemiyorum ki  ayy yok söylüyorum bak elinde sonunda Amazon kızı benim olacak tamam mı?''

 ''Evet olacağım Ali'' Böyle dediğimde Ali'nin bana ' Ne diyordun sen?' bakışına mağruz kaldım. 

'' Ama rüyasında olacağım Alikuşum  hadi gel biz devam edelim alış-verişe."

 ''Yaprağ'ıdinlesen iyi olacak Ali." Ali iyice sinirlendi ve sinirlerine hakim olamayarak Barış'a yumruk attı. Sendeledikten Barış da yumruk atmaya başladı, sonra başlasın kavga.

Sinan'dan

Gökhan elindeki t sirt'ü bana tutmuş.

 '' Naz sence bunu beğenir mi?''

 '' Gökhan ama abarttın. Naz seni üstündekiler için sevmiyor ki sen olduğun için seviyor hem öyle ikide bir bana soru soracaksan Nazı alda gel''

'' Tamam be bende Oğuz'a sorarım da Oğuz nerede?'' Biz etrafa bakınırken yine kendine göre bir tulum ve pelüş hayvan bulup gelmiş. 

''Buradayım. He bu arada Sinan senin çoraplar eskimiş ya senin için çorap gördüm böyle üstünde maymun, zürafa, muz ve benim en çok hoşuma gidenlerden şimdi söyleyeceğim ikisi yaprak  ve kuş desenlisi de vardı. Şu ileride gitmek istersen '' Acaba yine pislik mi yapıyor yoksa doğru mu söylüyor? 

'' Oğuz pislik yapmıyorsun değil mi?'' Gülüp bana baktı.

 ''Sence ben yapmaz mıyım ama doğruyu söylüyorum hatta yalan söylüyorsan bir daha pizza yemek nasip olmasın'' Oğuz bunu söylediğine göre doğru söylüyordur. Oğuz asla pizza ile şaka yapmaz. Evet orada bir sürü desenli çorap her desenden birer tane kuş olanların ismini bile buldum: Alikuşu, Sinankuşu, Gökkuşu ve Oğuzkuşu. Eğer isimlerin sonuna kuşum eklersem Başkandan bir azar işte bileceğimi bildiğim için koymadım çünkü sadece biz Yaprağ'ın kuşlarıyız. Yaprak desenli olanları ise : Yaprak, Başkan, Bir tanem, Aşkım - 2. kitap da bir birlerine bir aralar öyle sesleniyorlardı ya ondan öyle koydum ismini-. 

''Oğlum bu nasıl olmuş?'' Gökhan sorusunu bize yönelttiğinde soyunma kabininden çıkıyordu.

 " 'Naz beğenir mi?' diye soracaksan ben gidiyorum haberiniz olsun '' Gökhan konuşmadan Oğuz lafa atladı. 

'' Abi güzel işte niye abartıyorsunuz bu kadar ''

 '' Mal. Tabii senin kendini beğendireceğin kız arkadaşın yok ya rahat takılıyorsun '' 

'' Ama lütfen şu an bir mesenin kalbi kırıldı ya'' Off bunların böyle yapmasından çok sıkıldım artık.

 '' Hadi sende ne alıyorsan al daha ben şu kıyafetleri deneyeceğim'' Önce ofladı ve kıyafetlerinin arasına bakıp.

 '' Bu da sondu şimdi kendi kıyafetlerimi giyeyim sen gir"

 '' Hadi çabuk ol demirli'' Öyle dediğim an bir hışımla arkasını dönüp bana bir tane vurduktan sonra kabine geri girdi ama Gökhan'dan iri olduğum için pek canım yanmadı.

 ''Sinan sen de girdiğinde böyle yapacaksan hiç girme'' 

''Nasıl yapacaksan?'' oturduğu yerden ayağa kalkı ve t sirt'ünün uçlarını tutup kadın sesini taklit ederek ''Ayyyy bu nasıl olmuş kızlar bence bu beni kilolu gösterdi'' O arada Gökhan kabinden çıkıp Oğuz'u o halde gördü ve bir tanede ona geçirdi.

 Bende kendi kıyafetlerimi denedikten sonra kasa katına yani kadın bölümü ne indik. Bizde alacağımız eşyaları aldıktan sonra Oğuz'a kakaladık. Biz Yaprak'la Ali neredeler diye onları aramaya çıkmışken Gökhan'la ikiye ayrıldık. Ben birden Ali'yi gördüm. Birisi ile kavga ediyor ve bir şeyler söylüyordu. Sesini duya bilmek için yakınlaştım ama duydukların karşısında şoke oldum. 

 '' Lan, geri zekalı, mal, o*opu çoocuğu. Anlama kıtlığımı yaşıyorsun anla artık şunu Yaprak'labiz çıkıyoruz. Yaprak'la biz sevgiliyiz anla artık sırık anla '' dedi ve bir yumruk daha geçirdi ve bir yumruk daha taki Yaprak Ali'yi belinden kavrayana kadar. 

"Ali yeter artık baksan şunun suratına gülüyor hala p*ç. Sen kendine zarar veriyorsun hadi üstümü değiştirelim de gidelim bak çocuklar duyacak birazdan lütfen. Ali beni seviyorsan lütfen'' Ben duyduklarımın şoku atlatamamışken yanıma Gökhan geldi ve bir şoka daha girdim. 

'' Öğrendin demek.'' Nasıl yani şimdi Yaprak'la Ali çıkıyordu ve bunu Gökhan da biliyordu. Bizim kardeş dediğimiz insanlar birliktelerdi. Yaşadıklarımın şokunu atlatamamışken ağızımdan sadece şu kelimeler döküldü. ''YAPRAK, ALİ'' ve ikiside bana yüzünü döndüğünde yüzlerinde ki duyguyu gördüm.


4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin