3.bölüm

1.3K 51 1
                                    

~~Düzenlendi~~

Camı açtıktan sonra  Ali yüksek bir sesle ''Yaprak bunun söyledikleri doğrumu '' diye bağırdı. Ali'ye sessiz olmasını söyledim ama olmadı en sonunda babam cama çıktı ve ben hemen içeri girdim. Babamla Aliler ne konuştu çok merak ediyordum ama sabahı beklemeliydim. 

~Ali'den~

Yaprağ'ı eve bıraktıktan sonra birinin bizi izlediğini fark ettim ve o kişini Barış olduğunu anladım. Barışa neden bu araya geldiğini sorunca ''Yaprağı görmeye ''dedi pişkin pişkin gülerken. "Lan anla artık sırık Yaprakla biz çıkıyoruz şunu o kafana sok'' dedim. Ancak o bana şöyle bir cevap verdi '' Arada bir buraya geliyorum ve Yaprağı camda görüyorum ve içim rahatlıyor yani, o yüzden buraya geliyorum başka bir amacım yok'' dedi ben delirdim ve hemen Barışın boğazına yapıştım. '' Lan kızı dikizliyorum desene kısacası piç herif '' ondan sonra Yaprağı camda gördüm ve olanlar oldu. Taner amca'ya olanları anlattım ve Barış'ı bir daha burada görürse polisi arayacağını söyledi ama tabii Yaprakla sevgili olduğumuzu söylemedim. 
~~~~~~
Ertesi sabah Yaprak olanları dinlemek için eve erken geldi dizime yatırdım ve olanları anlatmaya başladım. Sonlara geldiğinde  Yaprak olduğu yerde doğrulup yüzünü bana yaklaştırdı ve tam öpüşecekken Gökhan içeri girdi.

~Yaprak'tan~

"Lan oğlum daha siz bizimkilere bir şey söylemediniz hemde burada öpüşüyorsunuz ya benim yerime başkası gelseydi ne halt yiyecektiniz bakalım he açıklayın'' dedi. ''Tamam ''dedim ''Akşam Ali'yle açıklayacağız'' dedim ve Ali'yi yan odaya çekti ve dedim ki ''Akşam sadece aynı anda şunu söyleyeceğiz'' . Çocuklar geldikten sonra onlara akşam çok önemli bir şey söyleyeceğimizi söyledim.

4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now