8.bölüm

822 40 0
                                    

~~Düzenlendi~~

Oğuz Gökhan'ın sözleri üzerine konuşmaya başladı. "Tamam be size kalmadık. Ben tuvalete gidiyorum''dedi ben devam ettirdim ''Twitter da gezeceksin biliyoruz Oğuz'' dedim Oğuz Ali'yi bende uzaklaştırarak yanıma oturdu. ''Kız nerden bildin, yoksa sende zihin okuma gücü felan mı var doğru söyle kız''dedi.
''Oğuz mal mal konuşma adamın asabını bozma sende ,ne zihin okuması, ne gücü '' dedi Sinan. Ama Oğuz onu takar mı konuşmaya devam etti.''Kız şu Gökkuşun da zihnini oku da bana aşıkmıymış neymiş öğrense'' dedi.
''Oğuz kaşınıyorsun ama bak bu aralar kimse kızmadım sana patlarım görürsün aşkı'' dedi Gökhan.

 Sonrası herkes kendi halinde takılıyordu. Ali lafa karıştı ''Çocuklar bir baksanıza, annem şimdi yazdı ki bir kaç hafta sonra kuzenimin düğünü varmış annemler gelemiyorlarmış ben gideceğim benle gelen var mı?''
'' Gitmeyelim kimse gitmesin zaten o zaman kadar Emre de gitmiş olur ama gitmeyelim''dedi Sinan
''Niye ya ben gidecem belki sanane ''dedim ''Bırak çocuk sevgilisiyle gitsin'' diye cevap gelince üzüldüm, Ali hariç diğerleri Sinan'ı savundular. Ali 5 dakika sonra konuşmaya tekrar başladı '' Ben şimdi kızla konuştum sorun olmaz dedi, onlar senin arkadaşların git dedi'' diyince çok mutlu oldum ama diğerleri yine gelmeceklerdi. Ali tekrar konuştu ''Yaprak sana bir şey söyleyeceğim"
'' Efendim'' diye
''Sen düğünde ne giyeceksin yani kuzenimin olduğu için benim şık giyinmem lazımda sende acaba ona göre giyinsen olur mu'' dedi bir an duraksadım ve konuştum ''Hallederim Ali ,sen merak etme'' Ali yine konuşmaya başladı ''Yaprak ama Barışın bolasun da giydiğin kıyafetleri giyme olur mu?'' Ali'nin ne demeye çalıştığını anlamıştım aslında o geceden sonra onları yakmayı düşünüyordum ama yakmadım, çünkü onda Ali ile ilgili anılarım vardı. ''Tamam onuda hallederim , ama o zaman alış-verişe gitmem gerekecek sende gel Ali. Senin takımına göre giyinirim'' dedim ''Bende yeni takım elbise anlam lazım küçük gelmeye başladılar zaten'' dedi. ''Kanka o zaman sen yeni elbise alma Ali'ninkileri giy nasıl olsa Aliden bir on beden küçük giyiyorsun sana yakışır hemde o paraya pizza alırız nasıl fikir ama''
''Tam senlik bir fikir Oğuz'' dedi Sinan Oğuz'a dönerek. 


4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin