31.bölüm

458 30 6
                                    

~~~~Düzenlendi~~~~~

     Ali'yi bir kıza sarılırken görmüştüm. Bana onca şey dedikten sonra beni aldatmazdı di mi? Ama ya Al- hayır Ali yapmazdı ama yine de benim yanlız kalmaya ihtiyacım vardı. Koşarak oradan uzaklaştım. Kendimi kızlar tuvaletine kitlediğimde Ali de kapının arkasından konuşuyordu.

"Küçük titan aklından neler geçiyor bilmiyorum ama durum sandığın gibi değil. Hatta yeni tanışmıştık." Ali beni yeni tanıştığı birisiyle aldatmıştı demek vay be.

"Serpil sana gerçekleri anlatabilir. Serpil anlatsana gerçekleri." Demek kızın adıda Serpildi vay. Gözlerimden yaşlar akarken zar zor konuşmuştum. 

" Ali, lütfen. Yanlız kalmaya ihtiyacım var biraz gider misin yanındakini de al nereye gidiyorsan rica ediyorum. Beni tek bırakın" Konuşmuştum ama salya sümük olmuştu her tarafım. 

"Yaprak sen çıkana kadar buradayım bugün sana bunu izah edeceğim ve sonra seni düzgün bir şekilde göreceğim" Laflara bak laflara. Beni düzgün bir şekilde görecekmişmiş. Şu an ne hissediyorum biliyor musunuz? Bunu yaşamayan kimse bilemez. Bir kişi böyle kocaman elleri olan bir kişi ve gelmiş benim kalbimi ellerinin arasına alıp tüm gücünü kullanılarak sıkıyor.

    Ali'den

    Yaprak bilmiyor muydu benim üzgün kızlara olan zaafı mı? Hayır niye beni dinlemiyor onu da anlamiyorum. Şu an canım acıyor. Yaprağ'ı üzdüğümü düşündükçe devirecek gibi oluyorum. Ve tam burası, kalbim , çok acıyor. Yaprağ'ın diyişiyle 'Kocaman elleri olan biri kalbimi sıkıyor ' gibi. Serpil'e döndüğümde çok kısık bir sesle bir şeyler diyip kafasına vuruyordu.

Serpil'den

   İsminin Yaprak olduğunu öğrendiğim kız galiba Ali abinin sevgilisiydi. Kendi kendime konuşup biraz kafama vurmya başladım. 

"Mal Serpil yeni tanıştığın birisine ne diye sarılıyorsun. Mal, salak , geri zekalı Serpil." Diye kendi kendime vururken Ali abi gelip benim elimden tutup  beni sakinleştirmeye çalışıyordu çünkü kendimi suçlu  hissediyorum zaten suçluyum o ayrı mesele. Ali abi benim elimi tutarken da diyorum ama Yaprak abla tuvaletten çıktı ve bizi bu vaziyette görünce ağlamaktan kızarmış gözleri şaşkınlıkla açıldı.


4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now