38.bölüm

371 30 1
                                    

 ~~Düzenlendi~~

Şu an Oğuz karşımda benim ona aldığım hediye'ye bakıyordu. Hediye ney diye sorarsanız Kate in maketi.

 '' Hemşire bu bu çok güzel '' Beni kucağına aldığı gibi döndürmeye başlayıp konuşuyordu.

 '' Hemşire var ya ben seni yerim kızım ya şuna bak. Ağzını öpeyim lan ben senin , bir mese'ye en çok istediği şey in maketi alınır mı? '' Ali'ye baktığımda sinirli sinirli Oğuza bakıyordu. 

'' Oğuzcum sözlerine biraz dikkat edersen sevinirim canım!!!!! '' 

'' Ayyyyyy kız bu seni kısakandıııı.  Lan biz ne dedik sana Yaprak'la aramıza girmek yok hem bak ben ona 'Bacımsu ' diye sesleniyorum haberin olsun '' Bacumsu derken elleri ile tırnak işareti yapan Oğuz'dan gözlerimi konuşan  Alime çevirdim. 

'' Canım !!! Sen bu gün düzgün durursan isteğini yaparım '' 

'' Bakın istediğini dedi. Tamam bu gün düzgün durup seni dinleyeceğim Alikuşum '' 

"Oğuz bak bana bulaşma ' Kuş ' lakabı bizim aramızda sadece benim yoksa senin gözlerini oyar kuşlara yem edip onların dışkısını da balıklara yem diye atarım haberin olsun''

............

Şu an dönme dolap için sıra bekliyorduk diğer oyuncaklara bindik bundan indikten sonra da şu atış şeyleri var ya işte herkes şey edecek onda işte.

'' Abi hadi binelim sıra geldi '' Ali'yi elinden tutup engelledim. 

'' Ali bekle bizimkiler binsin en son biz binelim anlatırım '' Kafasıyla onayladıktan sonra bizimkilerin binmesini bekledik. Hayır anlamıyorum ben ne yaptım da bu kadar anlayışlı bir sevgilim oldu.

Dönme dolaba bindiğimizde Oğuz Kate ile en öne binmişti, onun arkasına Sinanlar, sonra Gökhanlar ve son olarakta biz binmiştik. Oğuz'a baktığımda maketi sömürüyordu resmen. Sinan ve Simge almış başını gidiyordu. Gökhan bir şeyler söylüyordu artık nasıl bezdirdirse Naz'ı oda Gökhan'ı öpüp bir şey söyledi ondan sonra onlarda başladı sıra bizdeydi. 

" Yaprak artık söyleyecek misin? " Bi 3-4 saniye Ali'ye öyle boş boş baktıktan sonra hatırladım.
"Ali şimdi bak biz en arkadayız bizimkilerin ne yaptığını görüyoruz ve bizim yerimizde onlar olsaydı bizi görürlerdi ve ben uzatacağım için olmazdı "

 " Yaprak ben senin utangaç halinede aşığım "dedi ve oda beni öpmeye başladı.

................

" Simge tatlım bak böyle yapıcaksın." Simge başıyla onaylayıp tüfeği Sinan'ın gösterdiği gibi tutup nişan aldı ve olmadı. 

" Sinan bunlar hareket ediyor ben sizin gibi yapamıyorum " Kız haklıydı erkekler yapmıştı en kötü tabii ki de Oğuzdu. Sıra kızlara geldiğinde ilk Simge almıştı ve 5 atışta hiç vuramamıştı, sıra Naz da.

 " Naz'ım bak aynen benim yaptığım gibi " Naz da 5 atıştan sadece 3 tane yapabilmişti ama adam 4 ve 5 atış yapana veriyordu. Sıra bana geldiğinde tüfeği elime aldiğimda ensemde bir nefes hissettiğim gibide sesi geldi kulağıma. 

"Yaprak bak aynen böyle " Ellerini ellerimin üzerine koyup hedef aldım ve attım. Her seferinde Ali ile  beraber bir nefes alıp attığımızda 4 tane vurabilmiştik. Herkes sevgilisine hediye alıyordu ama benim elimde 2 tane peluş hayvan oldugu için birini Oğuz'a verdim.


4n1k 3 [kendimce]Место, где живут истории. Откройте их для себя