#2

3.5K 69 28
                                    

Pov Ina

Toen ik thuis aankwam, pakte ik direct mijn koffers voor Texas. Ik kon niet wachten om naar daar te gaan. Het schijnt dat er daar hele knappe jongens zijn. Nee Ina, je ging daar naartoe om te werken. Je bent daar om een jongen te vermoorden. Je mag zeker niemand leuk vinden of nog erger verliefd worden. Dat zou mijn dood betekenen.

28 april 2010, 10 uur

'Ik kom te laat, ik kom te laat, ik kom te laat,' zei ik toen ik onder de douche sprong. Ik droogde me snel af en pakte een setje kleren. Een warme groene trui op een zwarte jeans leek me een goede reis outfit. Al snel had ik de drie koffers in mijn auto gedumpt. 

Ik vertrok en al snel was ik op weg naar het vliegveld. Mijn vlucht vertrok om 12 uur, dus ik had nog zeeën van tijd. Op het vliegveld kocht ik op mijn gemak een chocolade muffin van de Panos. Ik ben gek op chocolade.

Wanneer het half 12 was, begaf ik me naar de gate. Gelukkig mocht ik al inchecken. Na een 6 uur dure vlucht was ik eindelijk geland in Dallas. Mijn baas had een auto voor mij geregeld waar ik een maand in kon rijden. Ik hield van die vrouw. Was ze rijk of zo? Daarbij stuurde ze de sleutels op van het appartement waar ik in ging logeren. Ik was het gewoon om alleen te wonen. Ik deed het al vier jaar. 

Morgen was mijn eerste schooldag. En ik had er helemaal geen zin in. Ook al was het voor mij lang geleden dat ik nog naar een middelbare school was gegaan, vond ik het niet zo spannend. Waarschijnlijk was het zo saai als ik me herinnerde. 

Op dat moment kreeg ik een sms'je. Het was van Lily. Ze stuurde dat ik niet mocht vergeten dat ik mijn tatoeages moest verbergen. Lena Hathaway moest zich voordoen als een nerdje. Ik moest dus niet opvallen en geen aandacht vragen. Got it!

______________________________________________________

Deel 2. Hope u like it. Ik beloof dat het langer wordt. Maar ik wou dat het volgende over de schooldag ging dus het volgende wordt extra lang.

Bye, babes ❤️


Undercover Love ✔️ (DUTCH)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu