28.bölüm

475 37 14
                                    

~~ Düzenlendi~~

 Dikkati kendi üzerime çekip her şeyi bizimkilere hatırladığımız kadarıyla anlattık. Hepsi iyi karşıladı, zaten Oğuz baştan tamam demişti ama olsun. Hepsinin tepkisi farklı olmuştu. Bir soru beni benden aldı nasıl cevaplayacağımı bilemedim ve o sorunun sahibi Sinan idi.

 '' Tamam bir tane- Ali söylememde sıkıntı yok değil mi?'' Ali'den önce ben cevap verdim. '' Ben size ne demiştim eğer sizinle olan ilişkimi kesin bende onu bırakırım'' 

'' Sinan sen ne söyleyeceksen söyle de ben Yaprağ'a bir şey göstericem'' 

''  Sinan sen az dur ne gösterecekmiş bakalım Ali beyimiz '' Tam Sinan konuşacaktı ki Ali onun susturup konuştu.

 '' Ben sana yapacağımı iyi bilirim'' dedi ve bana doğru ilerlerken Sinan konuştu.

 ''Lan siz bize söylediniz diye iyice bir yayıldınız he. Utanmasanız öpüşeceksiniz lan burada '' O ara Oğuz konuştu. 

'' Sen merak etme yakında o da olur'' dedi ve mal mal sırıtmaya başladı sığır ne olacak. 

''Tamam konuş Sinankuşum seni dinliyoruz''

 '' Hani vardı ya o gün Gökhan'ın en son Oğuz'u evde dövdüğü gün hatırladınız mı?'' Hepimizden evet mırıltılar yükselirken lütfen aklımda ki şeyi sormasın diye dua ediyordum. '' O gün siz ne yapıyordunuz??'' Bu pek olmadı be şimdi bir de o rüyayı anlatacağım. 

'' O mu he o zaman ben şey ya Ali'ti öpecektim'' 3'üde şaşkın şaşkın bana bakarken devam ettim. '' Ama nedeni de şu o gece Ali beni rüyasında görmüştü ya hani evet görmüştü ama ben onu size biraz değiştirerek anlattım. O gün ben Ali'nin evine gidip ona hiç aşık olmadığı mı size kullandığı mı söylemişim yanımda da sırık var onu seviyormuşum bunu da Ali'ye kanıtlamak için sırığı öpücekmişim Ali orada uyanmış ben de sırığı da böyle mi öpecekmişim dedim ve Ali ile öpüşecekken sen geldin yani olay bu. Yani Ali'nin anlattığı bu değil mi Ali?'' dediğim de onayladı ama bizim bu 3 sığır resmen gözleri pörtlemiş gibi bize bakıyordu. Herkes kendi işine döndüğünde Ali de benim üstüme doğru yürümeye başlamıştı ben geri gide gide sırtımı duvara yapıştırdım Ali de aramızda bir karış mesafe kala durmuştu.


4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin