17.bölüm

584 27 2
                                    

''Düzenlendi''


Sinan'dan

Bu gün her zaman ki saatimde kalkmıştım. Ayağıma zürafalı çoraplarımı giyip kahvaltıya indim. Evde canım o kadar sıkılıyordu ki anlamıştım bizimkiler olmadan zaman geçmiyordu. Öğlene doğru dışarı çıkmaya karar verdim.

Bir cafee de oturdum ve kahve siparişi verdim. Siparişim gelene kadar dışarıyı izlemeye karar vermiştim. Biri'nin bana el sallaması ile kendime geldim, dalmışım dışarıyı seyrederken. O kişi dikkatli baktığımda yüzü tanıdık geldi. Simge!. Bana el sallıyordu. Bende ona el salladım , gelmesi için işaret yaptım bir kaç dakika sonrada artık yanımdaydı. 

''Nasılsın Simge?'' Onu çok özlemiştim , en son ağabeyimin düğününde görmüştüm.

''İyiyim Sinan sen nasılsın? Uzun zamandır görüşemiyorduk''

 ''Simge sen beni terk ettiğinde anladım kıymetini. Seni çok özledim benim aradığım kız sensin''

 ''Sinan yapma ben buraya arkadaş olarak geldim''

 ''Seni aradım ama bulamadım. Ağabeyimin düğününde penguen kılığında gezdim ben senin için. Neden anlamıyorsun seni seviy-'' sözüm bölündü çünkü Simgenin dudağını dudaklarımda hissettim. Ayrıldığımızda tekrar konuşmaya başlıyordum ama Simge tam gidecekken onun omuzlarından tutup tekrar sandalyeye oturttum.

'' Yok öyle, önce öp sonra kaç'' sesi ağlamaklı çıkıyordu.

 ''Sinan bende seni seviyorum ama olmaz sen hala Ece'yi seviyo-''

 '' Susar mısın benim onu sevdiğim falan yok artık. Ben şu an seni seviyorum tamam mı ve bu değişmeyecek'' Simge artık ağlıyordu.

 '' Sinan yeter artık anlamıyorsun sen hala onu seviyorsun'' Artık sinirleniyordum.

 ''Simge eğer sen bir daha benim Ece'yi sevdiğimi söylesen seni öperim ve bu senin öptüğün gibi kısa sürmez'' Sustu, bende sustum derin bir sessizlik olmuştu.

 ''Tamam. Sen onu sevmiyorsun ama bana biraz zaman tanı seni öyle görünce dayanamadım seni çok özlemiştim ve şu an buradayım. Al bu benim yeni telefon numaram '' Kağıda numarasını yazdı ve verdi.

 ''Ben hazır olduğumda seni arayacağım ama ben arayana kadar beni arama lütfen sana geri dönüş yapacağım hiç merak etme'' dedi ve arkasına bakmadan cafe'den çıkıp gitti. Kahvem biraz geç gelmişti hesabı ödeyip kahve bardağını da alıp eve doğru giderken Simge'nin beni öptüğü an aklıma geldi. İstemsizce de olsa elim dudaklarıma gitmişti.

 Yolda gelirken çocuklarla sohbet  ederek geldim, biri arkadaşı tarafından kandırılmış onunla sohbet edelim derken eve geldiğimin farkına bile varmamıştım.


4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now