4.bölüm

1.1K 49 2
                                    

    ~~Düzenlendi~~

 Ali'yi odaya çektim ve dedim ki ''Ali artık bizimkilere söyleme vakti geldi". ''Yaprak nasıl yapacağız ne tepki verecekler bilmiyoruz'' dedi telaşlı bir şekilde ''Alikuşum onlara bizim sevgili olduğumuzu söylemeyeceğiz sadece sevgilimiz var diyeceğiz ilerleyen gönlerde kim olduğunu söyleyeceğiz bu. '' Ali'nin içi biraz rahatlamışa benziyordu ama birazda tedirgindi Ali'ye sarıldım bu yüzden.''Yaprak bekle'' dedi, şaşkınlıkla Aliye bakıyordum Ali odanın kapısını kitledi ve bana sıkıca sarıldı.Ali'ye ''Sadece benim dediklerimi onayla'' dedim Alide tamam dercesine kafasını salladı.

   İçeri geçtikten sonra Gökhan'a ''Bizimkiler nerede?'' diye sorunca ters bir şekilde ''Geliyorlardır'' dedi. ''Ne yapmayı planlıyorsunuz?''
''Hangi konuda?'' ''Sen benden daha iyi biliyorsun Yaprak'' dedi. Ali lafa atladı ''Yarın görürsün'' dedi.

Bizimkiler geldikten  sonra konuşmaya başladım ''Çocuklar Ali ile bizim size söylememiz gereken önemli şeyler var ama bunun için yarını beklemeniz lazım'' dedim. Tabi ki yarın hallederiz yaptı Sinan ve Oğuz nasıl olsa  Gökhan ney olduğunu az çok biliyordu. 

   Bu gün hafta sonuydu, herkes kendi kendine takılıyordu ben Aliye ''tavla nerede?'' diye sorunca Oğuz hemen ''Ben Yaprakla oynarım'' dedi. Tabii beni kolay lokma olarak görüyorlar. Ali ''Hayır Yaprak direk olarak finale çıkıyor, yoksa kızı hem yeniyorsunuz''dedi. ''Sağ ol Ali yoksa ben hep yeniliyorum bu arada eşleşmeler Ali ile Oğuz ,Sinan ile de Gökhan'' dedim. Oğuz hemen itiraza hazırlanıyordu ki Ali ağızını oynatarak Oğuz'a bir şey söyledi. Oğuz oflayarak tavla oynamaya başladı. Ali ve Oğuz  karşılaşmasını Ali kazandı Oğuz ne kadar hile yaptığını söylese de, Sinan ve Gökhan karşılaşmasını Gökhan yendi. Gökhan ne kadar Ali ile oynamak istemesede biz de şöyle bir kural vardır finalde oyunu kim kazanırsa kaybeden kişiden bir şey ister yapamazsa da döverlerdi. Gökhan da büyük ihtimalle Ali'yi ve beni yenerse benden Ali ile çıktığımı söyletecektir.   Ali ile Gökhan karşılaşmasını Ali yendi şimdi Ali ile benim karşılaşmama geldi. Ali yine bilerek yenildi bana ama olsun, Ali'ye cezam bana çikolatalı süt alması. Ceza vermekte pek iyi değilimdir zaten ben ilk çıktığımda yenildiğim için ceza konusu beni ilgilendirmez. Ali bana sütümü getirdikten sonra Oğuz ''Yaprak benle maça var mısın? Cezalı ama'' Ben boş dururmuyum yapıştırdım cevabı ''Senden korkan senin gibi olsun'' dedim ama yenildim. Oğuz  bana cezamı söyledikten sonra kime yapsam diye düşündüm  cezası onlardan birini öpmekti Gökhan'nı seçtim  yanlış anlamasın diye Gökhan'ı yanağından öptüğümde Oğuz itiraz etti.

4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now