34.bölüm

447 34 9
                                    

~~Düzenlendi~~


Gökhan'dan

Yaprak, Ali'yi öyle gördükten sonra dayanamayıp bayıldı. Serpil'e baktığımda oda aynı durumdaydı galiba onuda kan tutuyordu. Ben bir yandan elimle Ali'nin yarasının üstür tompon yapmaya çalışıyordum Sinan gidip Yaprağ'ın kafasını kucağına aldıktan sonra bağırmaya başladı.

 '' Oğuzzz ambulansı arasana mal herif'' Oğuz Sinan'nın dediğini yapıp ambulansı aradı. Ben sadece öyle duruyordum ve birden Serpil'in abisine küfür etmeye başladım.

 '' Sen var ya ne p*ç bir herif lan sen o*ospu çocuğu var ya sen şu kardeşlerime dua et yoksa seni burada yerin dibine gömerim'' Gözleri dolu bir şekilde oda konuşmaya başladı.

 '' Ben sanki böyle olmasını çok istedim bana da zorla yaptırdılar . Bak siz öz kardeş olmaya bilirsiniz ama benim öz kardeşimde burada bayıldı ben şu an nasıl bir vicdan azabı çekiyorum haberin var mı lan senin ?'' Serpil'i kucağına alıp bir yere doğru giderken kolundan tuttum. 

'' Bekle ambulansı aradık bekli serum meruv bir şey takarlar''

'' Ben ne diyeceği bilemiyorum çok teşekkür ederim ''  Anlamaz gözlerle bana bakarken ismimi söyleme gereği duydum.

'' Gökhan '' 

'' Çok sağ olun Gökhan '' Gelip Serpil'i de Ali ile Yaprağ'ın yanına yatırıp ambulansın gelmesini bekledik. Çok geç meden ambulans geldi ve üçünü birden alıp gittiler bizde peşlerinden taksiye binip gittik.

Hastahane'de

Ali'yi hemen ameliyathaneye aldılar. Serpil ve Yaprağ'a da birer serum taktılar. Sinan ve Oğuz'a bakayım dediğimde Sinan sular seller gibi ağlıyordu Oğuz ise o bir kenara geçmiş dizlerini karnına çekmiş ve kafasını da dizlerinin arasına gömmüştü. Ameliyethane'nin kapısından hemşire çıktığında konuşmaya başladı. '' Acil ... kana ihtiyaç var'' 

 '' Benim kan grubum uyuyor'' o tarafa döndüğümde Serpil'in abisi elini kaldırmış kendisini gösteriyordu. 

'' Buyurun beyefendi beni takip edin'' Hemşire ve Serpil'in abisi koşar adım başka tarafa doğru koşuyordu ve bir süre sonra hemşire elinde 2 tüp kan ile geri döndü.

Yaprak ve Serpil'in yanına gittiklerinde bir şey koşuyorlardı bende onları dinledim. '' Çok özür dilerim abla ben böyle olsun istemedim gerçekten ''

'' Önemli değil Serpil kimse böyle olsun istemezdi. Hem senin burada ne işin var ?''

'' Abla beni de kan tutuyor da o yüzden buradayım''

''Heee neyse birazdan serumlar da biter o zaman çıkarız'' İkisi de ağlayarak konuşuyordu birden Yaprağ'ın ağlaması şiddetlendi ve kendimi tutamayıp gidip Yaprağ'a sarıldım.

Yaprak'tan

Birden bire gelip biri bana sarılmıştı kim olduğuna baktığımda Gökkuşumu gördüm.

 '' Başkan ağlama lütfen '' 

 '' Gökkuşum Ali, o nasıl ? '' benden ayrılıp önce bir yutkundu ve konuşmaya başladı. 

'' Başkan Ali için 2 tüp kan aldılar Seepil'in abisinden şimdi durumu nasıl bilmiyorum ama'' Sinirlenmiştim onu vuran bir kişinin kanını taşıyor olamazdı Ali.

 '' Nasıl yani o mu verdi kanı ? Var ya ben böyle i-'' konuşamadım Gökhan eli ile ağzımı kapattı. 

'' Başkan sakin çocuk pişman zaten üstüne gitme daha fazla ''

 '' Ama sırf Alim için susuyorum birde hemşire çağırsana bir tane baksana bitti şu şeylerde gidelim artık buradan '' Gökhan dışarı çıktı ve bir süre sonra hemşire ile geri geldiğinde kolumuzda ki serumları çıkarttığı gibi üçümüz de kendimizi Acil kapısının önünde bulduk.

Bir sürede orada bekledikten sonra içerinden doktor çıktı.

 '' Başınız sağ olsun '' İşte ben burada bittim. Yaprak AYVAZ iptal. Kendimi yere attığım gibi sular seller gibi ağlamaya başladım.


4n1k 3 [kendimce]Where stories live. Discover now