24.bölüm

546 31 11
                                    

~~ Düzenlendi ~~

-1 hafta sonra-

Çocuklarla beraber gezmeye çıktık. Nasıl oldu bende bilmiyorum? Ve şunu söyleyeyim bizimkiler kendilerine kız bulmuş ve bize yeni söylüyorlar aşk olsun... Ama neyse bizde onlara söylememiştik ki zaten. Tabii Oğuz hariç İremle yine kavga etmiş. Konusu ise son bir pizza dilimi kalmış ve İreme vermemiş, zaten bunlar yine hemen sevgili olmamış İremin babası yüzünden. Neyse işte ben ve Ali burger king masada otururken Sinan ve Gökhan sipariş vermeye Oğuz ise twit okumaya tuvalete gitti.

Yemek yemekler yendi ve alış-veriş için bir mağazaya girdik çocuklar üst kata çıkarken, yani erkekler bölümüne, Ali ile biz kadın bölümünde bana kıyafet bakıyorduk. 

''Ali bu pantolon nasıl olmuş?'' Sorar gözlerle Ali'ye bakarken.

 ''Rengi güzel değil ki. Sana daha çok koyu renkler yakışıyor onun lacivert'ini alabilirsin.'' Zaten üstümde ki renk mavi. Mavi huzurun rengi diye duymuştum o yüzden mavi ve tonlarını tercih etmeye çalışıyorum. 

'' Tamam o zaman ben bunu çıkartırken sende bunun lacivert'ini getir bana Alikuşum hadi'' Pantolonu çıkartıp Ali'nin gelmesini bekledim ve kapı tıklandı.

 ''Doluuuu" 

 ''Benim küçük titan al pantolonu getirdim'' Kapıyı çok az açarak aldım ve giydim kabinden çıkmadan önce kendime boy aynasında baktım. Ali haklıydı bu renk bana çok yakışıyor. '' Nasıl olmuşum Alikuşum?'' diyerek çıktım ama aldığım cevap karşısında şaşırmadan ve sinirlenmeden edemedim....


4n1k 3 [kendimce]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang