23.bölüm

554 39 4
                                    

** DÜZENLENDİ**

Sinan'dan 

Ali, Yaprağı odaya çağırdıktan sonra Yaprak bize ' neler oluyor' bakışı atıp odaya gitti. Oğuz boş durur mu?

"Bir şey olmamıştır inşallah. Neyse ya pizzalar kimden biraz neşemiz yerine gelsin." Gökhan boş durur mu?

 "Oğuz bak mal mısın? Demiyorum çünkü malsın. Oğlum çocuğun bir derdi var senin düşündüğüne bak mal."

Gökhan haklı maldı iyice, mal oldu bu. 

" Gökhan haklı milletin derdi ne senin derdin ne"

"Sizle de bir şey yapılmıyor hem ben mal değilim meseyim. Bunu o küçük beyni şok Gökhan.

 "Oğuz sinirliyim zaten şu aralar kimseyi de dövemiyorum kaşınma, kaşırım. Önceden haberin olsun." Oğuz yine de vazgeçmedi. 

"Benimde sırtım kaşınıyordu kaşı sana."

 "Sen istedin lan gel buraya." Başladı kavga "Gökhan uyma şu mala" dememe kalmadan Gökhan Oğuzu yere yatırmış dövüyordu. Bu işi benim çözemeyeceğini anlayıp Ali'nın odasına girdiğimde karşılaştığım manzara pek hoş değildi.

Yaprak'tan


Ali'yi öpeceğim sırada kapı açıldı. Hemen ani hareketle Ali'yi omzunun sol tarafına çektim ve kulağına fısıldadım "sarıl bana" Ali hemen dediğimi yapıp bana sarıldı.

 "Yaprak iyi misiniz?" Arkamı döndüğümde sanki kapının açıldığını duymamış gibi yaparak "Sinankuşum sen mi geldin?"

 "Yaprak sen ağladın mı?"

Aslında haklıydı çünkü gözlerim dolmuştu.

"Evet ağlayacaktım  çünkü Ali beni rüyasında görmüş ve ben sizi hiç sevmediğini ,sizi sadece kullandığımı söyleyip Barışla öpüşüyormuşum. Bende ondan dolayı Ali 'ye sarıldım onu ne kadar çok sevgimi söyleyecektim ve içeri gelip  size sarılacaktım" Sinan bir an ayakladıktan sonra niye geldiğini söyledi.

 "Ali söylemeyi unuttum Gökhan yine Oğuzu dövüyor" Sinan bu şimdi mi söylenir gibi bir bakış atıp içeriye geçtik. Ali şunları hallettikten sonra Ali'nin rüyasını Sinan'a anlattığım gibi anlatıp onlara da kocaman sarıldım. 

Biz pese dalmışken  telefonuma baktığımda saatin 21:42 olduğunu  gördüğüm gibi ayağa kalktım.

 "Beyler hadi eve gidelim" Üçü birden biz gece buradayız diyince yüzüm düştü yine bensiz eğleniyorlar.

"Öyle olsun  Alikuşum sen bırak beni eve hadi bak
o günden sonra tek gidemiyorum zaten."

 "Sinan ev sende" Sinan'da o aralar "Gollllll buna sana gelsin Oğuz "diyip dans etmeye başladı - dizide Gökhan'la ettiği dansı tek  basına yaptı sayın-. "Gökhan ev sende, şu mallara iyi bak ama sende Oğuzla uğraşma, aloo sana da diyorum Oğuz"

 '' He hee tamam o iş bende'' Tamam Oğuz bir şeye böyle diyorsa vardır bir şeyler. '' Bakın hepinize söylüyorum eğer eve geldiğimde dağınık görürsem fazlalığınızı kökünden keserim sonra pişirip size yediririm öyle cinsiyetsiz cinsiyetsiz takılırsınız haberiniz olsun.

Ali ile yolda yürürken birden Ali elimi tuttu. Şaşırdım ama ben boş durur muyum? Yanaklarımda ki kaloriferler çalışmaya başladı. '' Utandın mı sen?'' başımı hayır dercesine salladım ve başımı öne eğip el ele yürümeye devam ettik. ''Yaprak bak artık bana yalan söylemene gerek yok çocuklarda yok yanımızda''

 Bizim evin sokağına geldiğimde hemen elime Ali'den kurtardım. ''Ali sokağa geldik ya ondan çektim elimi''

 ''Tamam anladım zaten ama son bir şey söyleyeceğim. Bu gün Sinan odaya girmeden önce ne yapacaktın?''

 ''Ali yaa sonra gösteririm ne yapacağımı şimdi evin önüne geldik''

 ''Peki öyle olsun ama şunu bil birazdan yapacağım şeyi yapmadan gitmem'' Ali yaklaştı ve yanağımı öptü ama ben beni dudağımdan öpecek zannetmiştim ve kulağıma fısıldadı '' Sen istemediğin sürece seni öpmem merak etme'' dedi ve kokuma iyice içine çekip giderken konuşmaya devam etti. ''Yarın çabuk gel beni bunlarla bırakma birde senin kokunla yetineceğim sen gelene kadar haberin olsun. Ona göre erken gel.'' 

Merdivenlerden çıkarken aklıma Tuna geldi. Yarın onun yanına uğrayacağım.

 Eve geldiğimde ana kraliçe hazırda bekliyordu. 

''Nerede kaldın kızım meraktan patladık burada?''

 ''Ana kraliçe saatin farkına geç varmışım Ali ile anca geldik ne yapayım. Hem ne yapsaydım orada mı kalsaydım?Ama keşke kalsaydım bizimkilerde orada bu gece''

 '' YAPRAKKK!!'' 

''Tamam ben vazgeçtim en iyisi ben odamda kalayım iyi geceler'' deyip annemlere cevap fırsatı tanımadan odama çıkıp yatağımda Alinin son söylediklerini düşünürken uyuya kalmışım.

4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now