15.bölüm

654 38 2
                                    

''Düzenlendi''


Oğuz'dan -bu arada düğün gününde yaptıklarını söylüyorum-

Her sabah olduğu gibi yatağımdan timsah desenli pijamamla kalktım ve ilk olarak aşkım Kate Upton'u öptüm. Kendi tarzımda sandviç yapıp Kate karşısında yemeye başladım. Bu gün bir farkılık yapıp tek takılacağım.

 Her zaman ki pizzacıya  gidip 4 tane dev boy pizza sipariş ettim ki garsonun cevabıyla şaşırmıştım. ''Oğuz şu hanım efendide senin gibi sipariş verdiği için uzun sürer gelmesi ama istersen başka pizzada getiririm'' O tarafa döndüğümde kimle karşılaşsam iyi hayatım mesesi İrem. Hemen yanına gidip oturdum. ''Oğuz senin burada ne işin var?''

 '' Seni çok özledim , baban hala bana kızgın mı?'' Buna gülerek cevap verdi.  

''Senin bir kızın olsa ve gecenin köründe sevgilisi arasa ve sana ben onun babasıyım diye tanıtsa ne yapardın ve bu arada babam'ın senden haberi yoktu ve adama seninle de öpüşürüm demiştin hatırlatayım'' 

 ''İrem yapma bunu bize, lütfen ben seni çok özledim ya'' O arada İrem'in siparişi geldi.

''İrem hadi gel eski günlerde ki gibi olalım beraber, parkta günün doğuşunu izleyelim ya lütfen hadi?'' Zorda olsa İrem'i ikna ettim. Pek bir şey olmadı bir şey dışında. Oda İrem'in babası ile karşılaştık.

'' İrem''

 ''Baba. Şeyyyy baba bak bu benim arkadaşım Oğuz hani gece'nin köründe arayan var ya''  Onu deyeyeydin iyiydi be güzelim.

 ''İrem ben sana ne dedim sen hala bunla mı takılıyorsun?''

 '' Yok öyle bir şey ben kızınızı zorladım efendim bana bir şans daha verin lütfen kızını hiç üzmeyeceğim'' Önce biraz düşündü.

 ''Benim bunu İrem'le konuşmam lazım ona göre. Kızım al sende geri telefon numarasını akşam sana mesaj atar İrem ne olduğu hakkında.'' dedi İrem'e hemen telefon numaranı verip yanımdan ayrıldılar ''Allah'ım ne olur hayırlı bir haber ver bana'' deyip bende eve gittim. Yemeğimi yedikten sonra odama çıkıp elimde telefon beklemeye başladım. Yarım saat sonra gelen mesajla moralim bozulmuştu çünkü bankadandı. Biraz daha bekledikten sonra istediğim mesaj gelmişti.

                                      WP KONUŞMASI

İ:Oğuz babam niyeti ciddiyi ise devam edebilirsin dedi.

O:Kızım ben bir meseyim , sende bir meses'in daha ne isterim ki senden başka.

İ:Tamam daha sonra görüşürüz benim gitmem lazım bye.

Bu konuşmadan sonra moralim iyice yükselmişti. Artık bunu öğrendikten sonra rahat bir uyku çekebilirdim ama önce bir pizza gömmeliyim. Timsahlı pijamamı da giydikten sonra pizza mı yedim ve rahat bir şekilde uyudum.

4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin