32.bölüm

451 33 4
                                    

   ~~Düzenlendi~~

   

       Yaprak abla , Ali abi ve ben bir süre öyle bakıştıktan sonra Yaprak abla'nın gözleri tutuşan ellerimize kaydığı an elimi Ali abi'den kurtardım.

 '' Yaprak güzelim bak bu da gördüğün gibi değil, beni bir dinlersen sana her şeyi hiç bir detayını atlamadan geçmem söz küçük titan'' 

" Ali sakın sakın bir daha bana ne küçük titan de, ne de güzelim de artık ben gidiyorum. Ali yeter bu son gördüklerimden sonra burada biraz daha kalamam ve sana da gelince ismin her ne haltsa şunu bil seni hiç sevmedim senden iğreniyorum" ve arkasına bakmadan koşmaya başladı. Allah'ım benim günahım neydi de ben böyle oldu.

Ali'den

    Yaprak koşarken durması için onu uyardım ama durmadı. Aramızda 5 - 6 metre olduğunu tahmin ediyorum koştum ve Yaprağ'a yetiştim onu belinden tutup havaya kaldırdım ve ayaklarını boşa savurmaya başladı.

 " Yaprak beni dinleyene kadar seni bırakmam, kaçırırım ama yinede bırakmam sadece beni dinle ondan sonra seni bırakırım ister git ister gitme" En sonun da durduğunda onu yere indirip elinden tutarak tuvaletin oraya gittim Serpil ne kadar dirensede onu da yanıma alınca bizimkilerin olduğu yere doğru ikisinide çekiştirdim.

" Yaprak olay şu; Serpil'in babası ve abisi zorla dedesi yaşında biriyle evlendiriyorlarmış ve benim de anneme verdiğim sözü bilirsin. Kenarda onu ağlarken görünce yapamadım, onu görmemişim gibi davranamazdım."

"Ali ben çok  özür dilerim seni öyle görünce kıskandım. Serpil senden de özür dilerim."

" Asıl ben senden özür dilerim Yaprak abla sende haklısın ama bende yapacak bir şey bulamadım"

" Serpil sen daha kaç yaşındasın ki?"

Serpil'den

Şu ismini unuttum böyle kaşında şey var böyle ne deniliyordu ona piercing he piercingli olan biraz ona sinir olmuştum. 

" Ne oldu sen mi alıcan beni?"

" Mal mısın kızım benim zaten sevgilim var. Hem bak bana bulaşma şu aralar doğru düzgün küfürde edemiyorum saydırırım sana. Sen de Merve'ye benziyorsun yüz tipi olarak sana sinir oldum" 


" Duygularımız karşılıklı, bende seni hiç sevmedim piercingli hem ben de çok  fena beddua ederim haberin olsun"


"Ona piercingli denmez demirli denir di mi aşkımmmm."

" Lan Oğuz sus lan sende. Merak ettim bana beddua etsene"


" Yaprak abla bunun  şimdiki sevgilisinin adı neydi?"


" İsmi Naz he bu arada sözümü geri alıyorum ben bu kızı sevdim, benim gibi beddua ediyor"       

    Yaprak abla'nın söyledi söze kıpırdayıp beddua etmeye başladım.


" Şimdi sen Merve ile karşılaştığında Naz seni onunla görürde durumunu yanlış anlar. Ondan sonra Naz ile öpüşürken Merve seni görürde utançtan yerin dibine girersin. Son olarakta ikisinede olanları açıklamak için bir yere gidersinde kız bir kuzeninin yanında görürler senide ikiside seni yanlış anlar ve Nazdan da ayrilirsin. İnş diyim mi?" Hepsi bana pörtlemiş gözlerle bakıyorlardı ne var yani ilk defamı böyle beddua duydular. Demirli şokun etkisinden çıkınca zar zor konuştu.

" Eğer o kelimeyi söylersen sana oyle bir küfür ederim ki anandan girer babandan çıkarım"

" Bunu hayır olarak kabul ediyorum"


4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin