36.bölüm

401 32 7
                                    

~~Düzenlendi~~


- 30 dakika sonra -

Ali'yi normal odaya alıp iyi olduğundan iyice emin olduklarında girmemize izin vermişlerdi bizde hep beraber adeta içeriye bodoslama dalmıştık. 

" Yavaş alacaklı gibi  girdiniz lan içeriye " 

'' Zaten seni buradan almak için geldik Alikuşum. '' Hepimiz yatağın etrafına toplanırken konuşmaya başladılar. 

''Geçmiş olsun Ali '' 

'' Sağ ol Naz ''

 '' Geçmiş olsun '' 

''Sağ ol Simge ''. En son bizde her zaman ki gibi daha sonra söylerdik ondan sonra Serpil birden ağlamaya başlayıp konuştu.

 '' Geçmiş olsun Ali abi. Ben çok özür dilerim hepsi benim yüzümden oldu'' Ağlaması daha da şiddetlenirken Ali'ye sarıldı birden ama canını acıtmamaya özen göstererek. 

'' Ben hepinizden özür dilerim ne yapsam bilemedim şimdi seni böyle gördüm ya içim biraz da olsa rahatladı şimdi hiç kargaşa çıkarmaya gerek yok ben zaten gideceğim geçmiş olsun '' İsminin Sinan olduğunu öğrendiğim çocuk giderken Gökhan yine bir küfür savuruyordu.

 '' Dur, gitme . Senden bir şartla şikayetçi olmam. '' Hepimiz şaşkınlıkla Ali'ye bakarken birden yüzü gülmeye başladı Sinan'ın. Hepimiz ona ' Şartın ne ?' dercesine bakarken Ali konuşmaya devam etti. 

'' Eğer Serpil'i zorla evlendirmezseniz . Baksana kıza, kız daha küçük bu yaş da evlenip ne yapacak. Hem belki onun da bir sevdiği vardır nereden biliyorsunuz ? '' 

'' Tamam yok öyle bir şey yapmayacağım. Ama arkadaş olalım bu kötü olayları unutalım. '' Elini bize uzatmış sıkmamızı beklerken hepimiz birbirimize bakarken herkes gözleriyle onay verdikten sonra Oğuz eline çakmıştı. Sinan hala bize şaşkınlıkla bakarken konuştum. '' Bu evet anlamında ''

 Biraz daha konuştuktan Sonra Serpil ve Sinan gitmişti. Şimdi sadece çete ve kızlar kalmıştık hemen ortaya bir fikir attım.  

"Yarın lunaparka gitmeye ne dersiniz ? Hem yarın Ali de taburcu oluyor '' Herkes evet anlamında sesler çıkarında konuşmaya devam ettim.

 '' Dönme dolaba bineriz, çarpışan arabada eğleniriz, hızlı trende avazımız çıktığı kadar bağırırız '' 

''Ben gelmiyorum vazgeçtim. '' 

'' Niye ki Oğuzkuşum ?'' 

" Niyesimi var siz orada sevgililerinizle dönme dolapta fanfinifinfon yapacaksınız, çarpışan arabalarda hep birbirinize çarpacaksınız, hızlı trende seni seviyorum diye bağıracaksınız. Valla ha  sevgilileriniz varken beni unutursunuz hiç çekemem. ''  Oğuz'un lafları üzerine gözlerim kocaman açıldı. Fonfinifinfon nedir abi 

'' Aaaa Oğuz unuttun mu kanka Gökkuşun da geliyor '' Oğuz birden sinsice sırıtıp Nazı kenara itekleyip konuştu. 

'' Çekil kız sevgilimin yanından. O benim '' Naz şaşkınlıkla onlara bakarken konuştum.

 '' Oğuz eğer gelirsen sana orada çok seveceğin bir şey vereceğim'' Bu Oğuz dikkatini çekmiş olacak ki konuştu '' Ney bacumsu söylesene? '' 

''Yarını beklemek zorundasın'' Üzgünce koltukların birine oturuken Naz  şokun etkisinden çıkmış olacak ki konuştu.

 '' Gökhan ne saçmalıyor bu ?'' Sorusunun üzerine Gökhan Oğuz'u öldürecekmiş gibi bakıp konuştu.

 '' Naz'ım yok öyle bir şey bu mal hayvan bana arada bir sulanır da o yani'' Bu seferde Oğuz konuştu 

''Kız öncelikle söyleyeyim saç malanmaz taranır. Hee bu arada Gökhan o geceyi nasıl unutursun Aşkımmm '' Nazın gözleri hayretle açılırken Oğuz çoktan odadan çıkmış Gökhan'ı da peşine takmıştı.

 ''Naz bakma sen ona o mal Gökhan'ı sinir etmek için yapıyor başka bir amacı yok yani '' 

''Yaprak peki onun söyledikleri de sinir etmek için miydi ? Yani Gökhan ve Oğuz gay değil, değil mi ? '' Başımı evet anlamında salladım.


- Ertesi Gün -

Oğuz'dan 

 Dünden sonra Yaprak ne kadar Ali'nin yanında kalmayı istese de kalamamıştı ve bunun üzerine Ali'nin evinden Yaprağ'ı evine biz bırakmıştık. Eve gelip Zeliş sultana  ve Kate iyi geçeler öpücüğü verip yatağa yattım. Acaba hemşirenin bana hediyesi ne olacak düşüncesi ile uyuya kalmışım. 


4n1k 3 [kendimce]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin